lightning Elküldve December25, 2010 Megoszt Elküldve December25, 2010 Bek petit lehet hogy érdekli. Majd meg említem neki. Ok, de Petinek P2-es Rekordja van, csak a félreértések végett, ez meg kapitaen, nem?! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astra V6 Elküldve December25, 2010 Megoszt Elküldve December25, 2010 Kedves Barátaim! Van pár eladó alkatrészem OPEL Kapitan 2.6L Hydramatic P2 es tipusu 1959 es autóhoz! Konkrétan: -Eső-Hátsó híd -Első jobb-bal sárvédő -Kormányoszlop kompletten kormánnyal és kapcsolókkal 2db -2,6 sor6-os motor Ha van akit érdekel itt megnézheti: http://auto-motor.vatera.hu/index_c368.html?us=hatges Tiszteletem Mi maradt még a kocsiból? illetve megbontaná e a motort vagy a hátsó futóművet(fékdobok miatt) elsősorban ezek érdekenének.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve December26, 2010 Megoszt Elküldve December26, 2010 Ok, de Petinek P2-es Rekordja van, csak a félreértések végett, ez meg kapitaen, nem?! ja ja !! Tényleg,be olvastam. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január13, 2011 Megoszt Elküldve Január13, 2011 Felpiszkált Admirális :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január13, 2011 Megoszt Elküldve Január13, 2011 Felpiszkált Admirális :) A motorháztető púpja szörnyen néz ki. De a többi tetszik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Január14, 2011 Megoszt Elküldve Január14, 2011 A motorháztető púpja szörnyen néz ki. De a többi tetszik. Na jjjjaaaaaa. Szőrnyűűű. Így el baszarintani az elejét. :D De ha másképp nem tudta megoldani. Kutyaháznak is jó lenne. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 Régen... Kb 4 éve - találtam egy DTM MONZA- át szóval neki álltak át építeni a kocsit- Tiszta műanyag oldalak- körlámpák elöl stb.- jónak látszott messziről persze. Mint érdekesség. De a belseje és a motortere az gány volt. Szóval csak pálya autó lett volna belőle. mert utra nem kapott volna engedélyt. nem is tudom hova tünt az a kocsi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 Régen... Kb 4 éve - találtam egy DTM MONZA- át szóval neki álltak át építeni a kocsit- Tiszta műanyag oldalak- körlámpák elöl stb.- jónak látszott messziről persze. Mint érdekesség. De a belseje és a motortere az gány volt. Szóval csak pálya autó lett volna belőle. mert utra nem kapott volna engedélyt. nem is tudom hova tünt az a kocsi. Itthon ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 Régen... Kb 4 éve - találtam egy DTM MONZA- át szóval neki álltak át építeni a kocsit- Tiszta műanyag oldalak- körlámpák elöl stb.- jónak látszott messziről persze. Mint érdekesség. De a belseje és a motortere az gány volt. Szóval csak pálya autó lett volna belőle. mert utra nem kapott volna engedélyt. nem is tudom hova tünt az a kocsi. Lehet, hogy már szétbontottad, csak nem emlékszel rá :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 Lehet, hogy már szétbontottad, csak nem emlékszel rá :D Azt kétlem. :) Meg találtam a régi címét és írtam neki. Válaszolt is. El Vermelte és azt írta,hogy majd ,ha lesz ideje és energiája. Pénztárcája. Akkor be fejezi. Szerintem a TVN es oldalamon fennt is van a kép sorozat. Ha gondolod nézd meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Január23, 2011 Megoszt Elküldve Január23, 2011 Mivel itt Vegyes Dolgokat lehet Írni ezt megteszem. :D meg néztük azt a csoda Asconát a 15 kerben.--- Szóval én ott hagyom. :D meg adom a lehetőséget másnak,hogy haza vigye és csak csinál valamit vele.. Kicsit oda van a kocsi. Mondjuk a 160.ezer forint érte? de vannak fanatikusok azoknak talán meg éri.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január23, 2011 Megoszt Elküldve Január23, 2011 Mivel itt Vegyes Dolgokat lehet Írni ezt megteszem. :D meg néztük azt a csoda Asconát a 15 kerben.--- Szóval én ott hagyom. :D meg adom a lehetőséget másnak,hogy haza vigye és csak csinál valamit vele.. Kicsit oda van a kocsi. Mondjuk a 160.ezer forint érte? de vannak fanatikusok azoknak talán meg éri.. :) Lehet nem véletlen, hogy nincsenek képek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 Lehet nem véletlen, hogy nincsenek képek. na ja.. De lehet,hogy nincs massina ami készítene egy párat, Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve November10, 2011 Megoszt Elküldve November10, 2011 Opel Busz. Semmi információt nem találtam róla, gondolom a Blitz alapjára épülhetett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November10, 2011 Megoszt Elküldve November10, 2011 Nem szép de aranyos ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve November10, 2011 Megoszt Elküldve November10, 2011 Opel Busz. Semmi információt nem találtam róla, gondolom a Blitz alapjára épülhetett. Kis keresés után ennyit találtam róla: A pontos neve Typ 330 Panoramabus, valóban a Blitz alapjaira készült '53 és '56 között mindössze 67 példányban a Kassbohrer cégnél. 17 utast tudott szállítani, és 2.4-es soros hathengeres benzinmotorja volt 58 lóerővel, ami 95km/h-s végsebességre volt elegendő. Techinai adatok: Lökettérfogat: 2473 cm³ Teljesítmény: 58 LE (43 kW) 3070/min-nél Váltó: 4 előre- / 1 hátrameneti fokozat Elektromos rendszer: 6 voltos Hossz / Szélesség: 5670 mm / 1940 mm Tengelytáv: 3300 mm Gumik: 6.00–18 extra Önsúly: 1720 kg (1955-től 1735 kg) Terhelhetőség: 1880 kg (1955-től 2065 kg) Össztömeg: 3600 kg (1955-től 3800 kg) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve November11, 2011 Megoszt Elküldve November11, 2011 http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/blitz...l_blitz-4809851 Ablakok nélküli verzió. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január29, 2012 Megoszt Elküldve Január29, 2012 Kis olvasnivaló: http://www.origo.hu/auto/20120113-hebmuller-opel-kapitn-veteranteszt.html :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január29, 2012 Megoszt Elküldve Január29, 2012 2009-ből: A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január29, 2012 Megoszt Elküldve Január29, 2012 A gazdája akkor már csak egy eredeti felnit keresett hozzá pótkeréknek :unsure: Vagy két órát beszélgettem vele. Nagyon jó arc, bár a beülést nem volt merszem megkérdezni, de a motorteret kinyittattam vele és a motort is beindította. Ha nem hallom az indítózást, nem hittem volna el, hogy jár a moci :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Február1, 2012 Megoszt Elküldve Február1, 2012 Ez az igazi emlék. az biztos. :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve November5, 2012 Megoszt Elküldve November5, 2012 Egy ismerősöm fotózta pár napja Pest közelében egy erdő közepén: Ott fog elrohadni szegény, pedig egész jónak tűnik... Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve November19, 2012 Megoszt Elküldve November19, 2012 Nincs ott valaki? aki tudja , hogy mi lesz a sora?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október2, 2013 Megoszt Elküldve Október2, 2013 Egy ilyet esetleg valaki: http://www.jofogas.hu/hajdu_bihar/Veteran_Opel_Kadett_A_11880390.htm Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve December12, 2013 Megoszt Elküldve December12, 2013 Sziasztok! Aki 2013.december 6. és 15. között lép be az egyesületbe - vagy csak hosszabbítani szeretne - annak tagdíját a kampány keretében teljes mértékben a Tűzoltó utcai Gyermekklinika javára fordítjuk! "Opeles Összefogás 2013" Üdv, admin Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts