FPepe Elküldve Október17, 2012 Elküldve Október17, 2012 On 2012. 10. 17. at 16:50, kodiak írta: Üdvözlet! Nem veszi a kocsim az egyest, csak ha nagyon lassan gurulok, és álló helyzetben.ha megpróbálom akkor elkezd recsegni.a többi sebességi fokozattal nincs semmi gond.a váltó kulisszám eléggé kivan kopva, nagy a holtjátéka is. szévan forgácsolódva az a műanyag.egy kulisszacsere megoldaná a problémát?gondolkoztam hogy bontóba elmennék érte,de félek hogy ott is csak kopott lenne.valaki tud valamit javasolni? Opel vectra 1.6 i 93 as benzines Ez nem hiba, egyest hivatalosan is csak álló autónál kapcsolunk.
SütiGsi Elküldve November25, 2012 Elküldve November25, 2012 Sziasztok. a C18nz és C18xe/xel kuplung ugyanaz?
chitza Elküldve December8, 2012 Elküldve December8, 2012 Sziasztok! Véleményt, tapasztalatokat szeretnék kérni (akár szerelőként, akár tulajdonosként) váltó-témában: Van egy 1.4-es Turbo benzines J Astrám, 6 sebességes kézi váltós. Alig 2 és 1/2 éves, 60 000 km van benne. Egy bő hónapja egyre erősődő, fura hangokat kezdett adni (először úgy hangzott, mintha trolibusszá kezdene átalakulni az autó). Eleinte futómű-problémára gyanakodtunk, de kanyarban sem szűnt meg és nem is a téligumi profil okozhatja (gyárilag ajánlott téligumi van rajta, ezzel adták, és ez sohasem okozott ilyen hanghatást, pedig ez lesz a harmadik tele). Üresben, járó motorral nincs ez hang, csak elinduláskor (guruláskor) kezdődik és pár hete leginkább 5-esben és 6-osban vált ijesztővé (már a felhangosított rádió sem nagyon tudta elnyomni a zaját). Egy ideje csak 4-esben használtam, ott elviselhetőbb volt a hanghatás. Természetesen többször jártam vele szervizben, amint a problémát érzékeltem. Az első alkalommal egy tapasztalatlan kissrác azt mondta, h ne aggódjak, semmi baja, csak a téligumi okozhatja. Pár héttel később egy idősebb, tapasztaltabb kolléga azt mondta, hogy teljesen biztos benne, hogy ez váltó-probléma, és ne nagyon járjak így vele, mert ha szétmegy a "váltóház/doboz" (legalábbis így mondták franciául, ill németül - ui. nem Mo-n játszódik a történet) (magyarul nem tudom, h hívják, nem vagyok szerelő), akkor kb. háromezer euróba kerülhet kicserélni. Legutóbb, augusztusban Mo-n volt nagyszervizen, előtte semmilyen ilyen probléma nem volt. Utána egy-két héttel kezdtem felfigyelni erre a hangra, ami egyre erősebb lett. Közben teltek a hetek, kb. másfél hónapig jártam még vele, múlt héten tettem le végleg, a negyedik helyen voltak hajlandók "befogadni" egyáltalán. Azt mondták, hogy csak néhány helyen foglalkoznak váltóval, mert nem minden szerviznek van meg hozzá a felszereltsége. Nekem ez kissé hihetetlen, de nem tudom, mi az Opel-szervizek rendszere. A garanciát sajnos nem hosszabbítottam meg nyáron, amikor még lehetett volna, most meg már nem hajlandók utólag meghosszabbítani. Szerintetek mi lehet a baja és hogyan lehet ezt valahogy elintézni, h ne kerüljön ennyi pénzbe? (a szerviz, ahol utoljára hagytam, még nem jelzett vissza, h pontosan mire jutottak, ui. nem volt időpontom, csak otthagytam náluk). Én nem vagyok szerelő, de azt gondolom, hogy egy két és fél éves autónak, rendszeres szervizelés mellett, ennyi km-rel nem lenne szabad ilyen problémát produkálnia. Gondolkodtam azon, h esetleg az én vezetési (váltási) szokásaimmal lehet-e a baj, de az az igazság, hogy ez a harmadik Opelem, és jó néhány autót vezettem már életemben, soha senki nem tette szóvá, hogy idióta módon váltanék, és soha nem szartam szét egy váltót sem. Úgyhogy értetlenül állok a dolog előtt. Köszi előre is a tanácsokat, tippeket! "egy vérkapitalista országban rekedt honfitárs"
K.István Elküldve Március5, 2013 Elküldve Március5, 2013 Helló mindenki! Az a nagy problémám hogy vettem egy 1.8 16szelepes astrát c18xel motorkódosat és a kezdetektől a 3. Fokozat a váltóban szarakszik, menetközben finoman bánsz vele baj nincs csak ha leparkolsz valahol és nem teszem üresbe míg jár a motor és beindítás előtt tenném üresbe vagy 1esbe vagy lükverc beakad valamiért 3asba és onnan sehova, ezt 3x eljátszotta már, ha menetközben adok a 3.nak 1est nehezen veszi. Összeakad valamia váltóban vagy kiugrik. 3xlett már szerelve. Valaki valami megoldás? Vagy vegyek egyszerűen egy másik váltót? Előre is köszi szépen!
Guest Elküldve Április26, 2013 Elküldve Április26, 2013 Opel Zafira 2007-es 150 Sport Automata 150 LE....kisebb sebesség fokozatnál búgó hangja van,amikor feljebb vált,megszűnik..egyébként ragyogóan működik..145 000 KM van benne... mikor kell,illik ebben váltó olajat cserélni?
hening Elküldve Augusztus20, 2013 Elküldve Augusztus20, 2013 On 2013. 08. 20. at 7:37, VVNorbert írta: Sziasztok! Esetleg tudja valaki mire jó a mellékelt képen látható fekete gombszerű akármi? Nemrég némi váltóolaj (gondolom) folyt ki belőle. 1.6 J Astra. http://kepfeltoltes.hu/130818/P1040339_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Köszi. A váltó szuszogó sztem.
hening Elküldve Augusztus24, 2013 Elküldve Augusztus24, 2013 On 2013. 08. 24. at 12:10, VVNorbert írta: És lehet probléma a folyásból? Már kétszer jött belőle autópálya használat után melegebb időben. Sztem nem folyik ott. Csupán a meleg olaj ott párolog ki, aztán lecsapódik.
hening Elküldve Augusztus24, 2013 Elküldve Augusztus24, 2013 On 2013. 08. 24. at 13:08, VVNorbert írta: De annyi hogy a padlón is folt legyen? Milyen padlón?
hening Elküldve Augusztus25, 2013 Elküldve Augusztus25, 2013 Az nem biztos, hogy csak onnan jön. Esetleg nézz alá, hátha a féltengely szimeringek egyike adta meg magát.
Recommended Posts