mélykék76 Elküldve Szeptember25, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2005 Köszönöm! Mingyá csrélem. csak befejezem a képek feltöltését. Pár perc plíz.... Jó kis képek :( :D :D Sok-sok örömet kívánok hozzá, biztos vagyok benne, hogy gondos gazdija leszel :D :D :D :D ui: tám megérdemelne 1 saját témát is :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Szeptember25, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2005 Köszönöm. Remélem sikerül szépen gyári állapotban tartani. Viszont nem akarok még egy témát nyitni. Uhunak már írtam, hogy ha tud, tegyen rendet a veterán topikban, de akár más is megteheti. Van 10-20 veterános itt, mindenki más típussal. Szerintem nem kell mindnek külön topik. Lehetne egy Olympia, egy Olympia-Rekord, egy Kadett, egy Ascona, Admiral/Diplomat, stb... Mindenesetre én azért nem fogok topikot nyitni, mert egyedül nekem van egy P1-esem. Mi a véredényetek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember25, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2005 Mindenesetre én azért nem fogok topikot nyitni, mert egyedül nekem van egy P1-esem. Mi a véredényetek? Szerintem kéne egy Rekord-os és abban jól elleszünk mind a ketten meg aki még akar :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Szeptember25, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2005 Ja. Szerintem is. Erre gondoltam. A képeim a vas elhozataláról itt vannak. Köszi Tomi, köszi Uhu a képeket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember25, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2005 Köszönöm. Remélem sikerül szépen gyári állapotban tartani. Viszont nem akarok még egy témát nyitni. Uhunak már írtam, hogy ha tud, tegyen rendet a veterán topikban, de akár más is megteheti. Van 10-20 veterános itt, mindenki más típussal. Szerintem nem kell mindnek külön topik. Lehetne egy Olympia, egy Olympia-Rekord, egy Kadett, egy Ascona, Admiral/Diplomat, stb... Mindenesetre én azért nem fogok topikot nyitni, mert egyedül nekem van egy P1-esem. Mi a véredényetek? Szerintem, jó lenne, ha minden 1es tipusnak lenne saját témája, főleg úgy, hogy ha a kocsi gazdája "blog jellegel" megosztaná velünk mondjuk azt, hogy mi a terve a kocsival, mit csinosított rajta, milyen leküzdendő problémákkal szembesült, stb.... Ezalapján tán más is kedvet kaphatna vererán korú Opel birtoklásához :wink: ui: mondjuk a P1-es kezdőthetne azzal, hogy elhoztad a kocsit :(:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Szeptember25, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2005 Okés, meggyőztél. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark Angel Elküldve Szeptember26, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2005 Szerintem kéne egy Rekord-os és abban jól elleszünk mind a ketten meg aki még akar :wink: Az én Rekordom büdös vazze :( Én má' nem is mehetekközétek? Tomi, asszem szét foglak ültetni... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember26, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2005 Az én Rekordom büdös vazze :( Én má' nem is mehetekközétek? Tomi, asszem szét foglak ültetni... :D Okés de akkor melléd ülök :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
lightning Elküldve Szeptember26, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2005 "Ma érkezett meg az udvaromra életem első Opelje. Büszke vagyok rá, remélem sokat tudok majd autózni vele." Hát gratula az új szerzeményhez!!!!! Ez a Blitz féle P1-es, legalább ott láttam anno, nem?! Szerintem nyiss neki külön topicot! 8) majd teletszzük jó képekkel, meg infókkal! Áttekinthetőbb szerintem, ha típusonként van, mintha ömlesztve. Helyet nem foglal többet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Szeptember26, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2005 "Ma érkezett meg az udvaromra életem első Opelje. Büszke vagyok rá, remélem sokat tudok majd autózni vele." Hát gratula az új szerzeményhez!!!!! Ez a Blitz féle P1-es, legalább ott láttam anno, nem?! Szerintem nyiss neki külön topicot! 8) majd teletszzük jó képekkel, meg infókkal! Áttekinthetőbb szerintem, ha típusonként van, mintha ömlesztve. Helyet nem foglal többet.Köszi az elismerést (együttérzést...), igen, ez az a gép. Nyissak új topikot???? :roll: Már nyitottam, de meg is szüntettük, mert egyedül nekem nem sok értelme van. Ami kép készül, azt berakom az Olympia-Rekord topikba. Vagyunk 4-en asszem Rekordosok (4 féle Rekorddal). El fogunk férni. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Nyuzó Gyula Elküldve Szeptember26, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2005 Én is gratulálok a P1-hez tuti gép.Asszem én is beszállok a rekrdok közé ,teszek fel néhány képet,remélem sikerül. Gyuszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember27, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2005 Én is gratulálok a P1-hez tuti gép.Asszem én is beszállok a rekrdok közé ,teszek fel néhány képet,remélem sikerül. Gyuszi. Szia Gyula!! Már ideje volt,hogy idetalálj :wink: Ne felejtsd el nekem a balos irányjelzőt :sad5: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Szeptember27, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2005 Remélem a négy Rekordba beleszámoltad Babut is! Bár nem naon irogat, de az autót kitartóan nyüstöli. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember27, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2005 Remélem a négy Rekordba beleszámoltad Babut is! Bár nem naon irogat, de az autót kitartóan nyüstöli. Akkor 5-en-vagy 6-an :oops: A szám még képlékeny mert pl veled is számolunk mint EX Rekord tulaj :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Szeptember27, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2005 Vágülis az én nevemen van még a gép. És van egy a padláson szétszedve, egy pedig a pajtában egészben donornak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Szeptember28, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2005 Úgy tudnám leírni,hogy mintha egy emberi szem forma .....és az van a belsejébe nagy betükkel írva,hogy.................O P E L. A Pannoniámnak OPEL sebváltója -is- van. :( :D A gyári száma úgy kezdődik,hogy elöl egy jel van (1 nagy karikában 3 kis karika utána2525177. A következő feliratok vannak még rajta: LIZENZ UNTER DRF 400906. és valami tipusszám: 20/11Nem tudom milyen járművé lehetett fénykorában. 4 sebesség és rükverc van benne.Milyen idős lehet vajon? . Szerintetek honnan tudhatnám meg,hogy mennyi idős vagy milyen autóban volt ez a váltó? :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Szeptember28, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember28, 2005 Fotózd le, hátha felismeri valamelyikünk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Szeptember28, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2005 Sajnos irodai gépem(és irodám) nem támogatja a képek feltöltését és küldését ,de ha adtok pü ben elérhetőséget, holnap mms-ben küldök képet róla. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Szeptember28, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember28, 2005 nincs mms telefonom Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Szeptember28, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2005 küldd el MMS-ben mélcímre, én egyből mélben küldöm telóról a képet, ha nagyritkán fényképezek vele. ilyesmi Opel jelet láttam én is a difimben a napkeréken: a difi '80-as (de nincs a sarkaiban háromszög) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Szeptember28, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2005 küldd el MMS-ben mélcímre, én egyből mélben küldöm telóról a képet, ha nagyritkán fényképezek vele.hogyisvanez??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember29, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2005 hogyisvanez??? Hát a telefonról ha már MMS képes, valszeg lehet e-mailt is küldeni. Küldd el nekik a képet e-mailban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Szeptember29, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2005 Kérdezd meg a szolgáltatót hogy is van ez, már elfeljetettem. (MMS mélcímre) telóról közvetlen emailküldéshez nem elég az MMS konfig, a mél a NET GPRS-t használja (azaz ez a kettő különböző szolgáltatás) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Szeptember29, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2005 használhat adatot és wap gprs-t is de ez itt nagyon off, úgyhogy tűnés innen :!: :!: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Október1, 2005 Megoszt Elküldve Október1, 2005 A Kabel1 TV csatorna Die Kultigsten Autos aller Zeiten sorozatában a luxus autó kategóriában a nézők szvazatai alapján az alábbi márkák és tipusai közül az Opel Diplomat B V8 a 2. legtöbb szavazatot kapta, megelőzve pl. az Adenauer, a 300 SEL 6.8 Mercedest (ez utóbbi korának egyik leggyorsabb széria autója volt, csak a 911 volt még nála is gyorsabb), egy sor Bentley-t, BMW-ket, a Citroen SM-et. Az első helyre szintén GM márkát szavaztak: a Cadillac Eldorado Seville-t. Nézzétek csak a rendszámot: DON V80 :( A Die Kultigsten Autos aller Zeiten kifejezést nem könnyű magyarra fordítani, mert így nem használjuk, talán a 'Minden idők leginkább meghatárózó autói' egy értelmében közeli fordítás, a kult szót magyarban nemigen szoktuk fokozni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts