rtomi Elküldve Április24, 2006 Megoszt Elküldve Április24, 2006 Letakarítottam és lefújtam a hangszórókat. Hamarosan becsavarozom a kalaptartóra őket. Azt még nem döntöttem el,hogy be is lesznek-e kötve vagy csak dísz lesz. (természetesen a Rekordomba nem a Kadettbe) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április24, 2006 Megoszt Elküldve Április24, 2006 lehet h hülye kérdés de nem lenne veszélyes bekötni ? úgy értem h nem lehet h akár sima mai fejegység túlterhelné ? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Április24, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április24, 2006 4 Ohm 15 watt srapabíró jószág az, nem köll félteni Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április25, 2006 Megoszt Elküldve Április25, 2006 lehet h hülye kérdés de nem lenne veszélyes bekötni ? úgy értem h nem lehet h akár sima mai fejegység túlterhelné ? :blink: Ha bekötöm akkor a régi Blau rádióra kötöm. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
lightning Elküldve Április16, 2007 Megoszt Elküldve Április16, 2007 Kész vagyok srácok!!!! Kell egy ilyen!! Csak az a baj, hogy többe kerül mint a kocsim! :rolleyes: http://www.classicdriver.com/uk/magazine/3300.asp?id=12924 Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Április16, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Április16, 2007 De Peti! a Becker Mehico majd egy éve a piacon van!! minden 300asban ez szól rejtett lapos pana mélynyomóval az ülés alatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Július5, 2007 Megoszt Elküldve Július5, 2007 http://img0.tar.hu/opelzsolt/img/30988405.jpg#3 http://img0.tar.hu/opelzsolt/img/30988406.jpg#3 nem tudom ki is meri Pioneer TSX 9 20W közel 6 kg/db önött alumínium házban hangváltóval és nagyon nagy mágnesekkel . valami korabeli csúcsdoboz féle :rolleyes: mindenesetre meggyőző hangja van ! ezt sikerült "kukázni" az öreg vasba talán nem tűnik nagyon mostani darabnak (mondjuk ez a cél) de hát a zene az jó ha szépen szól . már csak valami szép korabelinek tűnő kazettás kellene hozzá mert a gyári rádió sajna még mono . Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Július29, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Július29, 2007 átnéztem a készletet ezekről gondolom, hogy megfelelő lehet a tiedbe: az alsó Grundig sztereó, bár lehet, hogy pár évvel fiatalabb az autódnál, de mivel a Philips rendszerű kazettás hangrögzítés a 60-as évek végén jött ki, akár passzolhat is. a felsők nem sztereók, csak régiek, Blaupunkt szám alapján a korukat talán meg tudod határozni, én sajnos nem. viszont mindegyiken van külső egység bemenet, ja és még nem kapcsoltam be őket ha érdekel megkaphatod javítva, de még szarakszik a tar.hu nna most ok valami rejtélyes okból -rw------ tulajdonsággal mentettem el a képeket és így is ftpztem föl őket.... de már korrigálva most látom a felső Frankfurt még a 6 számjegyes cikkszámok korából van Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Július29, 2007 Megoszt Elküldve Július29, 2007 Csak a képek nem látszanak :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Július29, 2007 Megoszt Elküldve Július29, 2007 óó köszönöm ! a fáradozást ! megnézzük estére csak be jön a kép B) de elsőre jól hangzik a Stereo dolog ! tegnap sajna nem tudtam elköszönni mert féltem hogy jön valami vihar és toltam neki :) még a díjkiosztót se vártam meg asszem este kilenckor volt :omg: kivi lettem volna hogy az a szép A manta mit kapott ! meg a többi gyönyörűség :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Július29, 2007 Megoszt Elküldve Július29, 2007 ...Blaupunkt szám alapján a korukat talán meg tudod határozni, én sajnos nem... Próbálkoztam itten, és ugyan a legfelső Blaupunkttal és a Grundiggal nem tudtam mit kezdeni, de a két középső (Frankfurt és Mannheim K) mindegyike a '72-'73-as évből származik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Július29, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Július29, 2007 uhh ügyes! köszi!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Július29, 2007 Megoszt Elküldve Július29, 2007 az a Grundig dolog korrektnek tünne ! mivel stereo és megvalósíthatónak tűnik a tervem ! az hogy nem működik nem probléma megoldom B) (ilyenkor jó hogy van egy műszerész szakmám :) ) ennek örülnék ha össze jönne :) Gabi ! neked is köfi ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Augusztus1, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 http://www.oldtimerautoradio.nl/ nem is tudtam hogy a Pio is Opel beszállító volt brand:Pioneer Model: “ KP-3500 “stereo Volt:12 details: fine radio lighting ok, cassette player plays, but eats cassettes so thats why 39,95 Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 Eszi a kazikat? Éhes pio! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 elég korrekt cucc ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
snec Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 elég korrekt cucc ! akkor vedd meg, azt mehet a disco. BoneyM stb. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Augusztus2, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2007 nekem már van :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus2, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2007 Hát a veterán hi-fi-vel az a baj,hogy halgathatatlan. Nemelég,hogy szarul szól de vezetés közben még a hullámsávot is utána kell állítani. Most ilyen Blau gömbök vannak benn a kalaptartón. De betettem a kalaptartó alá,hogy ne látszódjon két 4 utas SONY ovál hangyszórót meg erősítőt mélyládával. A váltóboxhoz meg csinálok egy kivehető kis konzolt az empé3 lejátszónak. Remélem jobb lesz a hangzás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Augusztus2, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2007 Pl itt egy Pio bár elég lestrapált állapotban, de az enyém. Ha kell odaadom ingyé. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Augusztus2, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2007 igen a régi rádió ami benn volt a vasban az is ilyen korigálós dolog volt . csak állóhelyben ment rendesen . ezért is a projekt egy ilyen kazettás dologra meg ugye hogy sztereó legyen mert benn vannak a pio Tsx-9 esek amik eléggé jól tudnak szólni korukhoz képest :) legalábbis bőven kielégítőek . Kori tőlem kérded ? a pio-t ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Augusztus2, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2007 modjuk ezen a nem látható helyre szerelt dolgon én is elgondolkoztam de félek "túl sok" lenne .a minősítés miatt féltem kicsit . Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Augusztus2, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus2, 2007 tavaly mikor voltam nézelödni a Boldizsárban, jött egy Spifire újraminösitésre lazán be volt "installállva" egy kétkazettás asztali a hátsóülésre plussz egy elektroventi a hütöre egyik se volt gond Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Augusztus2, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2007 tavaly mikor voltam nézelödni a Boldizsárban, jött egy Spifire újraminösitésre lazán be volt "installállva" egy kétkazettás asztali a hátsóülésre plussz egy elektroventi a hütöre egyik se volt gond ez komoly :) ? elnemtudnámottképzelni ........ Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Augusztus2, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2007 igen a régi rádió ami benn volt a vasban az is ilyen korigálós dolog volt . csak állóhelyben ment rendesen . ezért is a projekt egy ilyen kazettás dologra meg ugye hogy sztereó legyen mert benn vannak a pio Tsx-9 esek amik eléggé jól tudnak szólni korukhoz képest :) legalábbis bőven kielégítőek . Kori tőlem kérded ? a pio-t ? Igen. Vagy esetleg EZ ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts