opzsolt Elküldve Augusztus8, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2007 messze van a nagyfalu :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
snec Elküldve Augusztus8, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2007 messze van a nagyfalu B) bezzeg feljötél volna Alfonzot felképelni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Augusztus8, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2007 :) irgum burgum ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Augusztus9, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2007 erősítő 10W a hangszóró 20W 4 ohm és csúcsban 40W ! most itt biztosan sokan mosolyra fakadnak a Wattok hihetetlen számán :) ,, igen ez csak ennyi B) Ez a Watthajhászás újkeletű dolog. Hangnyomás, meg ilyen marhaságok. Pár tiz Wattal is lehet dinamikát produkálni, csak megfelelő hangszóró kérdése. Mellesleg szobai hifiknél 2x20-40 Wattos audiofil cuccok is olyan hangzást tudnak produkálni (na jó, ott van tér), hogy körbenézel, hol ül a zenész.... Majd eccer én is meghallgatnám :) ... Blitz Weekend? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Augusztus9, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2007 igen ezek a Wattok becsapósak kicsit :omg: nem sok cucc tudja a dobozára matricázott teljesítményt :) ami meg tudja ,,, na annak ára is van rendesen B) Blitrzre remélem eljutok ! rajta vagyok a dolgon :) sajna sok múlik a családon is ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Augusztus10, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2007 Majd eccer én is meghallgatnám :) ... Blitz Weekend? Jaja, fülpróbát én is szívesen vennék... meg addig is képeket a beszerelt állapotról. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Augusztus10, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2007 Biztosíthatok mindenkit, hogy nagyon szépen szól :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Augusztus15, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2007 ehhhh :) a helyiek előnyben B) ma Redbull Zoli barátom megkérdezte hogy van valami kis mélynyomóféle is? :) én úgy foglalnám össze hogy nincsen iszonyat nagy teljesítmény ami érthető is , de a tízcentis Pio. boxok a maximumot hozzák ezzela fejjel ! van magas van mély is és dinamikailag is korrekt a dolog . hozzáteszem hogy nem azt hallom természetesen mint mondjuk az E kadetban a 150e huf os fejjel meg mélyládával miegymás vacakkal , de anno 89" ben mikor én elkeztem autózni ez a fej és hangszóró a hifi csimborásszója volt/lehetett ! már ha egyáltalán láthattunk/halhattunk ilyet akkoriban ..... (magyarország) a videoton box is korrekt darab volt Sanyo fejjel párosítva :omg: és baromi drága is volt ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Augusztus20, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2007 http://img0.tar.hu/opelzsolt/img/31851592.jpg#3 nem is emlékszem hogy linkeltem e képet de itt van egy :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Augusztus20, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2007 Szép lett! Kicsit olyan mint egy autóhifis cég demóautója a '70-es évekből. :unsure: (Úgyértem korához képest ez egy nagyon komoly cucc lehetett, idehaza még javában a videotont tekergették akkoriban és még csak álmodtak a sztereóról... :wacko:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Augusztus20, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2007 igen ! :lol: valóban nagy élmény volt amikor én is megvettem az első komolyabb magnómat igaz használtan mert szükös volt a keret :unsure: és az milyen nagy dolog volt amikor az első Pio cd met vettem ami még csak kivehetős sem volt ! és tetemes tömege volt meg minden döccenésnél megugrott a dákwagenban :lol: viszont szépen szólt ! aztán jóval később volt egy Denon cd m , hát az valami mennyei hangokat eregetett ! Pio 3 utas boxokkal . mostanra ezeken csak mosolygunk :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Szeptember2, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2007 http://img0.tar.hu/opelzsolt/img/32464056.jpg#3 Berlina kollegától kapott fejegységet kicsit rendbe raktam elég korrekt lett és szépen szól ! már csak egy C kadett QP-t kell hozá találnom:) szép darab :unsure: és köszönöm neki !!!!! örök hálám üldözi ! :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
snec Elküldve Szeptember3, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2007 az nem lesz olyan egyszerű Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Szeptember3, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2007 ha belegondolok a B sem volt az :wacko: nem sürgős . de lesz ! :unsure: :lol: türelemmel várok várok ... . . Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Szeptember3, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2007 Zamárdiban azér láttunk szépet :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember4, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2007 De még milyen szépet! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Szeptember12, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2007 de eladó semmi sehol ... majd összejön :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Szeptember30, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember30, 2007 hogyishívják ezt? überblendregler nem szintszabályzó, hanem a .. megvan: balance és egy másik dolog: előlapdoboz: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Október1, 2007 Megoszt Elküldve Október1, 2007 ...és egy másik dolog: előlapdoboz: http://www.opel-hecktriebler-forum.de/misc...310907_(13).JPG Becarás! Kulcsos? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Október1, 2007 Megoszt Elküldve Október1, 2007 mik vannak vhazzz ... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Október1, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Október1, 2007 elfordítottam a képet: azt írja: takarólap, tulképp nem is előlapdoboz SC202-höz való takarólap, a kulccsal a kazettanyílásba lehet zárni valószínűleg azt a célt szolgálja, hogy ne legyen érdemes ellopni az egységet, mert a takarólap zárt állapotban kilcs nélkül csak nehezen (nm pár perc alatt) távolítható el, esetleg csak roncsolással. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Október1, 2007 Megoszt Elküldve Október1, 2007 korabeli védelem :lol: ötletes ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 Sziasztok Hogy ne csak hifi legyen a veterán masinában, ha nem hozzá illő zene is. A napokban találtam egy videón és íleszedtem róla, mert így jobb és még autóban is hallgatható. Opel Kapitän songs :huh: (jobb gomb cél mentése másként) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Sziasztok Hogy ne csak hifi legyen a veterán masinában, ha nem hozzá illő zene is. A napokban találtam egy videón és íleszedtem róla, mert így jobb és még autóban is hallgatható. Opel Kapitän songs :) (jobb gomb cél mentése másként) :) komoly :) soha nem gondoltam volna létezhet ilyen zene ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 Retró! eredeti Opel Rádiók és magnók vannak eladók. ha valakit érdekelne. Kérnék emilt. és küldöm a képeket. vagy - monzaattila@gmail.com-- itt vannak képek... Üdv attila Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts