Astra V6 Elküldve Augusztus26, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2009 Mamámnál a garázsban lapul egy Opel Kapitan. Egyenlőre nem tudjuk mi legyen a sorsa, mert pénz nincs rá viszont megválni se szeretnénk tőle. Szia Mik a terveid vele??? :lol: Érdemes volna rendberakni :lol: Üdv Zoli Link to comment Megosztás: More sharing options...
joe Elküldve Augusztus26, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2009 $... Link to comment Megosztás: More sharing options...
S.Zoli Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 $... Fontos dolog, hogy papírjai megvannak-e. Milyen évjárat? Milyen motor van benne? Hiányos, vagy mindene meg van? Én nagymamám is tarthatna ilyesmiket :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
joe Elküldve Augusztus28, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2009 Annyira van meg minden papírja, hogy szervízkönyves... Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus31, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2009 Ha elfér és nincs útban akkor el ne adjátok. Enni nem kér és később csak többet fog érni. Indul egyébként? Link to comment Megosztás: More sharing options...
joe Elküldve Augusztus31, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2009 Össze van állva... Gurul. De most amit rá kellene költeni, annak a pénznek máshol is van helye... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus31, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2009 Össze van állva... Gurul. De most amit rá kellene költeni, annak a pénznek máshol is van helye... nagyon szép darab. ha tudjátok tárolni akkor tároljátok és egyszercsak lesz rá pénz :lol: vagy nem. max kis konzerválást csinálgass rajta.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Szeptember19, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2009 Ma volt sportnap a cégemnél, és a vége felé megtisztel jelenlétével a Veterán Auto Club Hungary és ez a gyöngyszem is az autók közt volt: Még pár kép ITT Egy 1940-es évjáratú Opel Kapitan Hebmüller Cabrio. 2.5 sor6 motorral, 3 sebességes váltóval, gyönyörűen restaurálva. Gazdájával kb másfél órát beszélgettünk. Mellesleg volt még egy 100 milliós Rolls is a gépek közt :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Szeptember21, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2009 áááááá, ez nagyon durván jól néz ki :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Szeptember21, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2009 Ez tényleg gyönyörű szép :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December6, 2010 Megoszt Elküldve December6, 2010 Hehe, távirányítós Admiral :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve December6, 2010 Megoszt Elküldve December6, 2010 Hehe, távirányítós Admiral :lol: Az ára elég ütős. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December6, 2010 Megoszt Elküldve December6, 2010 Ez valami kibaa..... jó. Kéne :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve December9, 2010 Megoszt Elküldve December9, 2010 Az ára elég ütős. ne mán és milyen jó állapotban van. Mikor kicsi voltam :lol: nekem meg fordom vooooóóót. de hol is lehet? A gyűjtők el viszik. Majd meg látjátok. Le kell alkudni az árát. 15.000.- :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December9, 2010 Megoszt Elküldve December9, 2010 ne mán és milyen jó állapotban van. Mikor kicsi voltam :lol: nekem meg fordom vooooóóót. de hol is lehet? A gyűjtők el viszik. Majd meg látjátok. Le kell alkudni az árát. 15.000.- :) Nekem meg egy Wartburg. Múltkori pakolásnál mintha láttam is volna a dobozát valahol a szekrényben :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve December10, 2010 Megoszt Elküldve December10, 2010 Nekem meg egy Wartburg. Múltkori pakolásnál mintha láttam is volna a dobozát valahol a szekrényben :) Csak az autó is legyen benne,, és irány BERLIN flomarkt... :lol: Nagyon jó áron el lehet adni... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve December11, 2010 Megoszt Elküldve December11, 2010 Mikor kicsi voltam :lol: nekem meg fordom vooooóóót. Nekem meg egy Wartburg. Milyen népszerű volt ez a fajta távirányítós autó régen... nekem FIAT 132 volt (illetve van, mert épp nemrég került a kezembe egy pakolásnál), csak én hülye már akkor is tuningoltam, és vízfestékkel lángnyelveket festettem az oldalára... :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve December17, 2010 Megoszt Elküldve December17, 2010 Milyen népszerű volt ez a fajta távirányítós autó régen... nekem FIAT 132 volt (illetve van, mert épp nemrég került a kezembe egy pakolásnál), csak én hülye már akkor is tuningoltam, és vízfestékkel lángnyelveket festettem az oldalára... :) :lol: Eladó a Fiatka?? :lol: Grafitivel nem olyan szép. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
lightning Elküldve December17, 2010 Megoszt Elküldve December17, 2010 Sziasztok! Aki még nem tud, nem hallott róla, annak itt az infó! Kész a 2011-es veterán Opeles falinaptár! A3-as színes 12 lapos. Bővebb infó http://lightning.fw.hu -n, rendelni nálam lehet 20/2235394 az ára 2500.- pénz Szeged Pest személyes átvétel is lehetséges, vagy posta. Üdv: lightning peti Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve December17, 2010 Megoszt Elküldve December17, 2010 Eladó a Fiatka?? :lol: Grafitivel nem olyan szép. :lol: Csinálok róla képet majd... Hogy eladó-e? Felőlem ingyen viheted, nekem nem kell... Link to comment Megosztás: More sharing options...
lightning Elküldve December19, 2010 Megoszt Elküldve December19, 2010 Csinálok róla képet majd... Hogy eladó-e? Felőlem ingyen viheted, nekem nem kell... ..kár hogy Admiralod nem volt... :lol: Tőlem graffittis is lehetne! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December19, 2010 Megoszt Elküldve December19, 2010 ..kár hogy Admiralod nem volt... :lol: Tőlem graffittis is lehetne! :lol: Ott van a vaterán. Vedd meg magadnak Karira. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
lacibacsi60 Elküldve December21, 2010 Megoszt Elküldve December21, 2010 Kedves Barátaim! Van pár eladó alkatrészem OPEL Kapitan 2.6L Hydramatic P2 es tipusu 1959 es autóhoz! Konkrétan: -Eső-Hátsó híd -Első jobb-bal sárvédő -Kormányoszlop kompletten kormánnyal és kapcsolókkal 2db -2,6 sor6-os motor Ha van akit érdekel itt megnézheti: http://auto-motor.vatera.hu/index_c368.html?us=hatges Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve December22, 2010 Megoszt Elküldve December22, 2010 Kedves Barátaim! Van pár eladó alkatrészem OPEL Kapitan 2.6L Hydramatic P2 es tipusu 1959 es autóhoz! Konkrétan: -Eső-Hátsó híd -Első jobb-bal sárvédő -Kormányoszlop kompletten kormánnyal és kapcsolókkal 2db -2,6 sor6-os motor Ha van akit érdekel itt megnézheti: http://auto-motor.vatera.hu/index_c368.html?us=hatges Bek petit lehet hogy érdekli. Majd meg említem neki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
lacibacsi60 Elküldve December22, 2010 Megoszt Elküldve December22, 2010 Köszönöm addig is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts