Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Hali,

Beléptem az új Fórumba, s ez az üzi fogadott:

"E-mail Figyelmeztetés

Az E-mail címed megváltozott mivel egy másik felhasználó már használja. Ez az jelenti hogy a levelek nem a megfelelő helyre fognak érkezni - beleértve a jelszó emlékeztetőket is, stb.

Kérjük azonnal változtasd meg az E-mail címedet."

Meg tudnátok mondani, hogy mit jelent?

Üdv.:

Artid

Elküldve
Hali,

Beléptem az új Fórumba, s ez az üzi fogadott:

"E-mail Figyelmeztetés

Az E-mail címed megváltozott mivel egy másik felhasználó már használja. Ez az jelenti hogy a levelek nem a megfelelő helyre fognak érkezni - beleértve a jelszó emlékeztetőket is, stb.

Meg tudnátok mondani, hogy mit jelent?

Üdv.:

Artid

Több mint valószinű, hogy már regeltél más névvel , de u.a az emailcímmel. A régi fórumban ez nem volt gond most viszont igen. Ha megtudnád adni milyen nevekkel regeltél ugyan erről az emailről segíthetnél nekünk gyomlálni:)

Egyébként te magad is megváltoztathatos az emailcímed a "Beállítások" menüpontban

Elküldve

Hello,

Köszke az infót.

Az az igazság, hogy kb 2 hete tudok a fórumról, s tudtommal csak egy néven regisztráltam.

Max az lehetséges, hogy valaki beregisztrálta az emílemet.

Én nem szeretném megváltoztatni.

Egyéb ötlet?

Üdv.:

Artid

Elküldve
Hello,

Köszke az infót.

Az az igazság, hogy kb 2 hete tudok a fórumról, s tudtommal csak egy néven regisztráltam.

Max az lehetséges, hogy valaki beregisztrálta az emílemet.

Én nem szeretném megváltoztatni.

Egyéb ötlet?

Üdv.:

Artid

Oké! Nem kell most már foglalkoznod vele. Maradt a gmail.com emailcímed. Használd a fórumot nyugodtan.

Ha valami nem OK mégsem, jelezd majd kérlek.

Üdv, hemi

Elküldve
Nekem is ezt írja ki minden belépéskor, mint Artidnak. Szerintem én is csak 1x regeltem anno.

Elképzeéhető, hogy nem volt tökéletes az át importálás az előző fórummotorból.

Próbáljuk meg a következőket:

1. Beállítások menüpont

2. Majd válaszd az Opciók részben az Emailcím cseréjét

3. Add meg ugyanazt az emailcímet amit eddig is használtál.

4. Jelenkez ki majd újra be a fórumba.

Ha fenn áll a próbléma továbbra is utána fogok nézni mi a csacskaság ez.

Elküldve
Elképzeéhető, hogy nem volt tökéletes az át importálás az előző fórummotorból.

Próbáljuk meg a következőket:

1. Beállítások menüpont

2. Majd válaszd az Opciók részben az Emailcím cseréjét

3. Add meg ugyanazt az emailcímet amit eddig is használtál.

4. Jelenkez ki majd újra be a fórumba.

Ha fenn áll a próbléma továbbra is utána fogok nézni mi a csacskaság ez.

Hali,

Sajna maradt a probléma. Megpróbáltam a fenti lépéseket is, de az sem segített.

Nem nagyon zavar, de rosszul mutat a kezdő képernyőn.

Üdv.:

Artid

Hali,

Más kérdés:

Nemrég vettem át a Corsám, s azt mondták, hogy jár hozzá 1 év Opel Klub tagság is.

Ezt honnan tudom kideríteni, hogy tényleg tag vagyok-e, s hogy az mire jó?

Üdv.:

Artid

Elküldve
:lol: :lol: :lol:

nem inkább 1 év opel assistance jár ???

Hello,

Az jár, azt tudom, de mintha azt is mondták volna, hogy jár hozzá tagsági is.

Elküldve
Hali,

Sajna maradt a probléma. Megpróbáltam a fenti lépéseket is, de az sem segített.

Nem nagyon zavar, de rosszul mutat a kezdő képernyőn.

Üdv.:

Artid

Hali,

Más kérdés:

Nemrég vettem át a Corsám, s azt mondták, hogy jár hozzá 1 év Opel Klub tagság is.

Ezt honnan tudom kideríteni, hogy tényleg tag vagyok-e, s hogy az mire jó?

Üdv.:

Artid

1. Az email dolgonak utána nézek, ha másnak is jelentkezik ez a hiba szóljon kérem!

2. Magyar Opel Tulajdonosok Egyesülete (sajnos) még nem szerződött le egyetlen Opel kereskedővel sem tagságiügyben. Sem az Opel Southeast Europe -al.

Kérdezz rá ott ahol vásároltad az autód miylen Opel Klubra gondoltak:)? Mert vannak a cégeknek ilyen saját klubrendszerük is pl Trade Club , talán a Gombosnál is van valami klub féle....

Elküldve
Hello,

Az jár, azt tudom, de mintha azt is mondták volna, hogy jár hozzá tagsági is.

Az OPEL Magyarország az egy teljesen külön cég a Klubtól.

Sajnos téged félretájékoztattak. :lol:

Egy év klubtagság csak a tagságidíj ellenében jár.

Nézz körül olvasgasd a fórumot és meglátod jó lesz neked itt. :lol:

Elküldve
Nekem is van ilyen hiba :lol:

Nekem is van/volt

Mert most már automatikusan lép be mindig magától itt melóhelyen is és otthon is, és igy semmi probléma vele.

• 2 weeks later...
Elküldve

sziasztok a Debrecen régió, Élménybezámolók topicjába beillesztettem egy képet, kicsit nagyra sikeredett, megtennétek, hogy lekicsinyítitek, úgy hogy kép maradjon.

Köszi

Azt hiszem megoldottam, de ha nagy, akkor moderáljatok, köszi!

Elküldve
sziasztok a Debrecen régió, Élménybezámolók topicjába beillesztettem egy képet, kicsit nagyra sikeredett, megtennétek, hogy lekicsinyítitek, úgy hogy kép maradjon.

Köszi

Azt hiszem megoldottam, de ha nagy, akkor moderáljatok, köszi!

Csökkentettem a méretét így maradhatott a kép. :blink:

Elküldve

"E-mail Figyelmeztetés

Mindkettő én vagyok, legyetek szívesek törölni a másik regisztrációt, mert elfelejtettem közben milyen néven regisztráltam először. Köszi!

Elküldve
"E-mail Figyelmeztetés

Mindkettő én vagyok, legyetek szívesek törölni a másik regisztrációt, mert elfelejtettem közben milyen néven regisztráltam először. Köszi!

"BalazsC" volt a másik nick.

Üzenet kapcsán itt lelhetsz infót: http://www.opelforum.hu/index.php?showtopic=946&st=240

Elküldve

Hali mesterek!

Kellene egy topic az országos rendezvények közé az évnyitóról, lista íráshoz, meg stb.

Valami találó címmel, pl MOTE-MVOK 2006 évnyitó Kecskemét

Nekem nincs jogosultságom ilyet nyitni.

Köszi előre is!

Elküldve

Kedves Adminok, Vezetőség, Moderátorok, és Mindenki, akit kifelejtettem! :blink:

Böngészve a német opelfórumokat egy nagyon-nagyon klassz / ötletes / jópofa dolgot találtam!!!

Van egy olyan TOPIC, hogy "EURE AUTO's" vagy hasonló. Azon belül minden regisztrált fórumlakó nyithat egy-egy "Témá"-t v. "altopicot" a saját autójának.

Ebben az altopic-ban a legelső hozzászólásban a tulaj leír mindent, amit tudni kell az autóról.

Évjárat, motor, tuning, stb. és felrak mellé képeket.

Ha történik valami frissítés, módosítás, ide beírja, frissíti a képeket stb.

Aztán a többiek pedig lekommentelik, hogy "ez király", vagy "ez szar" stb.

Ők az aláírásukba beraknak egy linket erre a topic-ra, ahol bármikor bárki megnézheti az autójukat.

Nálunk ez annyiszor hiányzik. Olyan sokszor lennék én is kíváncsi valaki autójára és max 1 v. 2 képet találok (többnyire annyit sem, mert jelenleg nincs erre hely, lehetőség).

Másrészről pedig ezt a TOPIC-ot használják arra is 1-1 altopic-ot v. témát nyitva, hogy mindenki bemutatkozzon és megmutassa az autóját (új emberek esetében is).

(A struktúra megnevezését nem ismerve írtam így: Legfelül TOPIC, alatta (azon belül) altopic, vagy téma, nem tudom melyik a helyes megnevezés).

Nem lehetne, hogy mi is csináljunk egy ilyen TOPIC-ot?

És Mindenki - aki szeretne - csinálhatna 1-1 témát saját magának ill. az autójának!

Ez szerintem egy praktikusabb dolog, mint amilyen a Galéria volt régen, ráadásul itt a többiek véleménye is látható.

ÉS! és legfőképp - ami talán Nektek fontos - ezáltal nem lesznek oda nem való képekkel "szét OFF-olva" más Topic-ok!

Hm? Mit gondoltok???

Köszi, hogy elolvastátok! :)

U.I.: Ha akarjátok, adok szivesen linket is, hogy megnézzétek, hogy ez hogyan is működik a németeknél.

• 2 weeks later...
Elküldve

Nem tudom jó topicba irom-e,de Morgo nevű új fórumtagunk a kecskeméti szexció tagja,Mote klubtag(Molnár Csaba),csak eddig nem sikerült neki fórumközelbe jutnia,ma este segítettem a problémán és végre jelen van a fórumon is,msn-en is!

Kérem a modikat,hogy a státuszát helyezzék át mote tagá,had élvezee a teljeskörü tagságot! :D

Ha off lett volna ez az irásom itt sorry érte! :)

Elküldve
Nem tudom jó topicba irom-e,de Morgo nevű új fórumtagunk a kecskeméti szexció tagja,Mote klubtag(Molnár Csaba),csak eddig nem sikerült neki fórumközelbe jutnia,ma este segítettem a problémán és végre jelen van a fórumon is,msn-en is!

Kérem a modikat,hogy a státuszát helyezzék át mote tagá,had élvezee a teljeskörü tagságot! :D

Ha off lett volna ez az irásom itt sorry érte! :)

OK!!

jön minnyá a Pííísta, és átteszi a klubtagok közé....

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.