greg Elküldve Július28, 2005 Megoszt Elküldve Július28, 2005 Persze itt csak a múzeum neve blitz.... Kiskapu! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus8, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2005 Ez gyönyörűűűűűűű!!!! Mondhatni qva szééép!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Augusztus8, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2005 jóóókis képek egy 1984-es Alt-Opel találkozóról, valahol Hollandiában. ez 20 éve volt, el se hiszem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Augusztus8, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2005 Ez gyönyörűűűűűűű!!!! Mondhatni qva szééép!! Hát e öüöm, ebbódottá!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Augusztus11, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2005 Nem érdekel véletlenül valakit egy 1972 Rekord Coupe 1.9 es min. 25000 ft .ért?Most láttam a www.haon.vatera.hu oldalon auto-opel cimen keresétek.Fehér szinű ,valahol B.pesten áll egy parkolóban egy pár éve,első lámpa,diszrács hiány.Amúgy képen türhetően néz ki! Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus12, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2005 Nem érdekel véletlenül valakit egy 1972 Rekord Coupe 1.9 es min. 25000 ft .ért?Most láttam a www.haon.vatera.hu oldalon auto-opel cimen keresétek.Fehér szinű ,valahol B.pesten áll egy parkolóban egy pár éve,első lámpa,diszrács hiány.Amúgy képen türhetően néz ki! Megtaláltam :wink: de nem Coupe :? 2 ajtós Limuzin 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus13, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2005 A szépséget fokozni pedíg lehet :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Augusztus14, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2005 Megtaláltam :wink: de nem Coupe :? 2 ajtós Limuzin 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus14, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2005 Igazad van,tényleg 2 ajtós!Láttam én is ,hogy nem olyan mint a tied,csak a hirdetésben is Coupe-nak volt irva!Végülis gondolom a szerkezeti elemei a hátsó rész kivételével megegyeznek! Hát lényegében igen :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Augusztus17, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2005 vezess.hu: Kettesben 206-tal Idén nyáron lesz 40 éves a Diplomat V8 Coupé. A V8-as kupénak egy kétfokozatú váltó is elég volt a sportkocsik megalázásához. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Augusztus18, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2005 ezzel sem lehetett akkor nagyon elrontani a váltást :lol: összeségében nagyon jó cikk Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Augusztus18, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2005 ...összeségében nagyon jó cikk Igen, csak sajna sok újat nem tudtam meg belőle, pedig ez a kedvenc régi Opelem. Azért '65-ben a széria elektromos ablak, klíma(!), szervófék és szervókormány nagyot üthetett! Viszont amennyire én tudom, az 5,4S motort (tehát a nagyobbik V8-at) szerelték Diplo limuzinba is, nem csak Coupéba Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Augusztus18, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2005 volt itt a Kecskeméti talin egy 4a limo 5,4 , piros vinyl-tetővel, áááálat!! Piros fehér zászlók a mocin... Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus19, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2005 volt itt a Kecskeméti talin egy 4a limo 5,4 , piros vinyl-tetővel, áááálat!! Piros fehér zászlók a mocin... De a Péteré az Admiral és gyárilag 6 hengeres volt. A V8-asok azok állólámpások voltak. Mint pl. amit fentebb linkeltem be.(az Aranyszínű) :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Augusztus19, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2005 u úú ennyi verziót megkülönböztetni.... na csak a zászlók miatt néztem vissza, nem emlékeztem pontosan, hogy piros-fehér vagy piros/kék? valami ilyesmi volt a szelepfedeleken: de nem pontosan ilyen Most, hogy rákerestem, háááát kismillió változata van ezeknek a Chevi zászlóknak. a rudak keresztezik egymást vagy nem, van felirat a zászlókon vagy nincsenek, lobognak a zászlók vagy nem, van, hogy a jobb oldali piros (általában, van, hogy a bal, a fehér zászló pedig általában fekete/fehér pipita, a zászlók ovál körben vagy kör nélkül, és még ki tudja mennyi féle-fajta. Ez fogott meg a legjobban azon az autón, hogy Chevi jelzések vannak a motoron mindenfelé... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Augusztus19, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus19, 2005 Akkor Téged a Kalos nagyon megfogna :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Augusztus19, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2005 A V8-asok azok állólámpások voltak. Állj! Csak a Diplomat B volt állólámpás én úgy tudtam, holott már Diplo A-ból is volt 5,4S V8, és az pedig fekvőlámpás volt, pont mint a Kapitan és az Admiral. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus19, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2005 Állj! Csak a Diplomat B volt állólámpás én úgy tudtam, holott már Diplo A-ból is volt 5,4S V8, és az pedig fekvőlámpás volt, pont mint a Kapitan és az Admiral. Konkrétan az Újlaki Peti Admiraljáról beszéltünk. Ebből a típusból volt a V8-as állólámpás. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Augusztus20, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2005 Konkrétan az Újlaki Peti Admiraljáról beszéltünk. Ebből a típusból volt a V8-as állólámpás. :wink: Na majd szemesen ezt átvesszük mégeccer, mer most vagy elbeszélünk egymás mellett, vagy én nagyon nem értek valamit. Az ott a képen amit linkeltél, egy Admiral B. Namost abból nem volt V8-as (az Admiral A-ból igen, de az más kérdés), csak Diplomat B-ből, az viszont télleg állólámpás volt. De az Diplomat, ez meg Admiral, még akkor is ha a kasztni majdnem egyforma. Ez most kicsit olyan, mintha a te autódba hathengeres motort raknál (de nem a 2.2-est mer olyannal szerelték), mondjuk egy 2,8-ast, akkor máris Commodore A Coupé lenne, nem pedig egy hathengeres Rekord C Coupé. Végül is mindegy, Opel mindegyik! (Nem kötekedni akarok csak mosmá kiváncsi vagyok az igazságra) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus20, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2005 Konkrétan az Újlaki Peti Admiraljáról beszéltünk. Ebből a típusból volt a V8-as állólámpás. :wink: És azt hívták Diplomat B-nek. Csak Berlina azthitte a pirosról,hogy Dipló :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark Angel Elküldve Augusztus27, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2005 ez egy érdeke darab: http://www.truckscout24.de/search/detail.a...=1&language=hun Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Szeptember8, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2005 EZT érdemes meglesni. Nagyon szeretem az ilyen "praktikus" honlapokat. Itt nem csak szép autók vannak, hanem látványos felújítások lépésről lépésre. Ez az ami miatt szeretem a régi autókat. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Szeptember10, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2005 úúúú ITT a nagy kedvencem!!!... De rossz helyen van a kormánya... :sad: Ja, és szerintem 300-ért sok. Vajon van papírja is? Mert nem dicsexik az eladó vele.... :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Szeptember10, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember10, 2005 A többi autójának sincs magyar papírja... Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Szeptember10, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2005 Sejtettem... Ha már Vauxhall külföldről, akkor az legyen egyenesen a szigetországból, és legyen jobbkormányos.. Tudom... aberrált vagyok... Ja, és legyen szebb. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts