Jóska Elküldve December3, 2003 Elküldve December3, 2003 :D Hahóóóóóó Csak hogy én legyek az első.... 8)
Jóska Elküldve December3, 2003 Szerző Elküldve December3, 2003 nos, néha kigyullad a visszajelző, hogy valamely izzóm elégtelenól múködik. (magyarul nem ég). De aztán néhány másodperc múlva elalszik. )nem a féklámpa-visszajelző) :?:
Guest Elküldve December3, 2003 Elküldve December3, 2003 nos, néha kigyullad a visszajelző, hogy valamely izzóm elégtelenól múködik. (magyarul nem ég). De aztán néhány másodperc múlva elalszik. )nem a féklámpa-visszajelző) :?: program Try it!; Go to "villamossági bót" buy Kontaktspray; Go home; Watch under trunk hood; Check cables&plugs; Jól befúj kontaktspray-vel :) check visszajelző lámpa end. "villamossági bót":=Conrad Elektronika, VI. Oktogonnál Mikronika, XI. Budafoki út. bye
Zorro_16V Elküldve December3, 2003 Elküldve December3, 2003 nos, néha kigyullad a visszajelző, hogy valamely izzóm elégtelenól múködik. (magyarul nem ég). De aztán néhány másodperc múlva elalszik. )nem a féklámpa-visszajelző) :?: ez tényleg kontakt hibának tűnik ... :?
amadeus Elküldve December6, 2003 Elküldve December6, 2003 Nagyon gyengén világít a lámpám. Állítólag ezek műanyagra felvitt foncsorral rendelkeznek és a műanyag és a foncsor eltérő hőtágulása miatt erről könnyen lepattogzik a fényvisszaverő réteg. A Hella, amely egy igen jónevű cég, régebben gyártott, talán még most is Calibra lámpát. Talán ezek jobbak. Ismeri valaki? Az is jó, ha valamiképpen át lehetne alakítani a meglévőt. Vagy inkább xenon?
Jóska Elküldve December6, 2003 Szerző Elküldve December6, 2003 Vagy inkább xenon? Egy jóbarátom -épp nemrég vált mag a calitól- 85'000.-ért szereltette be a xenont. Az nagyon világított. ajánlom. üdv, Jóska
amadeus Elküldve December7, 2003 Elküldve December7, 2003 85'000.-ért szereltette be a xenont Látnék egy ilyet közelről. Nekem eddig 150-200-akat mondtak. A xenonhoz kicserélik a műanyag alkatrészeket is, vagy ott olvadoznak szép lassan ?
FBalazs Elküldve December8, 2003 Elküldve December8, 2003 Elméletileg akkor játnál legjobban, ha tudnál bele szerezni gyári Xenon szettet Vectra-B ből, foncsorral, mindennel együtt. Asszem az bele megy valami minimális mértékű faragással.
FBalazs Elküldve December8, 2003 Elküldve December8, 2003 www.xenonlampa.hu utólagos xenonok - gyári helyre. Bár árat nem írnak :)
Dudu Elküldve December8, 2003 Elküldve December8, 2003 Ezekrol az utolag beszerelheto Xenon temakrol azt hallottam, hogy nem sok koze van fenyet tekintve az gyariakhoz. Hozzavetoleges arak itt vannak: http://www.mongoose.hu/7007.html
ViSoR Elküldve December14, 2003 Elküldve December14, 2003 XENON: www.apronet.hu Keress rá: "utólagos xenon" 46ezerért már van, alkudd le 40-re, ha csak 44-ért kapod se keseredj el, szereltesd be (csak rutinos xenonos kezekkel!!!) max 15ezerért és felejtsd el, mert a xenon vagy az első 20percben döglik be vagy 5 év múlva... Mindenhol le kell szigetelni, a trafoknál is a csatikat, MINDENHOL! A xenon átka a pára, mert nagyfeszen megy, ha nedvet kap átüt és akkor árivedercsi... A Caliba projektoros a pilács az gigamega komoly xenonnal, nekem a sima H7 helyén a G-ben, bemókolva, beállítatlanul akkorát világít a bal, hogy a még át nem épített jobból ki is vehetném az izzót... 5-ös BMWk takarodnak el az utamból, mikor felnyomom, vigyázat az enyém Hella szett, nézd meg mit veszel! :)
Dudu Elküldve December14, 2003 Elküldve December14, 2003 Visor: Csinalj mar rola valami fotot (bar ez hulyeseg, mert ez biztosan olyan, hogy latni kell.) Kivancsi lennek, hogy muzsikal. :) Az egyik ismerosom mondta, hogy a xenonhoz kotelezo a fenyszoromoso, igaz ez?
ViSoR Elküldve December16, 2003 Elküldve December16, 2003 Nekem Merci xenonok vannak benne, ennél ha bemelegszik (~30sec) alig van különbség a normálhoz képest, fehér a fénye, nem kék, képen nem látni a különbséget tuti, de ha este összefutunk gyanussá válna :) Gyárilag kötelező a mosó, mert a szennyeződés által létrejövő reflexiok elvakithatják a szembejövőket. Ki nem szarja le :twisted: Gyárilag kötelező az elektromos-automatikus fényszórómagasság állitás, magyarán ha beültök 9-en a Caliba, lejjebb süllyesztené a lámpát. Szintén oda se neki, van jó kezem majd én aztat szabályozom mikor hova áll. A képe érdekes, arról lehet majd csinálok egy fotót, de projektornál szerintem azzal sem lenne sok gond. Vizsgán nem valószínű, hogy átmenne, de az csak $ kérdése... Már csak a feelinggel lehet gond, mert egy Caliról tudják, hogy nem gyári, de ez kb annyira érdekeljen, mint a G-mnél, hogy aki tudja, hogy az Opel gyárilag csak projektoros xenont használ az Astrákba, levágja, hogy az enyém is utólagos...
Guest Elküldve Január6, 2004 Elküldve Január6, 2004 nekem is rosszak voltak a lámpáim.Főleg a baloldal ezt szétszereltem és lefújtam dekorácios krómmal, ezzel elértem a jobboldali hatását. :) :twisted: Nem tom kinek találták ki a helyet az égőcserénél :?:
Guest Elküldve Január6, 2004 Elküldve Január6, 2004 20-szal haladtam az uton, mikor 1 fekvőrendőrhöz értem, szép lassan áthaladtam,amikor jobb oldalról zajt hallottam, e zaj nem engedett tovább haldni.Kiszálltam és megnéztem :shock: csodálkoztam 1 kicsit mert rosszabb is lehetett volna, mi lett volna akkor ha 100 megyek :lol: Ezután mindkét kar ki lett cserélve :) azóta ezzel nincs gond. haliho :!:
Zorro_16V Elküldve Március8, 2004 Elküldve Március8, 2004 Nemrég összefutottam egy debreceni ismerőssel, az ATD-Tuningos Attilával, aki Xenon-t pakolt a Caliba. Ahogy nézegettem, bizony gyönyörű fénye volt, elmondása szerint bevilágítja még az atyaúristent is. :) Miközben cserélte, ráállt egy falra úgy, hogy az egyik lámpában a gyári, a másikban már a xenon volt... a különbséget zongorán lehetett játszani. Ő is foglalkozik ilyen cucc forgalmazásával, akit érdekel csörgessen rá : 70/319-4210. Úgy emlékszem 110eFt-ért ad egy szettet. Megvilágosodást mindenkinek ! :lol:
ravenlord Elküldve Július17, 2004 Elküldve Július17, 2004 Hali, elso fenyszorohoz kellene az a foncsorozott muanyag resz, ami meg szokott olvadni ( ami az egot korulfogja), plusz a leszorito rugo. 2 db kellene ebbol a kombinaciobol. Tudna valaki tippet adni, hogyan lehet elkerulni azt, hogy megolvadjon? ( modjuk azon kivul, hogy ne kozlekedjek ejszaka :) ) Tud-e valaki olyanrol, hogy ezt a reszt fembol gyartottak volna, vagy gyartja-e valaki? SzVSz az OPEL nagy szemetsege, hogy egy eredetileg 50000 DM-be kerulo autobol kisporoljak az anyagot csak azert, hogy nyerjenek 1-2 markat :x Udv:
tgabika76 Elküldve Szeptember6, 2004 Elküldve Szeptember6, 2004 Hali! Már pont 2 napja vagyok Calibra tulajdonos, és észrevettem egy hiányosságot az autómon: nincs benne izzókészlet. Mielőtt pótolnám, jó lenne tudni, milyen égők vannak a Cali (széria) fényszóróban (Mármint H1, H4 vagy H7 :?: ). Gondoltam vannak itt nálam rutinosabb "versenyzők" hátha elárulják, és akkor nem kell szétszednem a lámpatestet. Amúgy valahol azt olvastam, hogy sokan panaszkodnak a Cali lámpa fényerejére a gyenge foncsor miatt. Szerintem nem is. A Kadetthoz képest hegesztőgép :)
Astroid Elküldve Április5, 2005 Elküldve Április5, 2005 Erről a www.xenonizzo.hu -s álxenonról van valakinek tapasztalata , véleménye?
bazs Elküldve Április5, 2005 Elküldve Április5, 2005 Erről a www.xenonizzo.hu -s álxenonról van valakinek tapasztalata , véleménye? a helyedben nem vennék ilyet nincs értelme és hamar ki is ég kollégámnak hasonló árú nagyon fehér fényű izzója volt, bírt is vagy két hónapot javaslom, hogy spórolj egy xenon-szettre, 60 körül már megúszod mellesleg a normál halogén sosem fog 8500K fényerőt adni :wink:
opeldevils Elküldve Április11, 2005 Elküldve Április11, 2005 Erről a www.xenonizzo.hu -s álxenonról van valakinek tapasztalata , véleménye? Szeva Astroid !!!! írtam neked e-mailt !!!! :(
Astroid Elküldve Április11, 2005 Elküldve Április11, 2005 Szeva Astroid !!!! írtam neked e-mailt !!!! :( Szeva! Válaszoltam. Szombaton soroksáron tali! Gyere!
Blacksheep Elküldve Április13, 2005 Elküldve Április13, 2005 Sziasztok! Most láttam valamelyik nagyáruház autós osztályán kromhatású "müanyag" sprayt! Szerintem egy kis kézügyességgel a leégett foncsor helyére tökéletes megoldás lehet. Ha jól emlékszem akkor 150-200C-ig höálló!
Recommended Posts