opzsolt Elküldve Augusztus2, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2007 teszik mindkettő :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Augusztus2, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2007 A második határozottan jobb állapotban van, de nem tudom, hogy működnek-e. Ha vmelyik érdekel egyeztethetünk, és megnézed és amelyik tetszik viheted is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Augusztus2, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus2, 2007 háát egy kb régi rádió bent volt a helyén, de a kazettát nem lehetett behelyezni, mert a váltókar nem engedte (ilyen az autó) az asztali rádió áramellátását megoldotta a szivargyujtóról és mint egy börönd, hátra be volt dobva, kábelek meg csak úgy az utastérben, saját hangszóróit hazsnálta az elektroventi a városi araszolgatásnál jön jól, mert a lökös és a rendszám kitakarja a beömlőnyílás nagyrészét (nem akart kisméretű OT rendszámot) egy külön kézikapcsolóval kapcsolja, ha szükség van rá a barnaköpenyes főőúr szerint teljesen rendben van, a bizottság teljes egyetértésben újította meg a minősítést, noha a difiről is és a váltóról is lógott az olaj... a felni sem volt szépen csak ecsettel "fényezve", jól látszott alatta az eredeti festékrétegmaradányok szélei de német és osztrák minősítés szerint szerintem is képviselte a korszellemet Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Augusztus2, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2007 végül is megoldotta a zenét a vasba :) hát ,ha így jó, akkor jo :) Kori ! dobj egy telszámot pü. ben légyszi ! köfi ! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Augusztus4, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2007 OpZsolti! Milyen (mikori) autóba kerülne a rádió? Azért kérdem, mert van egy 70-es évek végéről származó, (elvileg) hibátlan és szép Marantz High-End fejegységem, de komoly szándék esetén adom el, kótyavetyélni nem szeretném. A fej az első PLL szintézeres rádiók egyike (!!!) de még a klasszikus "kétpöcsös" kialakitású, oda-vissza játszós magnóval, dolbyval, stb. Az akkori csúcstechnika. Csak kisjelű kimenete van, és van hozzá egy hozzá illő Marantz 4x10W erősitő is. Azokkal a Pio boxokkal biztosan nagyon szépen szólna.... na mindegy, ha érdekel szólj rám, majd megpróbálok képeket linkelni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Augusztus4, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2007 Hic ! ez elég konkrétan hangzik ! kérném a képeket ! és itt szeretném megköszönni a sok sok segítséget ! amúgy az öreg B be lenne és pont a kétpöcsös a megoldás ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Augusztus4, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus4, 2007 reggel vettem ezt: Grundig 2835-VB 103946 a hátulján van egy kis csati, ami úgy néz ki mint egy normál jackdugó: mégis mire való lehet? REC gomb nincs rajta csak egy sk nem volt időm, a másik Grundig-ot még nem adtam postára Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Augusztus4, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2007 na ez érdekes . ilyet még nem láttam . nem lehet hogy valami utólagos heckelés ez ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Augusztus4, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus4, 2007 nem, mert a doboza bontatlan, sértetlen cimkék, az aljzat festékpöttyel biztosítva Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Augusztus4, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2007 lehet valami korabeli kiegészítő csatlakozója . valami okosság lehet .. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Augusztus4, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2007 Ezekhez volt egy időben kábeles távirányító is. Lehet annak a csatija. De elsőre én is utólagosnak tippeltem, mert sokkal fényesebb mnt a magnó többi része. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Augusztus4, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2007 Bármi lehet. Nekem volt egy Blaum, olyan '80 körülről, aminek volt gyári (!) CB rádió modulja, csatornaválasztóval, mikrofonnal meg minden zubehörrel.... még sosem láttam azelőtt ilyet, de mivel a magnó része rossz volt, '93-ban elcseréltem egy PLL szintézeres rádióra (akkor nem értékeltem még, milyen jó lenne majd 15 év múlva), azóta se hallottam felőle. Mindjárt linkelek képet a Marantzról.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Augusztus4, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2007 Bármi lehet. Nekem volt egy Blaum, olyan '80 körülről, aminek volt gyári (!) CB rádió modulja, csatornaválasztóval, mikrofonnal meg minden zubehörrel.... még sosem láttam azelőtt ilyet, de mivel a magnó része rossz volt, '93-ban elcseréltem egy PLL szintézeres rádióra (akkor nem értékeltem még, milyen jó lenne majd 15 év múlva), azóta se hallottam felőle. Mindjárt linkelek képet a Marantzról.... :) én amikor pesten laktam 91-93 ig akkor zsibin vettem egy olyat ! és annak se ment a rádiója B) elég nehéz egy darab volt erre még emlékszem . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Augusztus4, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2007 Na szóval, ez lenne az: Ez a fej és az erősítő együtt: Ez a fejegység Marantz 4110: Ez meg az erősítő. Nem kis darab, a 4x10 Watthoz képest. De az a 10W legalább 10W és nem kamu. Nem egy mai darab, volt kollégám vette Dubaiban, amikor régen, mint mérnök ott dolgozott, aztán itthon a Ladájából lett megmentve, mikor eladta. Nagyon jól szólt, de kb. 12 éve nem volt bekapcsolva...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
snec Elküldve Augusztus4, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2007 tők korrekt darab Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Augusztus4, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2007 elég konkrét holmi ! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
snec Elküldve Augusztus4, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2007 elég konkrét holmi ! :) ha korrekt is és konkrét is, vedd meg B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Augusztus4, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2007 meg van véve :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
snec Elküldve Augusztus4, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2007 meg van véve B) akkor fel kell gyere a Lurdyhoz megmutatni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Augusztus4, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2007 összedobjátok a benzin ? :) remélem feljutok még az idén B) (volna dolgom pesten ott van még egy fél autónyi cuccom a 16 ker be el kellene hozni ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Augusztus7, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2007 megérkezett hozzám a Marantz Thx. Hic ! ma délután neki álltam rendbe rakni már szól ! nem piti mi minden van benne ezek a japók nem spóroltak annak idején :) a hangja meg B) huh ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Augusztus7, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2007 kép :) http://img0.tar.hu/opelzsolt/img/31803247.jpg#3 http://img0.tar.hu/opelzsolt/img/31803249.jpg#3 ettől jobban szét van szedve, de az már +18 horror B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
snec Elküldve Augusztus8, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2007 de ráér valaki munkaidőbe :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Augusztus8, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2007 egy mákom van szerenére nincsen főnököm :D viszont így magam szidhatom ha valami nem klappol B) ma bekerült a Marantz a szolgálati helyére :) nagyon szépen szól a Pioneer boxal ! hallatszik a jó párosítás ! ennek a hangszórónak, ez a fejegység kellett hogy prezentálja önmagát ! :) erősítő 10W a hangszóró 20W 4 ohm és csúcsban 40W ! most itt biztosan sokan mosolyra fakadnak a Wattok hihetetlen számán :omg: ,, igen ez csak ennyi :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
snec Elküldve Augusztus8, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2007 akkor ideje feljönni és megmutatni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts