Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Elküldve

Nekem volna egy olyan építő jellegű kérésem, hogy aki beregisztrál a fórumba, annak legyen kötelező kitölteni a tartózkodási hely dolgot.Már csak azért lenne ez fontos, hogy adott esetben egy lehetséges új taggal bővülhetne a klub.Mert ha v.ki helyi, könyebb kicsalni egy helyi minitalira, beszervezni, meg ilyenekre gondolok.

Elküldve
Nekem volna egy olyan építő jellegű kérésem, hogy aki beregisztrál a fórumba, annak legyen kötelező kitölteni a tartózkodási hely dolgot.Már csak azért lenne ez fontos, hogy adott esetben egy lehetséges új taggal bővülhetne a klub.Mert ha v.ki helyi, könyebb kicsalni egy helyi minitalira, beszervezni, meg ilyenekre gondolok.

Ezt nem egyszerű megtenni. A motor ilyen szinten nem rugalmas tudtommal, de utána nézzek.

Elküldve

Szerintem teljesen értelmetlen energiát fektetni a dologba.

Ha megoldjuk, hogy azt a mezőt kötelező legyen kitölteni, akkor sem jutunk előbbre, mert mi van ha a júzer beírja a tartózkodási helyére hogy "üldögélek a vulkánomon"? :( Abból nem derül ki, hogy hol van, viszont a fórum engedte regisztrálni...

Elküldve
Szerintem teljesen értelmetlen energiát fektetni a dologba.

Ha megoldjuk, hogy azt a mezőt kötelező legyen kitölteni, akkor sem jutunk előbbre, mert mi van ha a júzer beírja a tartózkodási helyére hogy "üldögélek a vulkánomon"? :( Abból nem derül ki, hogy hol van, viszont a fórum engedte regisztrálni...

Esetleg egy gördülő menü?Ahonnan ki lehetne választani a települést?Persze ha nem látjátok értelmét, nem erőszak, csak egy esetleges javallat volt. :!:

Elküldve
a júzer beírja a tartózkodási helyére hogy "üldögélek a vulkánomon"? :lol: Abból nem derül ki, hogy hol van, viszont a fórum engedte regisztrálni...

:( :lol: :lol:

ki lehet ez??? :lol: :lol: :lol:

Elküldve
Esetleg egy gördülő menü?Ahonnan ki lehetne választani a települést?Persze ha nem látjátok értelmét, nem erőszak, csak egy esetleges javallat volt. :!:

Ha kifizeted egy PHP programozó 2-3 órás órabérét, persze. Egyébként egyáltalán nem látom értelmét.

Aki részt akar venni egy regionális szekció életében, meg fogja tenni annak ellenére is, hogy a tartózkodási helyet nem töltötte ki. Aki meg nem akar, az nem is fog, függetlenül, hogy bejelölte hogy Bivalybasznádon lakik :(

Elküldve

Ha kifizeted egy PHP programozó 2-3 órás órabérét, persze. Egyébként egyáltalán nem látom értelmét.

Aki részt akar venni egy regionális szekció életében, meg fogja tenni annak ellenére is, hogy a tartózkodási helyet nem töltötte ki. Aki meg nem akar, az nem is fog, függetlenül, hogy bejelölte hogy Bivalybasznádon lakik :(

Rendben, értem. :wink:

• 2 weeks later...
Elküldve

az a kérdésem, hogy ki vagyok?

hova tartozom?

Manta Topic vagy Ascona B?

Minden Ízében azonos a vasam a Mantával (szinte), de Ascona.

A Kadett-Ascona FőTopic-ba tartozom?

Kérném, hogy beszéljék meg az illetekések, aztán alkalmazkodom.

köszönöm

Elküldve
az a kérdésem, hogy ki vagyok?

hova tartozom?

Manta Topic vagy Ascona B?

Minden Ízében azonos a vasam a Mantával (szinte), de Ascona.

A Kadett-Ascona FőTopic-ba tartozom?

Kérném, hogy beszéljék meg az illetekések, aztán alkalmazkodom.

köszönöm

Na ezt most ÉN nem értem! :shock:

Elküldve

én sem, de nem baj :(

ki vagy? Szabó Zoli vagy. az anyukád és az apukád gyermeke

hova tartozol?? a mantaklubba.

melyik topikba? a veteránba, de tartozhatsz a mantába és az asconába is. akár egyidőbe is :!: 8)

Elküldve

nincs is ennyi kukim

ti frankón beszélgettek az Astra meg a Corsa topicban, én meg identitászavaromban beszélgetek mindenkivel. (na jó ti is)

akkor én most majdnem minden topicban Ontopic létezem?

• 1 month later...
Elküldve

sziasztok!

nekem egy nagy problémám van. Racce neve zárolva lett, ugyanis véletlenül többször is rossz jelszót adtam meg. meg lehetne oldani a zárolás feloldását? előre is köszönöm: Orsi

Elküldve
sziasztok!

nekem egy nagy problémám van. Racce neve zárolva lett, ugyanis véletlenül többször is rossz jelszót adtam meg. meg lehetne oldani a zárolás feloldását? előre is köszönöm: Orsi

a név nincs zárolva, az új kódot elküldtem pü-ben

• 2 weeks later...
Elküldve

De!!! Bemész az anyakönyvi hivaltalba, és megírod a kérvényt, majd némi nemü okmánybélyeg fejében átírják... :-) :-) :-)

Majd jön egy Admin és átírja addig találd ki, hogy mire...

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.