tomi023 Elküldve Június7, 2007 Megoszt Elküldve Június7, 2007 Csak úgy találtam: http://www.onroad.hu/auto/bemutato/2/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június7, 2007 Megoszt Elküldve Június7, 2007 Csak úgy találtam: http://www.onroad.hu/auto/bemutato/2/ már a corsa tuningban kiveséztük, aztán Futó mester meg valahova belinkelt 2 képet, amin össze van picit törve. Szóval picit le vagy lassulva Tomi! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június7, 2007 Megoszt Elküldve Június7, 2007 Banyek....... :rolleyes: ;) Ez tényleg nagyon durva <_< .Eszembe nem jutna 3milkáért sms-t küldeni,hátha nyerek pár autót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Június7, 2007 Megoszt Elküldve Június7, 2007 Ez tényleg nagyon durva :rolleyes: .Eszembe nem jutna 3milkáért sms-t küldeni,hátha nyerek pár autót. szvsz sugtak neki, kis ország ez:). szvsz nem egyedül osztozik ezen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Június8, 2007 Megoszt Elküldve Június8, 2007 Feléled a Corsa Gsi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június8, 2007 Megoszt Elküldve Június8, 2007 Feléled a Corsa Gsi! Kivi leszek az árára........... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Június8, 2007 Megoszt Elküldve Június8, 2007 Kivi leszek az árára........... :rolleyes: Feltételezem, hogy az OPC alatt marad kb: 800ezer forinttal, talán 1 millióval...de jó lenne! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június8, 2007 Megoszt Elküldve Június8, 2007 Feltételezem, hogy az OPC alatt marad kb: 800ezer forinttal, talán 1 millióval...de jó lenne! Hát az csekélység! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Június8, 2007 Megoszt Elküldve Június8, 2007 Hát az csekélység! :rolleyes: Az teljesen jó..a különbözetből veszel egy Dízel 3as golfot és akkor a káposzta is megmarad meg a kecske is jól lakik!! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június8, 2007 Megoszt Elküldve Június8, 2007 Az teljesen jó..a különbözetből veszel egy Dízel 3as golfot és akkor a káposzta is megmarad meg a kecske is jól lakik!! ;) :rolleyes: Óccsójé sportolsz. Amúgy tegnap felajánlottak cserére a Corsáért egy Golf II. 1.9TDi-t 160LE-vel, de bármennyire is kecsegtető, nem éltem a lehetőséggel.Pont ugyanott lennék, ahol jelenleg a part szakad! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június9, 2007 Megoszt Elküldve Június9, 2007 :rolleyes: Óccsójé sportolsz. Amúgy tegnap felajánlottak cserére a Corsáért egy Golf II. 1.9TDi-t 160LE-vel, de bármennyire is kecsegtető, nem éltem a lehetőséggel.Pont ugyanott lennék, ahol jelenleg a part szakad! <_< Papiros volt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június10, 2007 Megoszt Elküldve Június10, 2007 Papiros volt? Csak annyira, mint Corsa......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június10, 2007 Megoszt Elküldve Június10, 2007 Csak annyira, mint Corsa......... Hát akkor tényleg nem lettél volna vele sokkal beljebb... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június10, 2007 Megoszt Elküldve Június10, 2007 Hát akkor tényleg nem lettél volna vele sokkal beljebb... A múlt 7n az autópiacon ajánlottak cserét.Kérdezték, hogy érdekel-e.Mondtam igen.Vectra B Caravan, Omega B2 Caravan.Nekik csak egy Swiftjük lett volna cserére........karcsú...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Június11, 2007 Megoszt Elküldve Június11, 2007 A múlt 7n az autópiacon ajánlottak cserét.Kérdezték, hogy érdekel-e.Mondtam igen.Vectra B Caravan, Omega B2 Caravan.Nekik csak egy Swiftjük lett volna cserére........karcsú...... Nem is AUTÓ-t akartak cserébe kínálni?! :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június11, 2007 Megoszt Elküldve Június11, 2007 Ez csak nekem új? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június11, 2007 Megoszt Elküldve Június11, 2007 Ez csak nekem új? :rolleyes: ezért megérte megcsinálni... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június11, 2007 Megoszt Elküldve Június11, 2007 Ez csak nekem új? :rolleyes: Anti és Losi féle arc lehet ez is! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június12, 2007 Megoszt Elküldve Június12, 2007 Anti és Losi féle arc lehet ez is! <_< Kihagytad a főgonoszt! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június12, 2007 Megoszt Elküldve Június12, 2007 Kihagytad a főgonoszt! :rolleyes: De ő nem akarja eladni... ;) <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június12, 2007 Megoszt Elküldve Június12, 2007 De ő nem akarja eladni... ;) :rolleyes: Mos'még........ <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Június12, 2007 Megoszt Elküldve Június12, 2007 Ez csak nekem új? :rolleyes: alapfelszerelés 400 literes medence hátul káddugókkal <_< igen ######a masina. múltkor beálltunk a mekdrájvhoz, úgy hogy heten ültünk a hátsó részben. volt kis csodálkozás ;) azt nem tudom most mennyire "komoly" a szándék... mindenesetre ennyiért elég egyedi kocsi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június12, 2007 Megoszt Elküldve Június12, 2007 Kihagytad a főgonoszt! ;) :D :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június12, 2007 Megoszt Elküldve Június12, 2007 ;) <_< :rolleyes: Te se tudod ki az? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június12, 2007 Megoszt Elküldve Június12, 2007 Nem igazán... :rolleyes: <_< ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts