Blitz Elküldve Április29, 2005 Megoszt Elküldve Április29, 2005 Néhány rendőrségi Opel: http://kep.tar.hu/dedeo/50048703#2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
lightning Elküldve Április29, 2005 Megoszt Elküldve Április29, 2005 "Néhány rendőrségi Opel" Hinnye franók!!! Víúúúúúvvvvvvííííííííííúúúúúúúúúúú :lol: Azért komoly lehetett egy korabeli üldözés, mikor az elfogógép egy Kapitaen volt!!!! 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Április29, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Április29, 2005 Szép lenne, ha ma is ilyennel trafipaxolnának :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
lightning Elküldve Április29, 2005 Megoszt Elküldve Április29, 2005 Szép lenne, ha ma is ilyennel trafipaxolnának :lol:azt hiszem ott állnánk sorba a rendőrségen mikor szanálják ezeket a gépeket! Amúgy ment egy mail! Benne egy pár polizei opel a képgyűjteményemből! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Április29, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Április29, 2005 Köszi :lol: Szépek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Július22, 2005 Megoszt Elküldve Július22, 2005 Az "Interjú - Uniós fejlemények" cikk részlete az aktuális Veterán című újságból: - Mi a hivatalos veterán korhatár a tagállamokban? - A FIVA hivatalos álláspontja szerint jelenleg 23 év a korhatár, ezt 2008-ra 25 évre fogják felemelni, tehát 25 évnél korábban gyártott jármű tekinthető veteránnak. Négy országban 30 év, 8 országban 25 év a korhatár. Vannak kivételek, például az Egyesült Királyságban 1973 a korhatár, és nem változik, nem gördül előre. érdekes, értékes információ, amit még nem találtam így összeszedve. http://www.fiva.org sokat kell még tanulnom, nagyon sokat Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Július24, 2005 Megoszt Elküldve Július24, 2005 délelőtt taliztam a metroparkolóban Vele: :( bazzzus, ékezetes maradt a cím... javítottam Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Július26, 2005 Megoszt Elküldve Július26, 2005 Ezeket Cegléd 6árában láttam :shock: ma. Szerintem Kapitan-ek :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Július27, 2005 Megoszt Elküldve Július27, 2005 Igen, a 4-esen haladva tényleg lehet őket látni. De már 10 éve is lehetett. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Július28, 2005 Megoszt Elküldve Július28, 2005 Igen, a 4-esen haladva tényleg lehet őket látni. De már 10 éve is lehetett. :wink: Egész pontosan '91 ben már ott voltak, ki tudja mennyi ideje (Szolnokra jártam suliba, láttam párszor) Viszont. Tegnap a Bakancsos úton, a 17. kerületben, láttam egy Caravan Kapitant( :?: ) Szépen, ott pöfögött hogy kiforduljon az útra, ha minden igaz. (Ahogy elsuhantam mellette nagyon nagyon egyben volt!) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Július28, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Július28, 2005 Olyan nem nagyon van. Milyen szinű volt a gép? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Július28, 2005 Megoszt Elküldve Július28, 2005 Kapitanrol ugyan én se hallottam, de Admiralból vót kombi (és az Admiral meg a Kapitan az ugye nagyon hasonlít külsőleg): Ez itt épp egy lepukkant példány, de ez mit sem von le eszmei értékéből :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Július28, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Július28, 2005 Az ugye Te is látod, hogy ez nem gyári kombi, hanem átalakítás. Ilyen nekem is van emelt tetővel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Július28, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Július28, 2005 De azért szép :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Július28, 2005 Megoszt Elküldve Július28, 2005 Ez viszont a legkaravánabb igazi kapitány... ...makett. :roll: :diabloanifire: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Július28, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Július28, 2005 Valami ilyet nagyon szeretnék egyszer. Csak a családom irtózik tőle Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Július28, 2005 Megoszt Elküldve Július28, 2005 Én anno 97-ben amikor az első 123-as mercimet akartam megvenni, szemezgettem egy hullaszállítóval. Olcsó volt. Nagyon olcsó. És gondolhatod, hogy nem volt széthajtva, sem hatszor elgörbítve, nem is taxiztak vele. 100 ezerért adták, de nem kellett, mert 2,8-as benzines volt. Én meg tgk vezető. Így inkább 220-ért vettem dízelt. :? Azóta is sajnálom hogy otthagytam. Még ma is meglenne. Azzal járnék kempingezni, kereszttel a tetején. :( A 3. szomszédom egy ex német mentővel járt. Jól néztek volna ki egymás mellett. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Július28, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Július28, 2005 Igazából egy halottszállító utánfutó sem lenne rossz. Admiral mentő vontat egy halottast :( . Minden eshetőségre felkészülve... Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Július28, 2005 Megoszt Elküldve Július28, 2005 Igazából egy halottszállító utánfutó sem lenne rossz. Admiral mentő vontat egy halottast :lol: . Minden eshetőségre felkészülve... :( :lol: eeeehheeehehee irigylem a mentődet. Is. Majd ha megnövök lesz nekem is. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Július28, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Július28, 2005 Most egyébként egy Opel vízágyút szeretnék Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Július28, 2005 Megoszt Elküldve Július28, 2005 Az milyen???? :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Július28, 2005 Megoszt Elküldve Július28, 2005 Olyan nem nagyon van. Milyen szinű volt a gép? Azé' vót kérdőjel :( Még porbafingó voltam mikor 1x egy Kapitan megtiszelt... Azóta nem foglalkoztam velük... :oops: Olyan galambszürke ( :oops: asszem) Akko' módosítok. Vmilyen szürke öreg, caravan opel vót... tegnap :lol: 8) :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Július28, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Július28, 2005 Az milyen???? :shock: Nem tudom. Csak ebben a melegben az lenne a legjobb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Július28, 2005 Megoszt Elküldve Július28, 2005 Tessék: :( :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Július28, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Július28, 2005 Köszönöm :( Már kellemesebb is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts