hgabor99 Elküldve Július14, 2011 Megoszt Elküldve Július14, 2011 De igen már lecsapták de nem tudja eldönteni hogy mivan mert kelett neki a kormány is aztán mégsem,meg tid aztán nem tom mi van azzal irok neki és szolok vissza! figy ha nem kell neki lehet érdekelne, sőt még a kormány is jó állapotban van a dob?nincs kirohadva vagy sérülve? kérdezd meg tőle mit akar Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Július14, 2011 Megoszt Elküldve Július14, 2011 De igen már lecsapták de nem tudja eldönteni hogy mivan mert kelett neki a kormány is aztán mégsem,meg tid aztán nem tom mi van azzal irok neki és szolok vissza! csaó. Végül nem kellenek a cumók mert szereztem itt helyben mindent. Lufis kormányt meg dobot. Így nem kell postázgatni. Azért köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
lackó2425 Elküldve Július14, 2011 Megoszt Elküldve Július14, 2011 figy ha nem kell neki lehet érdekelne, sőt még a kormány is jó állapotban van a dob?nincs kirohadva vagy sérülve? kérdezd meg tőle mit akar Kérdeztem most tőle várom mikor ir viszont semmi baja a dobnak szép mély hangja van nincs rajta rohadás rozsda minimális :Visit My Website Itt a link nézz rá Link to comment Megosztás: More sharing options...
lackó2425 Elküldve Július14, 2011 Megoszt Elküldve Július14, 2011 Na megyek majd este 8 körül leszek addig is privátban v. itt irhatsz.Üdv :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Július14, 2011 Megoszt Elküldve Július14, 2011 Kérdeztem most tőle várom mikor ir viszont semmi baja a dobnak szép mély hangja van nincs rajta rohadás rozsda minimális :Visit My Website Itt a link nézz rá mint előzőleg írtam, visszaléptem a vásárlási szándékombol. Ami kellett azt megkaptam itt helyben. Amúgy jó üzletet csinál aki vásárol nála. Jó áron ad mindent! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július14, 2011 Megoszt Elküldve Július14, 2011 Na megyek majd este 8 körül leszek addig is privátban v. itt irhatsz.Üdv :D Szvsz ezt inkább privátban kellene intézni. :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
lackó2425 Elküldve Július14, 2011 Megoszt Elküldve Július14, 2011 figy ha nem kell neki lehet érdekelne, sőt még a kormány is jó állapotban van a dob?nincs kirohadva vagy sérülve? kérdezd meg tőle mit akar Mikor leszel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
lackó2425 Elküldve Július14, 2011 Megoszt Elküldve Július14, 2011 mint előzőleg írtam, visszaléptem a vásárlási szándékombol. Ami kellett azt megkaptam itt helyben. Amúgy jó üzletet csinál aki vásárol nála. Jó áron ad mindent! Megpróbálok nagyon alá menni az áraknak! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Arti Elküldve Augusztus1, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2011 OFF: Egy ismerősöm eladó Tigra-t keres. Talált párat, de az ország különböző pontjain vannak. Így én egy szombathelyit nézek meg neki. Esetleg tudtok róla valamit? Nem ismerős valakinek? http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/tigra....6i_16v-4984845 Előre is köszönöm a segítséget. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Augusztus2, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2011 OFF: Egy ismerősöm eladó Tigra-t keres. Talált párat, de az ország különböző pontjain vannak. Így én egy szombathelyit nézek meg neki. Esetleg tudtok róla valamit? Nem ismerős valakinek? http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/tigra....6i_16v-4984845 Előre is köszönöm a segítséget. laikusként kérdezem,hogy 97-es autóban 68ezer km? talán a 168ezer lenne reális...szerintem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laccci Elküldve Augusztus2, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2011 laikusként kérdezem,hogy 97-es autóban 68ezer km? talán a 168ezer lenne reális...szerintem ismerősömnek 11 éves golf IV 45.000 km 1.9 tdi 4 motion...fullos nagyon és csak álldogál a garázsban :) de valami állat vele menni és már kínálták az új árát, neki de nem adta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Arti Elküldve Augusztus2, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2011 laikusként kérdezem,hogy 97-es autóban 68ezer km? talán a 168ezer lenne reális...szerintem ismerősömnek 11 éves golf IV 45.000 km 1.9 tdi 4 motion...fullos nagyon és csak álldogál a garázsban :) de valami állat vele menni és már kínálták az új árát, neki de nem adta. Ami igaz, az igaz. Kevesebb, mint heti 100km-re jön ki. Ezt akkor tudom elképzelni, ha második autó volt. Mondjuk városban futkároztak csak vele. De városban 1.6-os? Oda az 1.4-es is bőven jó lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Augusztus2, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2011 Ami igaz, az igaz. Kevesebb, mint heti 100km-re jön ki. Ezt akkor tudom elképzelni, ha második autó volt. Mondjuk városban futkároztak csak vele. De városban 1.6-os? Oda az 1.4-es is bőven jó lenne. Szerintem ez a tigra német,különben miért nincs rajta rendszám egyáltalán? Meg friss műszakival,átírással kínálják a vevőnek,meg különben is: túl szép MO-i 14éves autónak. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Augusztus20, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2011 laikusként kérdezem,hogy 97-es autóban 68ezer km? talán a 168ezer lenne reális...szerintem Vagy 286 ezer inkább :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember26, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2011 Nocsaknocsak..... :D Szerintem meg vissza a Corsa A-t! :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Szeptember26, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2011 Nocsaknocsak..... :D Szerintem meg vissza a Corsa A-t! :P :P Simán gyárthatnák újra az A-B corsa párost nem értem a cégeket. Szerintem megint zsír újba népszerűek lennének. :D Amúgy az új kocsik egyre csúnyábbak. Mivel is jobbak? Semmivel a megbízhatóságukat meg hagyjuk is. Minden kocsiz hizlalnak azt ugyan azzal az 1.2-1.4 motorral megy még mindig vicces. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts