mélykék76 Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Ezt szeretem, amikor ilyen vagy :smt023 :( :lol: :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Csak miattad, csak neked, csak most! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Vigyázz, mert szavadon foglak. :twisted: :( na ezt megnézem magamnak :( :lol: :D de Istikécske máris átment tünidi bündibe figyelitek :?: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Csak miattad, csak neked, csak most! :wink: Végén még elhiszik, hogy komolyan gondolod :( Ami nem baj, csak utánnna én is elhiszem :oops: :( :lol: :D Indítanék egy tippversenyt is ! Ő vajon Tigra gazdi lesz : :arrow: http://www.opelforum.hu/profile.php?mode=v...wprofile&u=1146 ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Végén még elhiszik, hogy komolyan gondolod :lol: Ami nem baj, csak utánnna én is elhiszem :oops: :D :D :D Indítanék egy tippversenyt is ! Ő vajon Tigra gazdi lesz : :arrow: http://www.opelforum.hu/profile.php?mode=v...wprofile&u=1146 ? Vagy H astra tulaj?Hmmm............ :( :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Kérdezd meg tőle! :wink: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Kérdezd meg tőle! :wink: :( az 5let jogos :wink: de van 1 oly' érzésem, hogy Mélykék most álmait ide manifesztálja nekünk: szééép nők with tigra.... és ennek levét isszuk :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Gergő ! Soktál teniszezni, meccseket szemlélni ? Tudod mi az a "ki nem kényszerített hiba" ? Ha igen akkor MINEK HALMOZOD ŐKET ???????? :( :( :lol: :D :D :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Pisti mig Teh elméleti síkon szárnyalsz én mindezt a gyakorlati életben alkalmazom. Ez amolyan hájból renccer, de gondolom ezt . Neked nem kell bemutatnom :( Mindenesetre össze kellene eresztenem titeket megint mert mind2en elemetekben vagytok ahogy Lnézem :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 ....Pisti mig Teh elméleti síkon szárnyalsz én mindezt a gyakorlati életben alkalmazom.... Mármint én elméletileg nem vagyok normális, te pedig gyakorlatilag nem vagy az ? :( :( :lol: Én sem vagyok normális ám teljesen :D :D Amúgy úgyanúgy, 1 irányba hátrálsz mint Gabi, ha a vesztét érzi és úgy gondolja nehezen fog szabadulni az eszmecseréből :wink: :D 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Dehogy hátrálok! nem éjn pont nem az abnormalitásodra céloztam az ugyanolyan normális dolog, minthogy én kergetem a csajokat :wink: :( De azért köszönjük, hogy beismerted a defekted - így szeretünk Pista :lol: cseréj izzót váááz :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 ....Dehogy hátrálok! nem éjn pont nem az abnormalitásodra céloztam az ugyanolyan normális dolog, minthogy én kergetem a csajokat :wink: :( De azért köszönjük, hogy beismerted a defekted - így szeretünk Pista :D.... Saját hibáinkat szerintem üdvösebb besimerni, mint egyes cselekedeteinket túlértékelni :wink: :( :lol: :D ui: bár nem biztos, hogy igazam van, hiszen előbb ceramic neked adott igaza ugyeeeeee ? :D :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Én csak olvasom-olvasom ezt a 4 oldalt, amit reggel óta írtatok, és csak ámulok-bámulok! :( :( :lol: :D Most már én is nagyon kíváncsi vagyok Ceramic-ra, de Rickyről sem tudom, hogy ő a szőke hajú lány volt a Tigra körül vagy a barna hajú? :D (Fótón), mert sajna nem tudtunk beszélgetni, bemutatkozni egymásnak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Szőke. Gondoltam rá, hogy kirakom a kocsi hátuljára a feliratot, hogy "T+nő+szőke+kétszer bukott forgalomból" biztos nem merne senki bejönni elém, és messzire elkerülnének. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 ...."T+nő+szőke+kétszer bukott forgalomból".... Ennyien el sem férnek a kocsidba :( :( :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Saját hibáinkat szerintem üdvösebb besimerni, mint egyes cselekedeteinket túlértékelni :wink: vagyis klubtársak figyelmét felhivni erre :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Ennyien el sem férnek a kocsidba Erre most mit írjak? Én tökéletes vagyok és mindezt egyszemélyben képviselem. De nem akarok itt vagizni :oops: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Oké, akkor már kb tudom, ki vagy, Ricky! :( (ez nem a T+nő+... ra vonatkozik, hanem hogy igy már emléxem rád) Én is sokszor látom, hogy bebámulnak a férfiak az ablakon, látják, hogy nő vagyok és szőke, tuti, hogy véleményt alkotnak rólam, de ez nem nagyon zavar. Én inkább a vezetési stílus alapján szoktam ítélkezni, ennek mindig hangot is adok, igaz, csak úgy magamnak, a kocsiban (hisz nem vagyok kung-fu bajnok :oops: ). Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Te kezdtél aprítani, most ne sipákolj, hogy rád hullik a forgács :( :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Én inkább a vezetési stílus alapján szoktam ítélkezni...és az a tutti befutó aki nyalogatja a kormányt :?: :roll: :( :( :lol: Te kezdtél aprítani, most ne sipákolj, hogy rád hullik a forgács... dehogy sipákolok úgy ismersz :?: :D ellenszemben van 1-2 sztorim sipákolásról, de OFF lenne ezért nem folytatom :D meg egyből kapnám az ívet,h hú azték bááz de nyers vagyol.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Én inkább a vezetési stílus alapján szoktam ítélkezni, ennek mindig hangot is adok, igaz, csak úgy magamnak, a kocsiban (hisz nem vagyok kung-fu bajnok :oops: ). Na ja, az anyázással vigyázni kell, bár néha én sem bírok magammal és ordítok. Utána nézem csak meg, hogy kivel... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 nektek könnyebb a helyzet, de pl nekem már nem 1x gyült meg a bajom a 2m/200kgos autós kollegákkal... s mikor beér nem elég ha előveszem a legbűbájosabb mosolyom :( :smt062 Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 s mikor beér nem elég ha előveszem a legbűbájosabb mosolyom :( :smt062 csodálkozom, hogy még élsz :( :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Geri, szerintem te ki tudod magad dumálni a legszorultabb helyzetből is, nem??! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 á van 1-2 örangyalom minden kerületben ők figyelnek rám s igazgatják útamat itten a nagy büdös magyar ugaron :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts