Tom Elküldve Április24, 2005 Megoszt Elküldve Április24, 2005 Nem taltám sehol normális váltó topicot ahol jól össze lennének foglalva a dolgok (akár automata, akár manuális), ezért létrehoztam egyet. El is kezdeném feltölteni: :( Mostanában egyre többször nem veszi be a kettest a váltóm. 1esből kettesbe semmi gond, de ha magasabb fokozatból kell visszaváltani kettőbe, akkor minden harmadik-negyedik váltás sikertelen. Viszont ha újra visszarakom háromba és onnan kettőbe, akkor meg egész könnyedén beveszi. Én a váltórudazatra, vagy annak a műanyag kis biz-baszaira gyanakszom (asszem ez a legolcsóbb ). Szerintetek mi lesz a gond? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április24, 2005 Megoszt Elküldve Április24, 2005 ez lesz. az a müanyag, és a csapszeg kikopott...., ezeket kell cserélni... 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április24, 2005 Megoszt Elküldve Április24, 2005 Nekem is volt hasonló problémám, és a fém csapszeget kellett kicserélni... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április24, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Április24, 2005 Köszönöm. És hol lehet ezt megcsináltatni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április24, 2005 Megoszt Elküldve Április24, 2005 pár forint ez a csapszeg... És hát ha bele ven rohadva akkor elég nehéz kihúzni, aztán meg bele kell dugni az újat... Patyi kb 2 perc alatt kicseréli, de szerintem bárki, akár egy péntek este... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április24, 2005 Megoszt Elküldve Április24, 2005 Anti! Ebből a pöcökből 2 is van ugye jól tuom? Mert akkor 1xre cserélem mikorra meglesz a v.ú.r. is.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április24, 2005 Megoszt Elküldve Április24, 2005 Én csak 1-ről tudok, és egyet is cseréltem... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április24, 2005 Megoszt Elküldve Április24, 2005 én meg úgy tom 2nek kell lenni a rudazat végén ahol bemejen a váltóba, de megint jó embert kérdeztem :( :( :lol: most nem volt ziccerem kivenni a cuccost, hogy bedobjam neked mert családi ünnepre készültek és elötte még vontattam is 1et matt másnaposan ohne papírokkal :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április24, 2005 Megoszt Elküldve Április24, 2005 ....de megint jó embert kérdeztem :( :( :lol:.... He-he :D :D :D :D Érdekes, úgy emlékeztem, hogy két stvift bizgentyű lett cserélve a motortérben a váltó kapcsán. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április24, 2005 Megoszt Elküldve Április24, 2005 mikor jösssz PITYU :?: :( :( :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április24, 2005 Megoszt Elküldve Április24, 2005 Én akkor is csak egyre emlékszem de lehet hogy 2 van... mittom én...nagyobb gondom is kessebb ennél... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április24, 2005 Megoszt Elküldve Április24, 2005 Én akkor is csak egyre emlékszem de lehet hogy 2 van... mittom én...nagyobb gondom is kessebb ennél... :roll: Neked azért van csak 1 mert rövidítettél :? :prayer: OPEL Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április24, 2005 Megoszt Elküldve Április24, 2005 Akkor legközelebb csak 1 felet kérek majd... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Április24, 2005 Megoszt Elküldve Április24, 2005 Nekem meg 3.ba rakáskor kezd szarozni.. :? nah de mindegy.. még nem recseg, csak érzem h vhogy néha kicsit akadósabban megy be... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április24, 2005 Megoszt Elküldve Április24, 2005 nincs mese skacok, stift csere váltóban ésh ajtóban is 1aránt, mert ez így ultratré... evidens hol lehet szerezni... pl VKTR tud vajon? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április24, 2005 Megoszt Elküldve Április24, 2005 ...Viktor tud vajon?... Ez most komolyan kérdés volt??? :( :( Nem nem tud..mért tudna... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április24, 2005 Megoszt Elküldve Április24, 2005 komoly kérdés volt én eddig úgy tuttam olyan helyen dógozik, neeeem :shock: :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április24, 2005 Megoszt Elküldve Április24, 2005 Akkor most hívjam fel helyetted, vagy mit szeretnél??? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április24, 2005 Megoszt Elküldve Április24, 2005 de akkor most miért informálsz félre? Anti báz nem vagyok 1szerű éjn mondom :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április24, 2005 Megoszt Elküldve Április24, 2005 Akkor most Geri kedvéért: :wink: Igen Vktr tud szerezni (merthogy egy bizonyos Csergő nevű autóalkatrészboltban dolgozik ugye) de hívd fel, és még talán az árát is megmondja... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Április24, 2005 Megoszt Elküldve Április24, 2005 Ha már váltó problémák: az mitől lehet, hogy furcsa morgó hangja van a váltómnak bármelyik sebességi fokozatban? Üresben és kinyomott kuplunggal nem csinálja. Kevés lenne benne az olaj? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április24, 2005 Megoszt Elküldve Április24, 2005 Nyelestengely-csapágy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Április25, 2005 Megoszt Elküldve Április25, 2005 Nyelestengely-csapágy. :shock: Lefordítanád ezt magyarra? :( Mit lehet ezzel kezdeni? Tudják javítani, vagy kezdjek gyűjteni új váltóra? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április25, 2005 Megoszt Elküldve Április25, 2005 Maga a csapágy 10e forintos tétel, de a váltót teljesen szét kell hozzá szedni, úgyhogy magas munkadíjra lehet számítani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április25, 2005 Megoszt Elküldve Április25, 2005 Nyelestengely-csapágy. felengedett kuplungnál ez még zörög is nem ? (alapjáraton) asszem nekem is ilyen bajom van-többek közt :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts