pgabor28 Elküldve Augusztus31, 2014 Elküldve Augusztus31, 2014 Nem te vagy az első aki megkérdezi. :icon1: Az csak egy státusz info, ha lenne figyelmeztetésed, ott tudnád megnézni hogy miért kaptad és hogy meddig hatályos. És nem lehet eltüntetni? :D
forumadmin Elküldve Szeptember2, 2014 Szerző Elküldve Szeptember2, 2014 Nem kell. Mivel ezt csak a saját neved alatt látod. Mivel zavaró / félreérthető volt az elnevezés, változtattam rajta. Az új neve "Moderációs státusz" --> Nem tudom ez mennyire lesz zavaró.
Kombitomi Elküldve Szeptember15, 2014 Elküldve Szeptember15, 2014 Üdv.! Felhasználói nevet lehet-e valamilyen módon változtatni? Anno polgári nevemen regisztráltam, de az elmúlt években az autós berkekben kaptam egy szerintem is hozzám illő nevet. Köszönöm a választ!
forumadmin Elküldve Szeptember15, 2014 Szerző Elküldve Szeptember15, 2014 Üdv.! Felhasználói nevet lehet-e valamilyen módon változtatni? Anno polgári nevemen regisztráltam, de az elmúlt években az autós berkekben kaptam egy szerintem is hozzám illő nevet. Köszönöm a választ! Írtam neked PÜ-t ez ügyben.
forumadmin Elküldve Szeptember16, 2014 Szerző Elküldve Szeptember16, 2014 A "jcsinku" felhasználó hozászolásait és felhasználóját töröltem mivel ezt kérte.
fido580 Elküldve Október22, 2014 Elküldve Október22, 2014 jó este. nem találok lehetőséget video,vagy hivatkozás megosztására.én vagyok béna,vagy nincs rá mód?a gtc-m ben készült speedvideot szeretném megosztani,pl az albumomban...
forumadmin Elküldve Október26, 2014 Szerző Elküldve Október26, 2014 Képet tudsz feltölteni. Videót sajnos nem áll módunkban. De Youtube -ról tudsz megosztani a fórumba.
wasquez Elküldve Április4, 2015 Elküldve Április4, 2015 Sziasztok! Új topikot nem hozhatok létre valamiért, nem jártam körbe, hogy miért, nem is érdekes, elfogadom, hogy a kupi megelőzése érdekében így van. Viszont nekem nagyon hiányzik például a G astra topicból a fékrendszer hibái, van ülés, ledezés, meg sok más problémával foglalkozó téma. Viszont nekem az általánosban kell bogarásznom, hogy valaki írt e már a témában, egyrészt nem szeretném újra feltenni a már megválaszolt kérdéseket, másrészt megkapom, hogy olvassak vissza. Ezért szerintem a témák csoportosítására jó volna, ha ti hoznátok létre fix topikokat, amik a nagyobb területeket fogják tematikusan egybe. Nekem például mondjuk a cromax oldalán lévő alkatrész rendszerezés elég használhatónak tűnne. És így nem kell az általánosban keresgélni, mert mindennek megvan a helye. Gondolom, életszerű az a helyzet, amikor javítás közben akad el az ember, és nincs idő órákat visszaolvasgatni, keresgélve, hogy hátha van valami hasonló problémára adott válasz. A rendszerezett topikok közt nagyobb a találati esély, nem!? Üdv!
forumadmin Elküldve Április4, 2015 Szerző Elküldve Április4, 2015 Rövid leszek. Igazad van. Pár topikot felfrissitek. Köszönöm az észrevételt.
wasquez Elküldve Április11, 2015 Elküldve Április11, 2015 Rövid leszek. Igazad van. Pár topikot felfrissitek. Köszönöm az észrevételt. Mindenki nevében köszönöm! És a hozzáállást főleg! :) 1
Guest asztra48 Elküldve Május13, 2015 Elküldve Május13, 2015 üdvözlet . azt szeretném megtudni ti. a gépemet javitották és a honlapra csak ugy tudtam bejutni hogy ujbol regisztrálnom kellett most a régi beirásaim elvesznek vagy vissza kapom az elözö forumlako minösitésemet? a régi nevem astra volt 6x probáltam uj jelszot kérni mert a régit nem fogadta el a forum .nem skerült várom válaszukat .t astra- asztra48
forumadmin Elküldve Május14, 2015 Szerző Elküldve Május14, 2015 Hello! Felhasználó nem kerül törlésre csak akkor, hogy külön kérés érkezik erre. 1. >>>Elveszett jelszó űrlap<<< Ha elfelejtetted a jelszavad, ezt az űrlapot kitöltve újat kérhetsz. Felhasználó név VAGY email cím megadása szükséges a következő mezőben. Kisbetű - NAGYBETŰ megkülönböztetésre kerül. Elküldés után az e-mailben kapottak szerint további érvényesítésre lehet szükség. Sikeres érvényesítés után bejelentkezhetsz az ÚJ jelszavaddal. Javaslom az előző felhasználódnál használt email címet add meg. Elég az a felhasználó nevet ne töltsd ki. Ezután kapni fogsz arra az email címre egy emailt. 2. Ha az első nem jött össze, csak akkor írj nekem privát üzenetet: Itt kérlek írd meg nekem privát üzenetben pontosan mi volt a "nicknév" + a hozzá tartozó regisztrációkor használt email cím. Üdv, Admin
zozor Elküldve Július22, 2015 Elküldve Július22, 2015 Üdv! Igaz, hogy nem vagyok már annyira aktív tag, de egy kis segítségre visszatérnék. :) Szóval egy rekordkísérletet szeretnénk véghezvinni, amihez ambu-babák elengedhetetlenek. Ha lenne rá lehetőség, info-kapcsolat-telefonszám-babák érdekelnének. Kis info: http://duol.hu/hirek/ujabb-rekordra-keszulnek-1710997 http://duol.hu/hirek/mentes-maskent-1715064 Köszönöm: Zozor B)
Guest Elküldve Október10, 2015 Elküldve Október10, 2015 Kedves Admin!Szeretném törölni magam az oldalról, köszönöm!
forumadmin Elküldve Október10, 2015 Szerző Elküldve Október10, 2015 Hello!Kérelmedről írj egy emailt légy szíves a forum@opelklub.hu címre. Fontos, hogy a regisztrációnál használt e-mailedről írj nekünk.Üdv, admin
Greg_hun Elküldve Október31, 2015 Elküldve Október31, 2015 Üdvözlet,az a gondom, hogy nem tudom kikapcsolni a naponta érkező "Opel forum digest" levelezést. Nem szeretnék minden este emailt kapni erről, lehet kérni a megszűntetését?
forumadmin Elküldve November1, 2015 Szerző Elküldve November1, 2015 Szia!Ki tudod kapcsolni az email értesítőket. Legyen az PÜ, fórum feliratkozás, stb. Itt tudod megtenni. A menürész nagy része még angol nyelven van. A fordításokon dolgozunk, köszönöm a megértésed.
zotya975 Elküldve November9, 2015 Elküldve November9, 2015 (edited) Kissé megkeveredtem..( nem először és nem utoljára) ha jól látom ezentúl nem csak privát üzit lehet írni, hanem a profilomhoz is kaphatok üzenetet valakitől? Ami ha ott válaszolok éppúgy bele számít a napi 5 hsz-be? ( ide kíváncsian néző szmájli lett volna rakva de azt nem találtam) Módosítva November9, 2015 : zotya975
forumadmin Elküldve November11, 2015 Szerző Elküldve November11, 2015 Szia! Dolgozunk a frissítések miatt kialakult káoszon :) Jelenlegi korlátozások, 5db/24h hozzászólás (válasz) a fórumban, illetve 5db / 24h PÜ. Ezeket külön-külön számolja a rendszer. Az úgy nevezet státusz "update" (profil üzenet) jelenleg használható bárki számára (bevezetés alatt van). Kérdést feltenni bármennyit lehet, de az arra adott válasz már beleszámít 5db/24h hozzászólásba. Ez még változni fog, nem tudom még mikor. A változtatás után a "Fórumlakó" rangú felhasználók nem fogják (vagy korlátozottan) majd tudni használni a jövőbben. Téged nem fog érinteni (gondolom), mivel újra aktív tagunk leszel. Minden Opel tulajdonost várunk sorainkba! A klubtagsági információk itt találhatóak Balesetmentes közlekedést és jó fórumozást kívánunk! üdv, admin 1
forumadmin Elküldve November25, 2015 Szerző Elküldve November25, 2015 A mai napon (2015.11.25.) történ frissítés után, (a félreértések elkerülése végett) a "Fórumlakó" rangú felhasználók nem tudják használni az úgy nevezet státusz "update" (profil üzenet) szolgáltatást. Felhívnám a figyelmet,hogy válaszolni tudnak! Amennyiben válaszolnak egy ilyen bejegyzésre az beleszámít a 5db/24h hozzászólás (válasz) -ba. 1
Recommended Posts