warwolf Elküldve Június12, 2007 Megoszt Elküldve Június12, 2007 Nem igazán... :rolleyes: <_< ;) :D Gondoltam! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Július10, 2007 Megoszt Elküldve Július10, 2007 sajni szegény Morzsát ezennel jelentem, klubtársunk KACSERO kolléga megvette! Gratulálok Kacsero! Üdv a "klubban"! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július10, 2007 Megoszt Elküldve Július10, 2007 Gratulálok Kacsero! Üdv a "klubban"! <_< A jelenlegi gépe is egy Corsa C 1.0............ :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július10, 2007 Megoszt Elküldve Július10, 2007 épp akartam írni, hogy csak kicserélte az 1.0-t 1.8-ra Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július12, 2007 Megoszt Elküldve Július12, 2007 Gratulálok Kacsero! Üdv a "klubban"! B) Köccce, de mint ahogy már a többiek is írták, eddig is Corsás voltam :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Július12, 2007 Megoszt Elküldve Július12, 2007 Gondolom a "klubot" úgy értették, hogy innentől GSi... Amúgy gratula! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július12, 2007 Megoszt Elküldve Július12, 2007 Gondolom a "klubot" úgy értették, hogy innentől GSi... Amúgy gratula! Köcce B) Azt nem gondolnám, mert SzaboT sem Gsi-s, csak Corsás :omg: ,de mind1 is, ezen nem fogunk vitázni :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Július13, 2007 Megoszt Elküldve Július13, 2007 A jelenlegi gépe is egy Corsa C 1.0............ B) Jól van na! :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember20, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2007 Kisit beült ez a téma, gondoltam beírom, hogy csevegtem emailben a Tigra Club Hungary egyik tagjával.A korábban már eladott Angel Eye után érdeklődött, mert látta v.hol hirdetve. Felhívtam a figyelmét a csatlakozásos dologra, mert sztem igenigen jól járnának vele......... Azt mondta, végig olvassa....... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember20, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2007 Kisit beült ez a téma, gondoltam beírom, hogy csevegtem emailben a Tigra Club Hungary egyik tagjával.A korábban már eladott Angel Eye után érdeklődött, mert látta v.hol hirdetve. Felhívtam a figyelmét a csatlakozásos dologra, mert sztem igenigen jól járnának vele......... Azt mondta, végig olvassa....... :unsure: Oldaluk akkor nincs igaz ? wiw-en szerveződnek ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember20, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2007 Micsoda véletlen, pont tegnap este írtam annak, aki az iwiw-es oldalt csinálja náluk. Kár, hogy csak otthonról tom megnézni, érkezett-e válasz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember20, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2007 Oldaluk akkor nincs igaz ? wiw-en szerveződnek ? Megmondom őszintén, nem tudom.De lehet rákérdezek majd, hogy mire jutottak........ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember29, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2007 Megmondom őszintén, nem tudom.De lehet rákérdezek majd, hogy mire jutottak........ Rákérdeztél? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember30, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2007 Rákérdeztél? :lol: Rá, de semmi reag......rajta vannak....kb. ez a lényege.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember30, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2007 Rá, de semmi reag......rajta vannak....kb. ez a lényege.... :lol: Legalább megpróbálják..már ez is haladás :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
csetvik Elküldve November2, 2007 Megoszt Elküldve November2, 2007 Hi all. Egy olyan kérdésem volna ,hogy mit eszik egy C corsa gsi. Normál/trepni??? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November2, 2007 Megoszt Elküldve November2, 2007 Hi all. Egy olyan kérdésem volna ,hogy mit eszik egy C corsa gsi. Normál/trepni??? :( 7L-9.5L......Amit hallottam legalább ish....Mert szinte lehetetlen, hogy ne tapossa neki az ember... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve November2, 2007 Megoszt Elküldve November2, 2007 7L-9.5L......Amit hallottam legalább ish....Mert szinte lehetetlen, hogy ne tapossa neki az ember... ;) :( :P Jól mondod... ez csakis lábfüggő! :D De ha nagyon taposom neki, akkor felmehet 10 fölé is a fogyasztás... :P Viszont ha tényleg "normális" közlekedés játszik, akkor olyan 7-8 közöttit ki lehet hozni...(de ez a ritkább verzió) :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November2, 2007 Megoszt Elküldve November2, 2007 Viszont ha tényleg "normális" közlekedés játszik, akkor olyan 7-8 közöttit ki lehet hozni...(de ez a ritkább verzió) :( Téglával a gázpedál alatt.... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve November2, 2007 Megoszt Elküldve November2, 2007 Téglával a gázpedál alatt.... :( ÁÁÁ, nem! Esőben, nagy forgalomban... akkor úgysem lehete tolni neki... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November2, 2007 Megoszt Elküldve November2, 2007 ÁÁÁ, nem! Esőben, nagy forgalomban... akkor úgysem lehete tolni neki... :( No meg télen, jeges úton.......ugye.... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
csetvik Elküldve November8, 2007 Megoszt Elküldve November8, 2007 No meg télen, jeges úton.......ugye.... :( köszi. Úgy néz ki megveszem (behitelezem) nem ismeritek?? http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1280 Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November8, 2007 Megoszt Elküldve November8, 2007 Corsa GSi Tetszetős kis jószág, sok sikert hozzá! :( :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November17, 2007 Megoszt Elküldve November17, 2007 Nyuszmusz Tigrája.... :P Kitalálom.OPC Corsa lesz belőle..... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November17, 2007 Megoszt Elküldve November17, 2007 Kitalálom.OPC Corsa lesz belőle..... :( Áááááááááááá, állítólag nagyon nehéz TTT-ből D Corsa opc-t csinálni :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts