Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

• Hozzászólások 324
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Elküldve

egy Admiral B ZDF Coupe 2,8 az ebay-en

azt írja ez példány egy abból a 102 db "TransportWagen"-ből amelyek a ZDF Tv csatornának készültek (jó nagy sibedával), hogy a stáb jóó gyorsan odaérjen a helyszinre.

még öt nap van a licitből, kíváncsi vagyok mi lesz a vége

(egy kis smink ráférne)

Elküldve

micsoda coupé! Azért kár hogy nem 2 ajtósban csinálták.... ez az az a ritka eset amikor azért nekem jobban tetszik a 4 ajtós mint a coupé. Élőben azért szívesen megnéznék egyet! :(

A fenti szavazáshoz meg csak gratulálok! 8)

Elküldve

A gyári Mancona:-)

Vauxhall Cavalier = Opel Ascona B Manta orral, csak nincs rajta hűtőnyílás felül. A fotókról pont az autó legérdekesebb része hiányzik.

Elküldve

Igen az lehet, hogy Mancona, de volt a Briteknél is "classic" B Asci, ha jól emlékszem 77 körül találták ki a Mancona-t,

valami ilyesmire emlékszem a Haynes Manual-ból, mikor lapozgattam a Marótinál a "special" kiadványt kifejezetten a brit B Ascihoz.

sőt párhuzamosan is volt Mancona és Ascona, láttam neten jobbos '80-as Ascona-t hagyományos orral.

Hú J0honny, holnapig nekem ez egy rejtély lesz Mancona magyar rendszámmal, papírozva?

Elküldve

de csak javítgatva, vagy felújítva?

mer ugye az nem ugyanaz

és ha meg nem volt felújítva, akkor nagyon jó, még a leírt hibákkal is

vagy tévedek?

mikor lesz nekem ilyen autóm :(

Elküldve
tehát akkor mondhtaó, hogy ritka jó állapotú alap? :D

de eszemben van, csak majd sokára :D

Tényleg kellemetes darab :D Bogiék szüleinek is ilyen színü volt, ha jól sejtem :(

tavaszig nem vehetsz új autót ! mármint 2008 tavaszig :D

Elküldve

mér ne vehetnék? arról volt szó, hogy a corsat nem adom el :(

Blitz! az is ilyen volt valaha? tönkretetted? te barbár! :D :D :D

Elküldve
Jabizony ilyen színű volt a miénk is. Próbálok fényképet keríteni róla :(

Annak idején nekünk is volt egy új citromsárgánk. Csak akkor még nem készült szines fénykép róla.

Ennek meg nem sárga volt az erdeti szine.

Elküldve
A gyári Mancona:-)

Vauxhall Cavalier = Opel Ascona B Manta orral, csak nincs rajta hűtőnyílás felül. A fotókról pont az autó legérdekesebb része hiányzik.

A Cavalier a 70-es évek végén jött. A "Mark1 Cav"-nak tényleg manta eleje volt, de szerintem J0hnny képén a Ventora egyik típusa van, nem? esetleg egy VX4/90???

Egy Ventora:

broch9-1.jpg

Egyébként annyi volt ezekből, hogy nehéz követni. Gyakori az FD sorozat.

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.