greg Elküldve Október5, 2005 Megoszt Elküldve Október5, 2005 Munkagép százért??? Nekem mindenesetre gyanús, hogy mennyire 1940-es ez a motor.... :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Október10, 2005 Megoszt Elküldve Október10, 2005 egy Admiral B ZDF Coupe 2,8 az ebay-en azt írja ez példány egy abból a 102 db "TransportWagen"-ből amelyek a ZDF Tv csatornának készültek (jó nagy sibedával), hogy a stáb jóó gyorsan odaérjen a helyszinre. még öt nap van a licitből, kíváncsi vagyok mi lesz a vége (egy kis smink ráférne) Link to comment Megosztás: More sharing options...
lightning Elküldve Október11, 2005 Megoszt Elküldve Október11, 2005 micsoda coupé! Azért kár hogy nem 2 ajtósban csinálták.... ez az az a ritka eset amikor azért nekem jobban tetszik a 4 ajtós mint a coupé. Élőben azért szívesen megnéznék egyet! :( A fenti szavazáshoz meg csak gratulálok! 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
lightning Elküldve Október11, 2005 Megoszt Elküldve Október11, 2005 Ide a vegyesbe talán befér...mivel a fiúk "lelakatolták" a Hungarian Blitz képei topicot... szóval felkerültek a lightningra a tali veteránjai! http://lightning.fw.hu/hblitz.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október11, 2005 Megoszt Elküldve Október11, 2005 Ilyet látott már valaki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
88gsi Elküldve Október11, 2005 Megoszt Elküldve Október11, 2005 A gyári Mancona:-) Vauxhall Cavalier = Opel Ascona B Manta orral, csak nincs rajta hűtőnyílás felül. A fotókról pont az autó legérdekesebb része hiányzik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Október11, 2005 Megoszt Elküldve Október11, 2005 Igen az lehet, hogy Mancona, de volt a Briteknél is "classic" B Asci, ha jól emlékszem 77 körül találták ki a Mancona-t, valami ilyesmire emlékszem a Haynes Manual-ból, mikor lapozgattam a Marótinál a "special" kiadványt kifejezetten a brit B Ascihoz. sőt párhuzamosan is volt Mancona és Ascona, láttam neten jobbos '80-as Ascona-t hagyományos orral. Hú J0honny, holnapig nekem ez egy rejtély lesz Mancona magyar rendszámmal, papírozva? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Október12, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Október12, 2005 Tegnap volt nálam egy felújítás előtti átnézésre Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Október12, 2005 Megoszt Elküldve Október12, 2005 ez gyári állapot, vagy volt már felújítva? nagyon jónak tűnik Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Október12, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Október12, 2005 Volt már javítgatva, és most is van rajta elég sok. Hossztartók, fenéklemez , első sárvédő, küszöb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Október12, 2005 Megoszt Elküldve Október12, 2005 de csak javítgatva, vagy felújítva? mer ugye az nem ugyanaz és ha meg nem volt felújítva, akkor nagyon jó, még a leírt hibákkal is vagy tévedek? mikor lesz nekem ilyen autóm :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Október12, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Október12, 2005 Ha felújítva volt is, akkor az már régen. Eszedbe ne jusson másik autón gondolkodni :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Október12, 2005 Megoszt Elküldve Október12, 2005 tehát akkor mondhtaó, hogy ritka jó állapotú alap? :( de eszemben van, csak majd sokára :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Október12, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Október12, 2005 Az én első Mantám sem volt sokkal rosszabb ránézésre. És aztán láttad mi lett belőle. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Október12, 2005 Megoszt Elküldve Október12, 2005 már arra gondolsz, ami jár, vagy arra, ami nem jár? :roll: :( :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október12, 2005 Megoszt Elküldve Október12, 2005 tehát akkor mondhtaó, hogy ritka jó állapotú alap? :D de eszemben van, csak majd sokára :D Tényleg kellemetes darab :D Bogiék szüleinek is ilyen színü volt, ha jól sejtem :( tavaszig nem vehetsz új autót ! mármint 2008 tavaszig :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Október12, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Október12, 2005 már arra gondolsz, ami jár, vagy arra, ami nem jár? :roll: :( :D Amelyik a telken áll kerekek nélkül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október12, 2005 Megoszt Elküldve Október12, 2005 miéért ? :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Október12, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Október12, 2005 Mit miért? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Október12, 2005 Megoszt Elküldve Október12, 2005 mér ne vehetnék? arról volt szó, hogy a corsat nem adom el :( Blitz! az is ilyen volt valaha? tönkretetted? te barbár! :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Október12, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Október12, 2005 Nem tettem tönkre. Egyes részei tovább élnek a zöld Mantában. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve Október12, 2005 Megoszt Elküldve Október12, 2005 Jabizony ilyen színű volt a miénk is. Próbálok fényképet keríteni róla :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Október12, 2005 Megoszt Elküldve Október12, 2005 Nem tettem tönkre. Egyes részei tovább élnek a zöld Mantában. akkor nem vagy barbár :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Október12, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Október12, 2005 Jabizony ilyen színű volt a miénk is. Próbálok fényképet keríteni róla :( Annak idején nekünk is volt egy új citromsárgánk. Csak akkor még nem készült szines fénykép róla. Ennek meg nem sárga volt az erdeti szine. Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Október12, 2005 Megoszt Elküldve Október12, 2005 A gyári Mancona:-) Vauxhall Cavalier = Opel Ascona B Manta orral, csak nincs rajta hűtőnyílás felül. A fotókról pont az autó legérdekesebb része hiányzik.A Cavalier a 70-es évek végén jött. A "Mark1 Cav"-nak tényleg manta eleje volt, de szerintem J0hnny képén a Ventora egyik típusa van, nem? esetleg egy VX4/90??? Egy Ventora: Egyébként annyi volt ezekből, hogy nehéz követni. Gyakori az FD sorozat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts