Zeuss Elküldve Május20, 2004 Megoszt Elküldve Május20, 2004 Szia meses1! Köszönöm, akkor megnyugodtam...jó kezekben van! :)) eszmo, FDP a rendszám eleje Zeuss Link to comment Megosztás: More sharing options...
eszmo Elküldve Május31, 2004 Megoszt Elküldve Május31, 2004 a kedves barátom azt üzeni, hogy ne aggódjatok, előbb-utóbb megíratja a cd-ket, csak most kicsit elfoglalt... addigis legyetek türelemmel Link to comment Megosztás: More sharing options...
Senátor-Admirális Elküldve Május31, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Május31, 2004 Oké............... Rendben.........Köszi.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Június28, 2004 Megoszt Elküldve Június28, 2004 http://www.tar.hu/vktr001/commodore1.jpg Ez a gép nemrég volt nálunk, ismeri vki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június29, 2004 Megoszt Elküldve Június29, 2004 http://www.tar.hu/vktr001/commodore1.jpg Ez a gép nemrég volt nálunk, ismeri vki? mondtam hogy ismerem!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június29, 2004 Megoszt Elküldve Június29, 2004 http://www.tar.hu/vktr001/commodore1.jpg Ez a gép nemrég volt nálunk, ismeri vki? mostanában a gumis Gyula műhelye előtt láttam többször is a Tatai uton Link to comment Megosztás: More sharing options...
eszmo Elküldve Július24, 2004 Megoszt Elküldve Július24, 2004 :oops: már én szégyenlem magamat a barátom miatt, hogy még mindig nem küldte az ígért cd-t... nem kellett volna olyan lendülettel megígérnie, ő lyen, azért majd megpróbálom belőle kisajtolni, bár épp nem felhőtlen a viszonyuk viszont képzeljétek; összetörte a kocsi jobb elejét. találkozott 130nál egy vadddisznóval, mindegy én már nem mondok semmit Link to comment Megosztás: More sharing options...
Senátor-Admirális Elküldve Július25, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Július25, 2004 Ne szégyeld magad, már megszoktuk, hogy vannak ilyenek is, lehet hogy sok a munkája ????? Várunk türelemmel.... :D Örülj neki, hogy nem történt személyi sérülés.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
M-Tronic Elküldve Március14, 2005 Megoszt Elküldve Március14, 2005 Sziasztok. végre találtam 1 müködö oldalt (remélem) :) én a Rekord kombim házasítom Senatorral)=Senekord :twisted: valószínü hogy szükségem lenne majd segítségre,Senator bekötési rajz,akár müködö auto szemrevételezésével is erdekelne. de nincsen a környezetemben olyan akinek Sencája van. ha valaki küldene egy telcsiszámot nagyon hálás lennék. mindent köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március15, 2005 Megoszt Elküldve Március15, 2005 Senatora Senator-Admirálisnak van, de rajza sztem neki sincs. Nem egyszerű eset ezekhez az autókhoz vmit is találni(leírásra gondolok). Esetleg eljössz egy opeltalira és ott szemrevételezheted az autóját. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március15, 2005 Megoszt Elküldve Március15, 2005 Sziasztok. végre találtam 1 müködö oldalt (remélem) :) én a Rekord kombim házasítom Senatorral)=Senekord :twisted: valószínü hogy szükségem lenne majd segítségre,Senator bekötési rajz,akár müködö auto szemrevételezésével is erdekelne. de nincsen a környezetemben olyan akinek Sencája van. ha valaki küldene egy telcsiszámot nagyon hálás lennék. mindent köszi. Hohó. Te újra feltaláltad a spanyolviaszt. Volt már ilyen "öszvér" Opel gyárilag is, csak azt Commodore C-nek hívták. Ugyanis anno a Rekord E kasztniba nem fért bele a hathengeres motor, ezért aztán egyszerűen kicserélték az orrát a Senatoréra, ebből lett a Commo C. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Senátor-Admirális Elküldve Március15, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Március15, 2005 M-Tronic !!!! Itt a tel.sz.: 30/916-04-09. hivj fel..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
M-Tronic Elküldve Március15, 2005 Megoszt Elküldve Március15, 2005 Wow.....ennek utánna nézek bár nemazért mert nincsen igazad,de nemárt felkészülnöm a témából. :shock: bár ha ez igyis van én akkor is ezt fogom csináli,( :idea: azt mondtam hogy kombim van?) de a lényeg ezekszerint müködik az oldal.... és ez a fö... :) esetleg ha Senator cd-és alkatrészei vannak valakinek érdekelnének ,1-2 motyo.és nekem is vanfelesleges 1-2 cucc. ja és bocsi ha okoskodonak tüntem volna nemakartam azlenni. csak én ilyet még nemláttam itthon, csak 1 et 1 német honlapon. (DI dj3000-es rendszámmal)és az enyém is dj. ...és :) +adom a számom esetleg hátha.......06-30-566-0378 köszi előrre is szevasztok Link to comment Megosztás: More sharing options...
Senátor-Admirális Elküldve Március17, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Március17, 2005 Hívni foglak :!: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Március26, 2005 Megoszt Elküldve Március26, 2005 Sziasztok. végre találtam 1 müködö oldalt (remélem) :D én a Rekord kombim házasítom Senatorral)=Senekord :twisted: valószínü hogy szükségem lenne majd segítségre,Senator bekötési rajz,akár müködö auto szemrevételezésével is erdekelne. de nincsen a környezetemben olyan akinek Sencája van. ha valaki küldene egy telcsiszámot nagyon hálás lennék. mindent köszi. Helló ! Ha kell, nekem van Senator/Monza javítási könyvem kapcsolási rajzokkal. Üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
M-Tronic Elküldve Április4, 2005 Megoszt Elküldve Április4, 2005 Ja +tekintettem a NAGY OPEL bibliát.... és láss csodát :oops: ugyan az mint a como woyage. deazért az 1 vigasztal nemsok szaladgál belőle az utakon,talán ha készlesz az enyém,lesz egy újabb ÖSZVÉR! :D 9.-ÉN fÓTRA KIGURULOK AZ BIZTOS. üdv mindenkinek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chyga Elküldve Április5, 2005 Megoszt Elküldve Április5, 2005 Sziasztok! Van néhány szervizkönyvem (Senator B, Opel Rekord, Opel Omega A), ha valakit érdekel leviszem Fótra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április5, 2005 Megoszt Elküldve Április5, 2005 Sziasztok! Van néhány szervizkönyvem (Senator B, Opel Rekord, Opel Omega A), ha valakit érdekel leviszem Fótra. A REKORD engem érdekelne!! Hogyé adod? :prayer: OPEL Link to comment Megosztás: More sharing options...
lightning Elküldve Április6, 2005 Megoszt Elküldve Április6, 2005 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chyga Elküldve Április18, 2005 Megoszt Elküldve Április18, 2005 :( én sem találtam ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Körbi Elküldve Augusztus16, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2005 Sziasztok! Most sikerült visszavásárolnom a senatoromat! Picit lelakott állapotban van mint nálam volt. Mennyi senatorost ismertek? Amúgy az enyém 80/85-évjáratú! Van még egy alkatrésznek is. Pár dolog van még hozzá (benne)! A Fóti tain voltam és szeretnék kapcsolatba kerülni a zöld senator tulajdonosával! Zsír a vas! Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Augusztus16, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2005 itt tudsz kapcsolatba lépni vele: vinczes@opelklub.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Augusztus27, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2005 eladó vagy cserélem pár euro értékben Rekord E1 1980 Betreibsanleitung Minden oldala megvan csak megázott a csomitartóban. (kb az van benne, hogy ez a gomb itt mire való, meg különböző egyéb motoradatok laikusoknak) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dzseki23 Elküldve Január27, 2006 Megoszt Elküldve Január27, 2006 Sziasztok, van egy 28H motoros de injektoros hengerfejjel szerelt Monza gkm csak kicsit beteg több helyen járt már,de hiába 3500- 3600 fordulatnál hírtelen gyorsításnál ledadog nem megy csak 20l hamizik. Van-e valakinek jó ötlete mi lehet a baja. Üdv: Dzseki Link to comment Megosztás: More sharing options...
Senátor-Admirális Elküldve Január27, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Január27, 2006 Hivj fel: 30/916-04-09. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts