Jóska Elküldve December3, 2003 Megoszt Elküldve December3, 2003 :D Hahóóóóóó Csak hogy én legyek az első.... 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jóska Elküldve December3, 2003 Szerző Megoszt Elküldve December3, 2003 nos, néha kigyullad a visszajelző, hogy valamely izzóm elégtelenól múködik. (magyarul nem ég). De aztán néhány másodperc múlva elalszik. )nem a féklámpa-visszajelző) :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve December3, 2003 Megoszt Elküldve December3, 2003 nos, néha kigyullad a visszajelző, hogy valamely izzóm elégtelenól múködik. (magyarul nem ég). De aztán néhány másodperc múlva elalszik. )nem a féklámpa-visszajelző) :?: program Try it!; Go to "villamossági bót" buy Kontaktspray; Go home; Watch under trunk hood; Check cables&plugs; Jól befúj kontaktspray-vel :) check visszajelző lámpa end. "villamossági bót":=Conrad Elektronika, VI. Oktogonnál Mikronika, XI. Budafoki út. bye Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zorro_16V Elküldve December3, 2003 Megoszt Elküldve December3, 2003 nos, néha kigyullad a visszajelző, hogy valamely izzóm elégtelenól múködik. (magyarul nem ég). De aztán néhány másodperc múlva elalszik. )nem a féklámpa-visszajelző) :?: ez tényleg kontakt hibának tűnik ... :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
amadeus Elküldve December6, 2003 Megoszt Elküldve December6, 2003 Nagyon gyengén világít a lámpám. Állítólag ezek műanyagra felvitt foncsorral rendelkeznek és a műanyag és a foncsor eltérő hőtágulása miatt erről könnyen lepattogzik a fényvisszaverő réteg. A Hella, amely egy igen jónevű cég, régebben gyártott, talán még most is Calibra lámpát. Talán ezek jobbak. Ismeri valaki? Az is jó, ha valamiképpen át lehetne alakítani a meglévőt. Vagy inkább xenon? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jóska Elküldve December6, 2003 Szerző Megoszt Elküldve December6, 2003 Vagy inkább xenon? Egy jóbarátom -épp nemrég vált mag a calitól- 85'000.-ért szereltette be a xenont. Az nagyon világított. ajánlom. üdv, Jóska Link to comment Megosztás: More sharing options...
amadeus Elküldve December7, 2003 Megoszt Elküldve December7, 2003 85'000.-ért szereltette be a xenont Látnék egy ilyet közelről. Nekem eddig 150-200-akat mondtak. A xenonhoz kicserélik a műanyag alkatrészeket is, vagy ott olvadoznak szép lassan ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve December8, 2003 Megoszt Elküldve December8, 2003 Elméletileg akkor játnál legjobban, ha tudnál bele szerezni gyári Xenon szettet Vectra-B ből, foncsorral, mindennel együtt. Asszem az bele megy valami minimális mértékű faragással. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve December8, 2003 Megoszt Elküldve December8, 2003 www.xenonlampa.hu utólagos xenonok - gyári helyre. Bár árat nem írnak :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dudu Elküldve December8, 2003 Megoszt Elküldve December8, 2003 Ezekrol az utolag beszerelheto Xenon temakrol azt hallottam, hogy nem sok koze van fenyet tekintve az gyariakhoz. Hozzavetoleges arak itt vannak: http://www.mongoose.hu/7007.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
ViSoR Elküldve December14, 2003 Megoszt Elküldve December14, 2003 XENON: www.apronet.hu Keress rá: "utólagos xenon" 46ezerért már van, alkudd le 40-re, ha csak 44-ért kapod se keseredj el, szereltesd be (csak rutinos xenonos kezekkel!!!) max 15ezerért és felejtsd el, mert a xenon vagy az első 20percben döglik be vagy 5 év múlva... Mindenhol le kell szigetelni, a trafoknál is a csatikat, MINDENHOL! A xenon átka a pára, mert nagyfeszen megy, ha nedvet kap átüt és akkor árivedercsi... A Caliba projektoros a pilács az gigamega komoly xenonnal, nekem a sima H7 helyén a G-ben, bemókolva, beállítatlanul akkorát világít a bal, hogy a még át nem épített jobból ki is vehetném az izzót... 5-ös BMWk takarodnak el az utamból, mikor felnyomom, vigyázat az enyém Hella szett, nézd meg mit veszel! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dudu Elküldve December14, 2003 Megoszt Elküldve December14, 2003 Visor: Csinalj mar rola valami fotot (bar ez hulyeseg, mert ez biztosan olyan, hogy latni kell.) Kivancsi lennek, hogy muzsikal. :) Az egyik ismerosom mondta, hogy a xenonhoz kotelezo a fenyszoromoso, igaz ez? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ViSoR Elküldve December16, 2003 Megoszt Elküldve December16, 2003 Nekem Merci xenonok vannak benne, ennél ha bemelegszik (~30sec) alig van különbség a normálhoz képest, fehér a fénye, nem kék, képen nem látni a különbséget tuti, de ha este összefutunk gyanussá válna :) Gyárilag kötelező a mosó, mert a szennyeződés által létrejövő reflexiok elvakithatják a szembejövőket. Ki nem szarja le :twisted: Gyárilag kötelező az elektromos-automatikus fényszórómagasság állitás, magyarán ha beültök 9-en a Caliba, lejjebb süllyesztené a lámpát. Szintén oda se neki, van jó kezem majd én aztat szabályozom mikor hova áll. A képe érdekes, arról lehet majd csinálok egy fotót, de projektornál szerintem azzal sem lenne sok gond. Vizsgán nem valószínű, hogy átmenne, de az csak $ kérdése... Már csak a feelinggel lehet gond, mert egy Caliról tudják, hogy nem gyári, de ez kb annyira érdekeljen, mint a G-mnél, hogy aki tudja, hogy az Opel gyárilag csak projektoros xenont használ az Astrákba, levágja, hogy az enyém is utólagos... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Január6, 2004 Megoszt Elküldve Január6, 2004 nekem is rosszak voltak a lámpáim.Főleg a baloldal ezt szétszereltem és lefújtam dekorácios krómmal, ezzel elértem a jobboldali hatását. :) :twisted: Nem tom kinek találták ki a helyet az égőcserénél :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Január6, 2004 Megoszt Elküldve Január6, 2004 20-szal haladtam az uton, mikor 1 fekvőrendőrhöz értem, szép lassan áthaladtam,amikor jobb oldalról zajt hallottam, e zaj nem engedett tovább haldni.Kiszálltam és megnéztem :shock: csodálkoztam 1 kicsit mert rosszabb is lehetett volna, mi lett volna akkor ha 100 megyek :lol: Ezután mindkét kar ki lett cserélve :) azóta ezzel nincs gond. haliho :!: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zorro_16V Elküldve Március8, 2004 Megoszt Elküldve Március8, 2004 Nemrég összefutottam egy debreceni ismerőssel, az ATD-Tuningos Attilával, aki Xenon-t pakolt a Caliba. Ahogy nézegettem, bizony gyönyörű fénye volt, elmondása szerint bevilágítja még az atyaúristent is. :) Miközben cserélte, ráállt egy falra úgy, hogy az egyik lámpában a gyári, a másikban már a xenon volt... a különbséget zongorán lehetett játszani. Ő is foglalkozik ilyen cucc forgalmazásával, akit érdekel csörgessen rá : 70/319-4210. Úgy emlékszem 110eFt-ért ad egy szettet. Megvilágosodást mindenkinek ! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ravenlord Elküldve Július17, 2004 Megoszt Elküldve Július17, 2004 Hali, elso fenyszorohoz kellene az a foncsorozott muanyag resz, ami meg szokott olvadni ( ami az egot korulfogja), plusz a leszorito rugo. 2 db kellene ebbol a kombinaciobol. Tudna valaki tippet adni, hogyan lehet elkerulni azt, hogy megolvadjon? ( modjuk azon kivul, hogy ne kozlekedjek ejszaka :) ) Tud-e valaki olyanrol, hogy ezt a reszt fembol gyartottak volna, vagy gyartja-e valaki? SzVSz az OPEL nagy szemetsege, hogy egy eredetileg 50000 DM-be kerulo autobol kisporoljak az anyagot csak azert, hogy nyerjenek 1-2 markat :x Udv: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember6, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2004 Hali! Már pont 2 napja vagyok Calibra tulajdonos, és észrevettem egy hiányosságot az autómon: nincs benne izzókészlet. Mielőtt pótolnám, jó lenne tudni, milyen égők vannak a Cali (széria) fényszóróban (Mármint H1, H4 vagy H7 :?: ). Gondoltam vannak itt nálam rutinosabb "versenyzők" hátha elárulják, és akkor nem kell szétszednem a lámpatestet. Amúgy valahol azt olvastam, hogy sokan panaszkodnak a Cali lámpa fényerejére a gyenge foncsor miatt. Szerintem nem is. A Kadetthoz képest hegesztőgép :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Szeptember6, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2004 H1 kell bele Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember6, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2004 THX Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astroid Elküldve Április5, 2005 Megoszt Elküldve Április5, 2005 Erről a www.xenonizzo.hu -s álxenonról van valakinek tapasztalata , véleménye? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Április5, 2005 Megoszt Elküldve Április5, 2005 Erről a www.xenonizzo.hu -s álxenonról van valakinek tapasztalata , véleménye? a helyedben nem vennék ilyet nincs értelme és hamar ki is ég kollégámnak hasonló árú nagyon fehér fényű izzója volt, bírt is vagy két hónapot javaslom, hogy spórolj egy xenon-szettre, 60 körül már megúszod mellesleg a normál halogén sosem fog 8500K fényerőt adni :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opeldevils Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 Erről a www.xenonizzo.hu -s álxenonról van valakinek tapasztalata , véleménye? Szeva Astroid !!!! írtam neked e-mailt !!!! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astroid Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 Szeva Astroid !!!! írtam neked e-mailt !!!! :( Szeva! Válaszoltam. Szombaton soroksáron tali! Gyere! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blacksheep Elküldve Április13, 2005 Megoszt Elküldve Április13, 2005 Sziasztok! Most láttam valamelyik nagyáruház autós osztályán kromhatású "müanyag" sprayt! Szerintem egy kis kézügyességgel a leégett foncsor helyére tökéletes megoldás lehet. Ha jól emlékszem akkor 150-200C-ig höálló! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts