tgabika76 Elküldve Szeptember18, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2007 Veterán is meg Opel is, csak épp kereke nincs: Mégilyet, Opel frigó! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember18, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2007 Ez az opel hűtős dolog már 1 hónapja meglepte a fózumozók nagy részét... :wacko: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember18, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2007 Akkó csak nekem újdonság... Sorry... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Szeptember18, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2007 zubehör: srác szemétből kukázta vissza nemlukas-nemereszt plussz még akkora mázlija is van, h a bringája is épp kék. Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Szeptember18, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2007 vannak még ilyenek: http://search.ebay.de/_W0QQsassZlimi-dition a kék cimkés valamikor a 90-es években gyártódott, ha a saját doboza, vki mögtudja nézni, h minek a cikkszáma a 2891945 ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember18, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2007 Épp egy 1981-es filmet nézek, aminek a címe: Bombázók a seregnek Egy könnyed kis vígjáték, Bill Murray és John Candy főszereplésével. Szóval nézem, és mit látok benne? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember18, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2007 Épp egy 1981-es filmet nézek, aminek a címe: Bombázók a seregnek Egy könnyed kis vígjáték, Bill Murray és John Candy főszereplésével. Szóval nézem, és mit látok benne? http://kepfeltoltes.hu/070918/Bomb_z_k_www...ltoltes.hu_.jpg :unsure: :wacko: a jó mindenhol ott van... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember18, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2007 De hogy elbújik a kicsike a sok batár között. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Szeptember26, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2007 Berlina ahoz a tükörhöz hogyan lehet hozzájutni ?? jól látom jobbos és balos ? vagy csak a reménység látatja velem :lol: nagyon jó lenne már 2 tükör a vasra... Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Szeptember27, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2007 mán sehogy, lejárt a licit tegnap sétáltam egy órát a Düsseldorfi Meilenwerk-ben. halálos a hely, meg kell mondjam. meilenwerk.de Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Szeptember27, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2007 kár :lol: de jó lene 2 szép tükör meg két szép ködlámpa :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Szeptember27, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2007 "Düsseldorfi Meilenwerk" valami nagyobb képeket is láttál ? nagyon ütős hely :lol: assszem szivesen elutaznék oda :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Szeptember28, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2007 kár :lol: de jó lene 2 szép tükör meg két szép ködlámpa :lol: Nem tudom eredeti-e rajta az Opeljel: ködlámpa Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Szeptember30, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2007 Nem tudom eredeti-e rajta az Opeljel: ködlámpa köszi Kori ! nem eredeti sztem. meg sajna nem elég régi :lol: inkább a nyolcvanas éveket idézi . valami krómos vagy saválló kell mindenképpen ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Szeptember30, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2007 Ha jól emlékszem, nekem van otthon régebbi, de sajna csak páratlanul. Ha Mohácson járok elviszem hozzád amit találtam. Lehet, hogy vki tud párat hozzájuk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Szeptember30, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2007 Ha jól emlékszem, nekem van otthon régebbi, de sajna csak páratlanul. Ha Mohácson járok elviszem hozzád amit találtam. Lehet, hogy vki tud párat hozzájuk. rendicsek vagy :lol: valamit kisakkozunk hátha .... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Szeptember30, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2007 nekem is vannak króm fényszóróim páratlanul, még nem leltároztam őket, asszem sárga üveggel is van veteránbörzén kapni ilyet, vagy a városi zsibin Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Szeptember30, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2007 tolóüzemkapcsoló L Jetronic-hoz: (nem enyém, csak képe) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Október1, 2007 Megoszt Elküldve Október1, 2007 De elvileg ha visszaveszed a gázt, bizonyos körülmények között gyárilag is elveszi az üza befecskendezést. Zsolti: körülnéztem otthon és találtam egy kerek sárgaüvegest, és egy négyzetes sárgaüvegest.küldök róla képet,hátha berlinánál lesz a prja vmelyiknek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Október1, 2007 Megoszt Elküldve Október1, 2007 meekkkkora tuti: billenő mocitető: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Október1, 2007 Megoszt Elküldve Október1, 2007 http://www.oldtimer.de/aktuelles/zulassung...007/bericht.htm Für Fahrzeuge ab einem Mindestalter von 30 Jahren, die vorrangig dem Erhalt historischen Kulturgutes dienen, kann die Erteilung eines Oldtimer-Kennzeichens (H-Kennzeichen) beantragt werden. Rechtsgrundlage hierfür sind die Paragraphen §9 Abs. 1 und §2 Nr. 22. der Fahrzeug Zulassungs Verordnung (FZV). Das Kennzeichen ist bei der örtlichen Straßenverkehrsbehörde zu beantragen, wobei eine vorherige Begutachtung nach §23 der Straßenverkehrs-Zulassungs-Ordnung (StVZO) erforderlich ist. Dieses Gutachten kann bei allen amtlich anerkannten Prüforganisationen wie TÜV, Dekra, GTÜ, KÜS und den ihnen angeschlossenen Classic Data Bewertungspartnern durchgeführt werden. Im Rahmen des Gutachtens wird nicht nur die Verkehrssicherheit und der Zustand sondern vor allem die Originalität des Fahrzeugs überprüft. Das H-Kennzeichen wird nur dann erteilt, wenn sich das Fahrzeug im originalen oder zeitgenössisch umgebauten Zustand befindet. Wenn die Umbauten zeitgenössisch sind, ist es unerheblich, zu welchem Zeitpunkt sie vorgenommen wurden, auch vormals serienmäßige Fahrzeuge, die nachträglich oder erst im Rahmen einer Restaurierung zeitgenössisch umgerüstet wurden, sind H-Kennzeichen fähig. Zulässig sind weiterhin Änderungen im Rahmen des Umweltschutzes und der Verkehrssicherheit sowie Änderungen, die nachweislich bereits vor mehr als 20 Jahren vorgenommen wurden. Vegyük ezt a mondatot: "Zulässig sind weiterhin Änderungen im Rahmen des Umweltschutzes und der Verkehrssicherheit sowie Änderungen, die nachweislich bereits vor mehr als 20 Jahren vorgenommen wurden." Engedélyezettek továbbá azok az átalakítások, amelyek a környezetvédelem, a közlekedésbiztonság érdekében történtek, valamint az igazolhatóan több, mint 20 éve elvégzett átalakítások. Figyelitek: Engedélyezettek továbbá azok az átalakítások, amelyek a környezetvédelem, a közlekedésbiztonság érdekében történtek, ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Október1, 2007 Megoszt Elküldve Október1, 2007 mert ott van ész abban a "nyomorúságos" országban .... mi soha nem jutunk ide /oda el .... Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Október3, 2007 Megoszt Elküldve Október3, 2007 A Német Szövetségi Parlament (Bundesrat) 2007/09/21-i határozatában a veteránjármüveket kivette a behajtás engedélyköteles járművek köréből. Háttér: Németországban a városok saját hatáskörben korlátozhatják a város belterületére járművel belépést környezetvédelmi besorolás alapján. (A hatálybalépés időponjára momentán nem emlékszem, valamikor mostanában, jan 1 vagy 08 ápr 1 ?) A városokat zónákra osztották, a zónákba (Umweltzonen) csak a szélvédőre ragasztott zöld, sárga, piros jelzés megléte esetén lehet behajtani. Zöld matrinyával a belső zónákba is, sárgával oda nem, pirossal vagy matrinya nélkül csak a zónákon kívüli területekre. pl részecskeszűrő nélkül dízel nem mehet belkerületekbe - kisteherautók sem - bár a behajtás nem megfelelő matrinya esetén díj ellenében megváltható. Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Október15, 2007 Megoszt Elküldve Október15, 2007 versenyeredmények és egyéb érdekességek 1921-től: http://wsrp.ic.cz/ pl: Porsche 550 chassis numbers Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Október15, 2007 Megoszt Elküldve Október15, 2007 ahhhhh Chevy Monza Chassis numbers: http://wsrp.ic.cz/chassis/chassis_chevrolet_monza.html 1013: never built Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts