uhuhu Elküldve Május19, 2005 Megoszt Elküldve Május19, 2005 Sajnos ma a második fórumozó érdemelte ki, azt hogy a fórum elérhetőségét megszüntessük. az első a Ralliscsaj volt, tudja mindenki miért. Sajnos ma peter12 telespamolta a fórum összes topikját a motorolaj kérdésével, és két moderátor egy háromnegyed órát töltött azzal, hogy az ő hozzászólásait törölgesse. Privát üzenetben figyelmeztettük 3 alkalommal, de nem reagált rá, ugyanugy másolgatta a hozzászólásait. A vezetőség ugy döntött, hogy ideiglenesen megvonja tőle a fórum használatát. Ha szeretné, és elmond 3 bocsánatot viasszaállitjuk az elérését. ahová peter12 levelet írhat: akos@corsaklub.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember23, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember23, 2005 jeti:) -nek saját kérésére kikapcsoltam a fórumelrését... no akkor ünnepélyesen ki lehet tiltani a picsába, máá bocsika ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Szeptember23, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2005 jeti:) -nek saját kérésére kikapcsoltam a fórumelrését... Már, ha ezt kérésnek lehet venni ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember23, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember23, 2005 tök szépen kérte. nem? :roll: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Szeptember23, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2005 tök szépen kérte. nem? :roll: ;) Ja-ja, és különben is az én k.... anyámat :lol: Sőt kérek engedélyt s@rgombóccá zsugorodni tiszteletteljesen :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október5, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Október5, 2005 -Greg- nevü fórumozó neve kitiltásra került, mert elég könnyen összekeverhető a Greg klubtagunkkal. remélem ebből nem lesz sértődés, megérti mi miért történt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Október10, 2005 Megoszt Elküldve Október10, 2005 bendeguuuz nevű felhasználó nicknevét kitiltottam, mert könnyen összetéveszthető bendeguzz nevű felhasználónkkal. válasza: tiltsad .. tulajdonképp csak jópár éve ez nickem a neten ... de, ha ez valaki szemét kibacottmód bacca ... van ugyis annyi fórum még .. aki nem ennyire érzékeny -uhuhu Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október26, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Október26, 2005 havay4 fórumozónak adtam egy sárgalapot az A Vectra->Egyéb csevegésben folytatott stílusa miatt. Konkrétan a "most még nem halsz meg" mondata miatt érdemelte ki ezt.Én pedig egy pirosat... "De elnök úr most nagyon megijedtem. még a végén nem lesz hol fórumozzak." Azt hiszem errre itt a fórumon nincs szükség...!!!! uigyhogy -1 havaj4 Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve November16, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November16, 2005 a nevü ismeretlen kitiltásra került, mert ........ KLIKK!! http://www.opelforum.hu/profile.php?mode=v...wprofile&u=1983 Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve December12, 2005 Megoszt Elküldve December12, 2005 a nevü ismeretlen kitiltásra került, mert ........ KLIKK!! http://www.opelforum.hu/profile.php?mode=v...wprofile&u=1983 A következő fórumozók vannak a Letiltottak listáján továbra is: -Greg- bendeguuuz havay4 jeti:) peter12 peter123 Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január15, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Január15, 2006 zorro nevü fórumozót kitiltottam, vagyis átmenetileg, amíg meg nem változtatja a nicknevét, megvontuk a hozzászólási jogát.mert könnzen összekeverhető Zorro16V vel. ezt kaplta levélbe: Szia! Te a www.opeforum.hu-n regisztráltál mint Zorro. a fórum üzemeltetője a Magyar Opel Tulajdonosok Egyesülete /opelklub/ akinbek az egyik alapitója évek óta használja a Zorro16V nevet. Mivel övé az elsöbbség, illetve igy nagyon könnyen összekeverhetőek lennétek, igy a jelenlegi nevedet kérlek változtasd meg, illetve regisztrálj ujat. a zorro nevet letiltom, ezentul azzal nem fogsz tudni fórumozni. Megértésedet köszönöm! Ákos/uhuhu akos@opelklub.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Február24, 2006 Megoszt Elküldve Február24, 2006 Sámli nevű user egyelőre kitiltva, mert nem vette figyelembe a forumadmin közleményét. Közlemény : Kedves fórumozók! Kérek mindenkit hogy a beállított E-mail címét ellenõrizze, ha kell módosítsa, mert egy idő után a visszapattanó levelek gazdáit kérdezés nélkül törölni fogom a fórum felhasználói közül. Ez annyiban változik, hogy nem törlöm csak tiltó listára kerül addig amig nem add meg normális címet. Üdv, hemi Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 Sámli újra engedélyezve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Március21, 2006 Megoszt Elküldve Március21, 2006 Hancy user kitiltva! A fórum nem az ingyen reklám helye. A szabályzat mindenkire vonatkozik! A megsértett szabálypontok: Szigorúan tiltott 1. Ne Spammelj – ne hirdess oldalakat a fórumokban 5. A fentiek megszegése az üzeneted eltávolítását, az azonosítód és IP címed azonnali bannolását vonja maga után korlátlan időre. Szabályok, Moderátorok és Adminisztrátorok 1. A szabályok megváltoztatására csak a weboldal tulajdonosának van engedélye. 8. Ha úgy érzed egy Adminisztrátor visszaél a jogaival, nyugodtan látogass el egy másik weboldalra. A moderálásra vonatkozó egyéb tudnivalók és alapelvek - Tilos engedély nélkül autós és számítástechnikai termékeket, szolgáltatást reklámozni! User ténykedései: A regisztráció után "display" nevet váltott és egy akciósbolt URL címét használta. A kitiltást avval érte el, hogy minden nap szülinapja volt, ezzel engedély nélkül hirdetett az oldalon. Az oldalon lehet hirdetni, de engedélyt kell kérni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Március21, 2006 Megoszt Elküldve Március21, 2006 Az akciósbolt újra regelt... az újra regisztrált a felhasználó is tiltó listára került. Nem tudom miért nem lehet megérteni, nem lehet INGYEN, GAGYI módon hirdetni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április15, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április15, 2006 kadett kombi nevezetü regisztrált emberszabásut az első hozzászólás után kitiltottam, mert 1 mondatban több volt a kötőszó, mint az értelmes beszéd.... ilyen emberekre nincs itt szükség, reméljük a barátjával együtt elfelejtik ezt a fórumot.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Április15, 2006 Megoszt Elküldve Április15, 2006 kadett kombi nevezetü regisztrált emberszabásut az első hozzászólás után kitiltottam, mert 1 mondatban több volt a kötőszó, mint az értelmes beszéd.... ilyen emberekre nincs itt szükség, reméljük a barátjával együtt elfelejtik ezt a fórumot.... Megkérnék mindenkit, hogy ha összetüzésbe kerültök valakivel, azért ne regisztráljatok fickanicket, "kadett kombi" pl ilyen. A Kadett kombi nevü fickanick kitiltásra került. Megsértette az Etikai szabályzat- Hozzászólások törlése- c.) Alpári illetve agresszív, fenyegető hangnemű hozzászólások című rész . http://www.opelforum.hu/index.php?showtopic=493 Kerüljük az alpári megnyilvánulásokat, fickanickek használatát. Arra ott a PÜ. Kérjük, viselkedjünk felnött módjára. üdv, Admin Link to comment Megosztás: More sharing options...
ROLÓ Elküldve November13, 2007 Megoszt Elküldve November13, 2007 Kedves Admin vagy bármely Moderátor! Arra még nem gondoltatok, hogy ha ki is tiltotok valakit ezer és egy módja van , hogy újra itt fórumozhasson??? Akár másik gépről (más IP cím, más nickkel stb....) és jót röhög a markába. Nem hinném, hogy bármelyikőtök is tudná ki van a gép túl oldalán :( Nyilvánvaló, hogy kell egyfajta szabályosság és kultúrált emberi megnyilvánulási forma, melyek alapján lehet értelmesen beszélgetni, véleményt nyilvánítani és tapasztalatokat cserélni. Véleményem szerint egy picit túl lő a célon, ha vkit azért tiltol ki mert nem jól kérdez, vagy nem annyira választékos a stílusa, ebből könnyen lehet negatív diszkrimináció mely egyes embereket sérthet is akár! Igazán nem kötekedni akarok, csak inkább viccesnek tartom , mint célra vezetőnek az ilyen "megoldásokat" :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November13, 2007 Megoszt Elküldve November13, 2007 Esetleg van valami konkrét sérelmed? Az esetek nagy részében nem szoktunk senkit kitiltani.Ahhoz már elég durván kell viselkedni,hogy valaki erre a sorsra jusson :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November13, 2007 Megoszt Elküldve November13, 2007 Kedves Admin vagy bármely Moderátor! Arra még nem gondoltatok, hogy ha ki is tiltotok valakit ezer és egy módja van , hogy újra itt fórumozhasson??? Akár másik gépről (más IP cím, más nickkel stb....) és jót röhög a markába. Nem hinném, hogy bármelyikőtök is tudná ki van a gép túl oldalán :( Nyilvánvaló, hogy kell egyfajta szabályosság és kultúrált emberi megnyilvánulási forma, melyek alapján lehet értelmesen beszélgetni, véleményt nyilvánítani és tapasztalatokat cserélni. Véleményem szerint egy picit túl lő a célon, ha vkit azért tiltol ki mert nem jól kérdez, vagy nem annyira választékos a stílusa, ebből könnyen lehet negatív diszkrimináció mely egyes embereket sérthet is akár! Igazán nem kötekedni akarok, csak inkább viccesnek tartom , mint célra vezetőnek az ilyen "megoldásokat" :P A demokrácia sem tökéletes,mégsincs jobb! :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ROLÓ Elküldve November13, 2007 Megoszt Elküldve November13, 2007 Esetleg van valami konkrét sérelmed? Az esetek nagy részében nem szoktunk senkit kitiltani.Ahhoz már elég durván kell viselkedni,hogy valaki erre a sorsra jusson :( Minden ok!, csak olvasgattam és közben tettem egy észrevételt, gondolom nem probléma... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve November14, 2007 Megoszt Elküldve November14, 2007 Arra még nem gondoltatok, hogy ha ki is tiltotok valakit ezer és egy módja van , hogy újra itt fórumozhasson??? Nem, erre még nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November14, 2007 Megoszt Elküldve November14, 2007 MAd Max sértő hozzászólásai miatt 14 napra kitíltva, erről püben értesítve!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március8, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Március8, 2009 A mai nap kitiltottam Robi_19 nevü nicket. 5 hozzászólása volt, és mind az 5 reklámból állt, ami ezen a fórumon nem megengedett. Szigorúan tiltott 1. Ne Spammelj – ne hirdess oldalakat a fórumokban - Tilos engedély nélkül autós és számítástechnikai termékeket, szolgáltatást nagy mennyiségben -kereskedelmi céllal -reklámozni! hát ennyi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január29, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Január29, 2010 qwasa nevü user emailba kérte a kitiltását a fórumról. megvolt :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts