eszmo Elküldve December16, 2003 Megoszt Elküldve December16, 2003 Sziasztok! Nem vagyok túl jártas a fórumokban, ezért lehet, hogy rossz helyen járok. Én a barátomnak szeretnék Senatorhoz szervízkönyvet. Már feltúrtam az egész netet és nem találtam sehol. Tud nekem valaki segíteni? Nagyon örülnék neki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve December16, 2003 Megoszt Elküldve December16, 2003 Hi! Kersd a MOTE-n belül SenatorAdmirálist ő biztos tud segíteni! A Tag listában megtalálod az emil címét! Link to comment Megosztás: More sharing options...
eszmo Elküldve December17, 2003 Szerző Megoszt Elküldve December17, 2003 Megtaláltam a taglistában a Senatoradmirálist, rákattogatatok az email-küldésre és ott annyi... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Január19, 2004 Megoszt Elküldve Január19, 2004 Sziasztok! Nekem egy Opel Monza-m van. Szeretném egy kis optikai tuninggal szebbé tenni a kicsikét, plusz egy-két kérdésem lenne Monza tulajoktól! Van egyáltalán még valakinek ilyen autója? Sehol sem találok senkit. Ha valaki tud segítsen egy pár infoval. Előre is köszönöm.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Január19, 2004 Megoszt Elküldve Január19, 2004 hellóka boldog monzatulaj mijen monzád van A1 vagy A2 nekem van egy A1 senátorom sokban megeggyezik a monzával eléggé sok infóm van a monzáról mivel azegyi klubtagunknak van de most eladó ha jóltudom mert másik autóba lett szerelmes dobj egy mailt vagy irjál hogy mi érdekel pontosan sajnos magyarországon csak rendelésre hoznak spoilert nagyon drágán de egy jó müanyagos elkésziti fele árért van aki fényképröl is tud koppintani. Abból meg van egy jópár. üdv. : tascona Link to comment Megosztás: More sharing options...
senator223 Elküldve Szeptember6, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2007 hello nekem esetleg lenmne egy senator szervizkönyvem 93 as b senatorhoz....e-mailen el lehet érni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve November2, 2007 Megoszt Elküldve November2, 2007 Sziasztok! Nekem egy Opel Monza-m van. Szeretném egy kis optikai tuninggal szebbé tenni a kicsikét, plusz egy-két kérdésem lenne Monza tulajoktól! Van egyáltalán még valakinek ilyen autója? Sehol sem találok senkit. Ha valaki tud segítsen egy pár infoval. Előre is köszönöm.... Halika!! hát jó régen írtad ezt a kérdést!! Nekem van Monzám!! Üdv attila Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve November2, 2007 Megoszt Elküldve November2, 2007 Pár képet rakhatnál fel róla, mert sajna ezen gyönyörűségekből is egyre kevesebb van. Pedig ebből a típusból, hogy az Opel régen tudott különleges autókat is gyártani, nem csak a tucatmodelleket :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
senator223 Elküldve November2, 2007 Megoszt Elküldve November2, 2007 nekem van egy opel senator b 3.0 i 24v szervizkönyvem ha kel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve November3, 2007 Megoszt Elküldve November3, 2007 Halika!! Szenátoré sajna nem jó!! Vannak képeim és videóim itt-http://monza-attila.video.xfree.hu ha gondolod nézz itt körbe!! Majd ide is felrakok párat!! Üdv attila Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve November3, 2007 Megoszt Elküldve November3, 2007 Pár képet rakhatnál fel róla, mert sajna ezen gyönyörűségekből is egyre kevesebb van. Pedig ebből a típusból, hogy az Opel régen tudott különleges autókat is gyártani, nem csak a tucatmodelleket :P http://monza-attila.video.xfree.hu Halika!! Itt van pár képem és videóim is!! ha gondolod itt is megnézheted!! Van pár csoda fent!! Üdv attila :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve November3, 2007 Megoszt Elküldve November3, 2007 Sziasztok! Nem vagyok túl jártas a fórumokban, ezért lehet, hogy rossz helyen járok. Én a barátomnak szeretnék Senatorhoz szervízkönyvet. Már feltúrtam az egész netet és nem találtam sehol. Tud nekem valaki segíteni? Nagyon örülnék neki. Halika!! Itt kinált valaki!! Mikori a senátor?? Üdv attila Link to comment Megosztás: More sharing options...
senator223 Elküldve November4, 2007 Megoszt Elküldve November4, 2007 91-es sötétbordo Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts