pgabor28 Elküldve Augusztus31, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2014 Nem te vagy az első aki megkérdezi. :icon1: Az csak egy státusz info, ha lenne figyelmeztetésed, ott tudnád megnézni hogy miért kaptad és hogy meddig hatályos. És nem lehet eltüntetni? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Szeptember2, 2014 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember2, 2014 Nem kell. Mivel ezt csak a saját neved alatt látod. Mivel zavaró / félreérthető volt az elnevezés, változtattam rajta. Az új neve "Moderációs státusz" --> Nem tudom ez mennyire lesz zavaró. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pgabor28 Elküldve Szeptember2, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2014 Köszi! Így jobb :))) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kombitomi Elküldve Szeptember15, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2014 Üdv.! Felhasználói nevet lehet-e valamilyen módon változtatni? Anno polgári nevemen regisztráltam, de az elmúlt években az autós berkekben kaptam egy szerintem is hozzám illő nevet. Köszönöm a választ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Szeptember15, 2014 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember15, 2014 Üdv.! Felhasználói nevet lehet-e valamilyen módon változtatni? Anno polgári nevemen regisztráltam, de az elmúlt években az autós berkekben kaptam egy szerintem is hozzám illő nevet. Köszönöm a választ! Írtam neked PÜ-t ez ügyben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Szeptember16, 2014 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember16, 2014 A "jcsinku" felhasználó hozászolásait és felhasználóját töröltem mivel ezt kérte. Link to comment Megosztás: More sharing options...
fido580 Elküldve Október22, 2014 Megoszt Elküldve Október22, 2014 jó este. nem találok lehetőséget video,vagy hivatkozás megosztására.én vagyok béna,vagy nincs rá mód?a gtc-m ben készült speedvideot szeretném megosztani,pl az albumomban... Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Október26, 2014 Szerző Megoszt Elküldve Október26, 2014 Képet tudsz feltölteni. Videót sajnos nem áll módunkban. De Youtube -ról tudsz megosztani a fórumba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wasquez Elküldve Április4, 2015 Megoszt Elküldve Április4, 2015 Sziasztok! Új topikot nem hozhatok létre valamiért, nem jártam körbe, hogy miért, nem is érdekes, elfogadom, hogy a kupi megelőzése érdekében így van. Viszont nekem nagyon hiányzik például a G astra topicból a fékrendszer hibái, van ülés, ledezés, meg sok más problémával foglalkozó téma. Viszont nekem az általánosban kell bogarásznom, hogy valaki írt e már a témában, egyrészt nem szeretném újra feltenni a már megválaszolt kérdéseket, másrészt megkapom, hogy olvassak vissza. Ezért szerintem a témák csoportosítására jó volna, ha ti hoznátok létre fix topikokat, amik a nagyobb területeket fogják tematikusan egybe. Nekem például mondjuk a cromax oldalán lévő alkatrész rendszerezés elég használhatónak tűnne. És így nem kell az általánosban keresgélni, mert mindennek megvan a helye. Gondolom, életszerű az a helyzet, amikor javítás közben akad el az ember, és nincs idő órákat visszaolvasgatni, keresgélve, hogy hátha van valami hasonló problémára adott válasz. A rendszerezett topikok közt nagyobb a találati esély, nem!? Üdv! Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Április4, 2015 Szerző Megoszt Elküldve Április4, 2015 Rövid leszek. Igazad van. Pár topikot felfrissitek. Köszönöm az észrevételt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wasquez Elküldve Április11, 2015 Megoszt Elküldve Április11, 2015 Rövid leszek. Igazad van. Pár topikot felfrissitek. Köszönöm az észrevételt. Mindenki nevében köszönöm! És a hozzáállást főleg! :) 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest asztra48 Elküldve Május13, 2015 Megoszt Elküldve Május13, 2015 üdvözlet . azt szeretném megtudni ti. a gépemet javitották és a honlapra csak ugy tudtam bejutni hogy ujbol regisztrálnom kellett most a régi beirásaim elvesznek vagy vissza kapom az elözö forumlako minösitésemet? a régi nevem astra volt 6x probáltam uj jelszot kérni mert a régit nem fogadta el a forum .nem skerült várom válaszukat .t astra- asztra48 Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Május14, 2015 Szerző Megoszt Elküldve Május14, 2015 Hello! Felhasználó nem kerül törlésre csak akkor, hogy külön kérés érkezik erre. 1. >>>Elveszett jelszó űrlap<<< Ha elfelejtetted a jelszavad, ezt az űrlapot kitöltve újat kérhetsz. Felhasználó név VAGY email cím megadása szükséges a következő mezőben. Kisbetű - NAGYBETŰ megkülönböztetésre kerül. Elküldés után az e-mailben kapottak szerint további érvényesítésre lehet szükség. Sikeres érvényesítés után bejelentkezhetsz az ÚJ jelszavaddal. Javaslom az előző felhasználódnál használt email címet add meg. Elég az a felhasználó nevet ne töltsd ki. Ezután kapni fogsz arra az email címre egy emailt. 2. Ha az első nem jött össze, csak akkor írj nekem privát üzenetet: Itt kérlek írd meg nekem privát üzenetben pontosan mi volt a "nicknév" + a hozzá tartozó regisztrációkor használt email cím. Üdv, Admin Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Július22, 2015 Megoszt Elküldve Július22, 2015 Üdv! Igaz, hogy nem vagyok már annyira aktív tag, de egy kis segítségre visszatérnék. :) Szóval egy rekordkísérletet szeretnénk véghezvinni, amihez ambu-babák elengedhetetlenek. Ha lenne rá lehetőség, info-kapcsolat-telefonszám-babák érdekelnének. Kis info: http://duol.hu/hirek/ujabb-rekordra-keszulnek-1710997 http://duol.hu/hirek/mentes-maskent-1715064 Köszönöm: Zozor B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Október10, 2015 Megoszt Elküldve Október10, 2015 Kedves Admin!Szeretném törölni magam az oldalról, köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Október10, 2015 Szerző Megoszt Elküldve Október10, 2015 Hello!Kérelmedről írj egy emailt légy szíves a forum@opelklub.hu címre. Fontos, hogy a regisztrációnál használt e-mailedről írj nekünk.Üdv, admin Link to comment Megosztás: More sharing options...
Greg_hun Elküldve Október31, 2015 Megoszt Elküldve Október31, 2015 Üdvözlet,az a gondom, hogy nem tudom kikapcsolni a naponta érkező "Opel forum digest" levelezést. Nem szeretnék minden este emailt kapni erről, lehet kérni a megszűntetését? Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve November1, 2015 Szerző Megoszt Elküldve November1, 2015 Szia!Ki tudod kapcsolni az email értesítőket. Legyen az PÜ, fórum feliratkozás, stb. Itt tudod megtenni. A menürész nagy része még angol nyelven van. A fordításokon dolgozunk, köszönöm a megértésed. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November9, 2015 Megoszt Elküldve November9, 2015 (edited) Kissé megkeveredtem..( nem először és nem utoljára) ha jól látom ezentúl nem csak privát üzit lehet írni, hanem a profilomhoz is kaphatok üzenetet valakitől? Ami ha ott válaszolok éppúgy bele számít a napi 5 hsz-be? ( ide kíváncsian néző szmájli lett volna rakva de azt nem találtam) Módosítva November9, 2015 : zotya975 Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve November11, 2015 Szerző Megoszt Elküldve November11, 2015 Szia! Dolgozunk a frissítések miatt kialakult káoszon :) Jelenlegi korlátozások, 5db/24h hozzászólás (válasz) a fórumban, illetve 5db / 24h PÜ. Ezeket külön-külön számolja a rendszer. Az úgy nevezet státusz "update" (profil üzenet) jelenleg használható bárki számára (bevezetés alatt van). Kérdést feltenni bármennyit lehet, de az arra adott válasz már beleszámít 5db/24h hozzászólásba. Ez még változni fog, nem tudom még mikor. A változtatás után a "Fórumlakó" rangú felhasználók nem fogják (vagy korlátozottan) majd tudni használni a jövőbben. Téged nem fog érinteni (gondolom), mivel újra aktív tagunk leszel. Minden Opel tulajdonost várunk sorainkba! A klubtagsági információk itt találhatóak Balesetmentes közlekedést és jó fórumozást kívánunk! üdv, admin 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve November25, 2015 Szerző Megoszt Elküldve November25, 2015 A mai napon (2015.11.25.) történ frissítés után, (a félreértések elkerülése végett) a "Fórumlakó" rangú felhasználók nem tudják használni az úgy nevezet státusz "update" (profil üzenet) szolgáltatást. Felhívnám a figyelmet,hogy válaszolni tudnak! Amennyiben válaszolnak egy ilyen bejegyzésre az beleszámít a 5db/24h hozzászólás (válasz) -ba. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts