uhuhu Elküldve Október13, 2005 Megoszt Elküldve Október13, 2005 ez olyan szépppppppp Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október13, 2005 Megoszt Elküldve Október13, 2005 És ez? Ebben ültem is bi-bí :wink: A háttérben az utcán is látszik egy nagyon szép Rekord :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Október19, 2005 Megoszt Elküldve Október19, 2005 ha mákunk lesz: 45 . § A Rega-tv. 12 . §-a a következő f) ponttal egészül ki : /12. ¢ Az adót nem kellmegfizetni/ J) muzeális jellegű gépjármű forgalomba helyezése esetén ." http://www.parlament.hu/irom37/17547/17547-0123.pdf vomit írta az index-en regadótábla módosítószorzókkal (avulatatás): http://www.parlament.hu/irom37/17547/17547-0126.pdf dekijazaVargaMihály? Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Október19, 2005 Megoszt Elküldve Október19, 2005 várjunkcsak: 2000cm3 benzinest 25,08 évestől 1,280,000*0,33=422,400 ft-ért lehet behozni veteránvizsga nélkül is, azaz elmozdul hat évet a regadó (már a 30+1-től), veterán vizsgával pedig megszünik? (ha jól bogozom a szabályozást.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
blaupunkt Elküldve Október20, 2005 Megoszt Elküldve Október20, 2005 Berlina Hivd fel a barátomat 0696416256 Mester Antal és kérdezd meg van e neki hangszóró téma! Más. Promóciós Fotózáshoz keresek jó állapotban lévő old Timereket. Valószínű újságban és naptáron való megjelenés. Kizárolag Jó megjelenésüek. Blitz, Berlina, Dark és mások, időpont és egyéb egyeztetések miatt P.Ü vagy mail. November elejéig le akarom ezeket rendezni mert utánna már a műterem is messze van esőben :( Üdv Blau Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Október20, 2005 Megoszt Elküldve Október20, 2005 Az enyém még sajna nem roadworthy.... :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október20, 2005 Megoszt Elküldve Október20, 2005 Az enyém még sajna nem roadworthy.... :? nekem igy is teccik bár ezzel nem mész sokra :P :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október20, 2005 Megoszt Elküldve Október20, 2005 Promóciós Fotózáshoz keresek jó állapotban lévő old Timereket. Valószínű újságban és naptáron való megjelenés. Kizárolag Jó megjelenésüek. Blitz, Berlina, Dark és mások, időpont és egyéb egyeztetések miatt P.Ü vagy mail. November elejéig le akarom ezeket rendezni mert utánna már a műterem is messze van esőben :P Üdv Blau Az enyém Youngtimer(37 éves) de ha érdekel szívesen felajánlom miss Márciusnak. :wink: (akár) Legfrissebb képeket láthatsz róla ha az aláírásomban lévő linkre kattintasz. :wink: Kb. 3 hét múlva megy téli álmot aludni :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
blaupunkt Elküldve Október21, 2005 Megoszt Elküldve Október21, 2005 Az enyém Youngtimer(37 éves) de ha érdekel szívesen felajánlom miss Márciusnak. :wink: (akár) Legfrissebb képeket láthatsz róla ha az aláírásomban lévő linkre kattintasz. :wink: Kb. 3 hét múlva megy téli álmot aludni :roll: Jöhet az is, írj egy P.ü.t mert ott gyűjtöm a jelentkezéseket és onnan válaszolok. Üdv Blau Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október21, 2005 Megoszt Elküldve Október21, 2005 írj egy P.ü.t mert ott gyűjtöm a jelentkezéseket és onnan válaszolok. Üdv Blau Küldtem pü-t :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Október27, 2005 Megoszt Elküldve Október27, 2005 A héten megérkezett az Opel Oldies kiadvány, amiröl néhány héttel ezelött írtam itt, a kiadó elküldte egy email-re, bár a vorkasse No-ban sem szokás. Kaptam kedvezményt, a bolti ár 4,5? helyett 3,65+3,00? versand+Mwst-éRt, ami így a jutányos 7,12-re jött ki. :P 145 oldal, csupa gyönyörü gyári fotóval. A köszöntö cikk írja, hogy az OpeL Club & Trends még nem adott ki veterán Opeleknek szentelt különszámot, söt egyáltalán nem adott még ki semmilyen különszámot. A kisérölevélben a kiadó megemlíti, hogy nagyon szivesen küld további példányokat igény esetén. Azaz továbbra is megrendelhetö az oplclub.de abonnements oldalán található mélcímen vagy az abo@asv.de címen. vagy ha gondoljátok intézem a rendelést és eccercsak ideér. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Október27, 2005 Megoszt Elküldve Október27, 2005 A héten megérkezett az Opel Oldies kiadvány, amiröl néhány héttel ezelött írtam itt, a kiadó elküldte egy email-re, bár a vorkasse No-ban sem szokás. Kaptam kedvezményt, a bolti ár 4,5? helyett 3,65+3,00? versand+Mwst-éRt, ami így a jutányos 7,12-re jött ki. :P 145 oldal, csupa gyönyörü gyári fotóval. A köszöntö cikk írja, hogy az OpeL Club & Trends még nem adott ki veterán Opeleknek szentelt különszámot, söt egyáltalán nem adott még ki semmilyen különszámot. A kisérölevélben a kiadó megemlíti, hogy nagyon szivesen küld további példányokat igény esetén. Azaz továbbra is megrendelhetö az oplclub.de abonnements oldalán található mélcímen vagy az abo@asv.de címen. vagy ha gondoljátok intézem a rendelést és eccercsak ideér. Nekem intézhetsz is egyet akkor. Írok PÜ-t mingyár! Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Október28, 2005 Megoszt Elküldve Október28, 2005 úgy látom el vagyon fogadva: http://www.mkogy.hu/internet/plsql/ogy_iro...azas=I#szavazas egy másik dolog: az Auto Bild ma megjelent német kiadásának nyúlfarknyi cikke szerint a KraftfahrtBundesamt (Közlekedési hivatal) nyilvántartása alapján No.-ban jelenleg 937 db Manta A rendelkezik közúthasználati engedéllyel (rendszámmal és TÜV-vel). (éppen 35 éves az A Manta) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve November6, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November6, 2005 Érdekesség Link to comment Megosztás: More sharing options...
lightning Elküldve November7, 2005 Megoszt Elküldve November7, 2005 Hú azannya! Ez nagyon kemény! Nekem a bal felső "De Luxe" jön be! :P csak még hiányzik róla a fehér peremes gumi!!! Kíváncsi vagyok, mit lépnének rá, ha valaki egyszer megjelenne egy ilyennel, egy veterán Opel talin?! :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
lightning Elküldve November7, 2005 Megoszt Elküldve November7, 2005 "A héten megérkezett az Opel Oldies kiadvány, " Az jó! Állítólag nekem is meghozták, de még nem láttam. Kértem a srácot, hogy hozzon többet. Erre hozott kettőt..... Na mondom, akkor egy nekem, egy berlinának, mivel így beszéltük, ha valakinek sikerül szerezni. Erre a srác hív, hogy az egyiket megtartja magának, mert úgyan amerikai autós, de ebben ki.aszott szép öreg opelek vannak..... szóval ez van, de akkor megnyugodtam berlina mester megelőzött! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve November7, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November7, 2005 Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November7, 2005 Megoszt Elküldve November7, 2005 Azt hittem hírtelen,hogy a Sándoré. :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve November7, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November7, 2005 Nem. Ez valószínű az enyimé lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November7, 2005 Megoszt Elküldve November7, 2005 Nem. Ez valószínű az enyimé lesz. De jóó!! Megadnád a Télapó emilcímét? :wink: Asszem írok neki én is :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve November7, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November7, 2005 :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
lightning Elküldve November8, 2005 Megoszt Elküldve November8, 2005 "Télapó" a régi rendszerben volt, már megint Mikulás! De én is várom a címét mindegy hogy hívják! :D kezdek írigykedni Blitz kollegára... :P Amúgy akit érdekelnek milyen öreg Opelek vannak kubában az katt ide: http://lightning.fw.hu/cuba.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve November8, 2005 Megoszt Elküldve November8, 2005 Amúgy akit érdekelnek milyen öreg Opelek vannak kubában az katt ide: http://lightning.fw.hu/cuba.html remélem mindenkit érdekel, mert nagyon jó!! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve November8, 2005 Megoszt Elküldve November8, 2005 sztem is jo a cikk Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November8, 2005 Megoszt Elküldve November8, 2005 remélem mindenkit érdekel, mert nagyon jó!! :wink: tényleg az és majd dobtam egy hátast h kubában opelok is vannak...egyik álmom h eljussak oda :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts