Ricky Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 á van 1-2 örangyalom minden kerületben ők figyelnek rám s igazgatják útamat itten a nagy büdös magyar ugaron :wink: A 16ban főleg rádfér. Sok ott a patkány. Tisztelet a kivételnek. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 komolyan mondja hölgyem? élményszintű a dolog? konkretizáljunk plz :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Laktam ott. Ennyi. :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Laktam ott. Ennyi. :roll: hol is pontosabban? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 PÜ Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 PÜ na ezt az utcát nem ismerem :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Én sem, de PÜ-ben megírom hol laktam :wink: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 jóvanna láttam csak hülyültem kollegíííína :( :wink: én meg most próbálom belőni hol is lakkoztál... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Szólj, ha megvan. 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Szólj, ha megvan. 8) Megvan 8) De én ESK csokizok Tőled :( :( :lol: Hát ezt a kérdést :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Necsokizzánembántalakén 8) :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Necsokizzánembántalakén 8) :wink: tuom, nem is azé' mondottam, hanem amit PÜben bekérdeztél.... hirtelen megintcsak max 30 ember nézett hüjjének, hogy nekiálltam 2 bill leütés között visítani :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Kérjél saját irodát!! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Kérjél saját irodát!! :( van 1 olyan rossz megérzésem, ha nekem valaha saját irodám lesz: -annak belül ki lesz párnázva a fala vagy ami még rosszabb -1edül leszek és sötét lesz, mert lemészároltam a benzinkutasokat, amikor a full tankról megláttam a számlát, bár ez a veszély mostanában nem fenyeget :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 :( :lol: :smt043 :smt042 :smt036 :smt037 Gumipárnára gondoltál??? Akkor ott kaphatsz muszájdzsekit is!!! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 azaz :( nincs is annál rajabb dolog 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ceramic Elküldve Április22, 2005 Megoszt Elküldve Április22, 2005 Oké, akkor már kb tudom, ki vagy, Ricky! :lol: (ez nem a T+nő+... ra vonatkozik, hanem hogy igy már emléxem rád) Én is sokszor látom, hogy bebámulnak a férfiak az ablakon, látják, hogy nő vagyok és szőke, tuti, hogy véleményt alkotnak rólam, de ez nem nagyon zavar. Én inkább a vezetési stílus alapján szoktam ítélkezni, ennek mindig hangot is adok, igaz, csak úgy magamnak, a kocsiban (hisz nem vagyok kung-fu bajnok :oops: ). Én barna vagyok :( És remélem egyik talin emgismerjük egymást személyesen is. Nálam a kocsiba sokszor csajok néznek be..a kissé sportos optikai tunning miatt..remélve hogy benne egy vagány pali.... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Április22, 2005 Megoszt Elküldve Április22, 2005 Mostmár tényleg küldj képet, mert tűkön ülök! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április22, 2005 Megoszt Elküldve Április22, 2005 Mostmár tényleg küldj képet, mert tűkön ülök! :( :( Te + majd meséld el miért mondtad, amit anno :!: :roll: jól mondtam ugye? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ceramic Elküldve Április22, 2005 Megoszt Elküldve Április22, 2005 Na ja, az anyázással vigyázni kell, bár néha én sem bírok magammal és ordítok. Utána nézem csak meg, hogy kivel... :roll: Nekem már szóltak a kedves családtagjaim hogy úgy általában fogjam vissza magam a volán mögül való mutogatással, beszólással, anyázásal, grimaszolással, és ezeknek minden formájával, mert egyszer kirángat valaki és jól megagyal, vagy simán csak lehajol egy kőért és bedobja a szélvédőt, vagy éppen lepuffant..amier ugyebár már volt itthon példa. És a vezetési stílus nem nemtől, hajszíntől, kortól függ,hanem intelligenciától, észtől és baromi bosszantó amikor tök hülye emberek, gondolkodás hiánya nélkül veszélybe sodornak másokat. Lehet gyorsan és vagányul vezetni, totyogni, lehet előzni, irányt változtatni, semmi gond, csak ÉSSZELés logikával.!és sokszor eldurran az agyam... de most már csak mosolygok.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Április22, 2005 Megoszt Elküldve Április22, 2005 Ha látom, hogy valaki bénább, mint én (nem sok van, de azért akad), akkor én sem vagyok ideges, de ha valaki pofátlan paréj, azt nem mindig lehet szó nélkül hagyni, főleg, ha olyan manővert csinál, amivel Téged is veszélyeztet. Egyébként igazad van... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ceramic Elküldve Április22, 2005 Megoszt Elküldve Április22, 2005 Ha látom, hogy valaki bénább, mint én (nem sok van, de azért akad), akkor én sem vagyok ideges, de ha valaki pofátlan paréj, azt nem mindig lehet szó nélkül hagyni, főleg, ha olyan manővert csinál, amivel Téged is veszélyeztet. Egyébként igazad van... :roll: PONTOSAN!!! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április22, 2005 Megoszt Elküldve Április22, 2005 ceramic ! Erre akérdésemre nem válaszoltál : "Téged hogyan szólíthatunk ? ui: most úgy csinálok, mintha nem néztem volna meg az adataidnál megadott mail címet jóóóóóóóóóó ? :oops: :( :( :D" Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április22, 2005 Megoszt Elküldve Április22, 2005 ui: most úgy csinálok, mintha nem néztem volna meg az adataidnál megadott mail címet jóóóóóóóóóó ? :oops: :( :lol: :D" nyaller :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április22, 2005 Megoszt Elküldve Április22, 2005 nyaller :( Neked semmi nem jóóóóóóó miiiiii ? :D Nem te tetted szóvá múltkor, hogy nem kedveled ha valaki aztec néven szólít ? Akkor ceramic-ot miért ne kérdezhetném meg, hogy mely megoldás kedves számára ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts