corsarulez Elküldve Május15, 2006 Megoszt Elküldve Május15, 2006 Köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május16, 2006 Megoszt Elküldve Május16, 2006 Kérdezném, hogy a párom, aki Hpety néven regelt, kaphatna-e MOTE oldalborda-jogosultságot és ezzel fórumelérhetőséget? Prószaaa pls. Link to comment Megosztás: More sharing options...
HPety Elküldve Május17, 2006 Megoszt Elküldve Május17, 2006 Műxik. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május17, 2006 Megoszt Elküldve Május17, 2006 király :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Május30, 2006 Megoszt Elküldve Május30, 2006 A Veterán Opel a márkakereskedésben topicot javaslom bárki által olvashatóvá tenni, mert jó példa lehet a hazai márkakereknek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Május30, 2006 Megoszt Elküldve Május30, 2006 A Veterán Opel a márkakereskedésben topicot javaslom bárki által olvashatóvá tenni, mert jó példa lehet a hazai márkakereknek. Szerinted innen tudnák meg, hogy a németek megbecsülik a veteránokat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Május30, 2006 Megoszt Elküldve Május30, 2006 mondjuk lehet, h tényleg nem ez alapján kezdenék el értékelni, de legalább látnak rá sok valódi példát Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Július15, 2006 Megoszt Elküldve Július15, 2006 Ma kaptam egy levelet www.opelclub.hu aláírással, miszerint holnaptól "lejárt"-ra változtatják a státuszomat, és email címeinket törlik. Lévén, hogy holnap vasárnap, nem biztos, hogy www.opelclub.hu megkapja a válasz e-mailemet, így ide is jelezném: legyetek kedvesek az ígért "lejárt" helyett "MVOK klubtag"ra módosítani státuszomat. Továbbá amennyiben a több email cím törlése Hugi emailjét is magában foglalja, jelezném, hogy ő klubtag, mely tagság nemrég lett meghosszabbítva. Tehát csak a greg@omegaklub.hu cím törlését javaslom. Köszönöm szépen. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július15, 2006 Megoszt Elküldve Július15, 2006 Újratöltve cartárs bemutatta a frissen befizetett csekkjét. Őt pedig vissza kellene állítani klubtag státuszba. Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Július17, 2006 Megoszt Elküldve Július17, 2006 Ma kaptam egy levelet www.opelclub.hu aláírással, miszerint holnaptól "lejárt"-ra változtatják a státuszomat, és email címeinket törlik. Lévén, hogy holnap vasárnap, nem biztos, hogy www.opelclub.hu megkapja a válasz e-mailemet, így ide is jelezném: legyetek kedvesek az ígért "lejárt" helyett "MVOK klubtag"ra módosítani státuszomat. Továbbá amennyiben a több email cím törlése Hugi emailjét is magában foglalja, jelezném, hogy ő klubtag, mely tagság nemrég lett meghosszabbítva. Tehát csak a greg@omegaklub.hu cím törlését javaslom. Köszönöm szépen. :unsure: Ez egy automata szöveg. A tagnyilvántartórendszer küldi azoknak, akiknek lejár a kártyája. Anno Én is kaptam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július17, 2006 Megoszt Elküldve Július17, 2006 Ma kaptam egy levelet www.opelclub.hu aláírással, miszerint holnaptól "lejárt"-ra változtatják a státuszomat, és email címeinket törlik. Lévén, hogy holnap vasárnap, nem biztos, hogy www.opelclub.hu megkapja a válasz e-mailemet, így ide is jelezném: legyetek kedvesek az ígért "lejárt" helyett "MVOK klubtag"ra módosítani státuszomat. Továbbá amennyiben a több email cím törlése Hugi emailjét is magában foglalja, jelezném, hogy ő klubtag, mely tagság nemrég lett meghosszabbítva. Tehát csak a greg@omegaklub.hu cím törlését javaslom. Köszönöm szépen. :unsure: Akkor ha jól értem az a lényeg, hogy a MOTE tagságodat nem hosszabítod meg. Újratöltve cartárs bemutatta a frissen befizetett csekkjét. Őt pedig vissza kellene állítani klubtag státuszba. Köszi. Meg is van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július17, 2006 Megoszt Elküldve Július17, 2006 Meg is van. Thx. Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Július18, 2006 Megoszt Elküldve Július18, 2006 Ez egy automata szöveg. A tagnyilvántartórendszer küldi azoknak, akiknek lejár a kártyája. Anno Én is kaptam. Ja, értem, akkor bocsánat. Akkor ha jól értem az a lényeg, hogy a MOTE tagságodat nem hosszabítod meg. Jól látod, most nem. Egyszer esetleg újrakezdem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július18, 2006 Megoszt Elküldve Július18, 2006 De jó hogy idecsöppentem!!! Lehet olyat is kérni hogy ékezet legyen a nevemben azaz valahogy így: Újratöltve ja meg nagybetüvel mert anno amikor regisztraltam gondoltam ez is olyan hogy nem szabad nagybetűt meg ékezetet hasznalni!!! Ha megy a kkor előre is köszönöm Nos megvan. Némi késéssel ugyan, de megvan :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Július21, 2006 Megoszt Elküldve Július21, 2006 Ja, értem, akkor bocsánat. Jól látod, most nem. Egyszer esetleg újrakezdem. A " www.opelclub.hu " pedig a Titán Computer Kft titkárnője, mivel Suszt Ákos (uhuhu) lemondta a feladatot Én meg nem vállaltam. E-maliban jelezted, hogy több nyelvhelyességi probléma is van az automata szövegben. Szerintem amikor lesz ideje az új vezetésnek kicseréli az Ákos által hibásan megfogalmazott szöveget. Bár engem nem zavar, szóval tőlem maradhat is:) Amíg nincs új vezetőség, addig mindenkit kérek írjon a mote@opelklub.hu mailra, mert itt nem tudnak a többiek és Én sem érdemben válaszolni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Július21, 2006 Megoszt Elküldve Július21, 2006 Igen, ha már így közzé tetted, valóban jeleztem, de a problémám a több felhasználót megszólító üzenet, és a több e-mail cím törlése volt, ami igazából csak az én buta értetlenségem volt, hiszen csak egy felhasználót rejt a"greg" név, és e-mail címem is csak 1 van (volt). Bocsánat a levelezésben tett észrevételemért. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július21, 2006 Megoszt Elküldve Július21, 2006 én meg bocsánat azért, mert szar levelet fogalmaztam.... :unsure: ennyi jött ki belőlem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július30, 2006 Megoszt Elküldve Július30, 2006 Fazekas Péter szólt nekem, hogy rosszul állította be az email címét, így a megerősítés rossz helyre ment, nem tud belépni. Ez lenne a helyes: fpepe@freemail.hu Valaki ha ráér, írja át, aki rendelkezik jogosultsággal! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július31, 2006 Megoszt Elküldve Július31, 2006 Fazekas Péter szólt nekem, hogy rosszul állította be az email címét, így a megerősítés rossz helyre ment, nem tud belépni. Ez lenne a helyes: fpepe@freemail.hu Valaki ha ráér, írja át, aki rendelkezik jogosultsággal! :unsure: Megvan a módosítás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember14, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2006 Kedves Adminok, kérném a moderátori opcióm törlését, és átállítását MOTE klubtagra. Köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember14, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2006 Kedves Adminok, kérném a moderátori opcióm törlését, és átállítását MOTE klubtagra. Köszönöm. Megvan a módosítás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember14, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2006 Megvan a módosítás. Köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 Kérdés, kedves adminok: Nicket lehet módosítani?Ha igen, hol? (Corsawolf) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 Kérdés, kedves adminok: Nicket lehet módosítani?Ha igen, hol? (Corsawolf) megtörtént Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 megtörtént Köszönöm.(a régit már untam) :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts