BaTi Elküldve Augusztus12, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2006 Demó a Z20LET-et taglalnád nekem? Mert negyon még nem értek a motorkódokhoz... :) Annyi rémlik, hogy a 20 az a 2000cm, (és most jön a hülyeség :unsure: ) A Z az nem azt jelenti hogy a vezérműszíjj helyett lánc van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus12, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2006 A 4X4-et nem egyszerü átépíteni, mert a teljes hátsó hidat át kell heggeszteni. A és B Corsábol már van ilyen is, de általában nem éri meg, mert rengeteg munka és a Opel 4X4-es hajtása elég érzékeny jószág. Nem szokott hosszúéletü lenni. És ha BMW osztóművel lenne szerelve? Azok tartósabbaknak tűnnek. De a hátsóhíd és a féltengelyek átalakítása tényleg dúrva munka. Vagy mondjuk egy Omega hátsó hídhoz kell kiszélesíteni a kerékjáratokat. Na, az lenne a kemény vas! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus12, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2006 Demó a Z20LET-et taglalnád nekem? Mert negyon még nem értek a motorkódokhoz... :) Annyi rémlik, hogy a 20 az a 2000cm, (és most jön a hülyeség :unsure: ) A Z az nem azt jelenti hogy a vezérműszíjj helyett lánc van? A Z-t most pntosan én sem tudom, de általában károsanyagkibocsátással kapcsolatos értékeket szokta jelenteni. A 20-as, az tényleg azt jelenti, hogy ~2000 köbcentis a motor. Az L a sürítésre vonatkozik, L=8.5-9.0 : 1 Az E azt jelenti, hogy a motor hengerenkéti befecskendezéssel rendelkezik. A T pedig ebben az esetben a turbófeltöltésre vonatkozik. És ha BMW osztóművel lenne szerelve? Azok tartósabbaknak tűnnek. De a hátsóhíd és a féltengelyek átalakítása tényleg dúrva munka. Vagy mondjuk egy Omega hátsó hídhoz kell kiszélesíteni a kerékjáratokat. Na, az lenne a kemény vas! :lol: Amit én eddig láttam, azalatt Calibra 4x4 hátsóhíd volt, de majdnem 2 hónapig heggesztett a gyerek, míg passzolt. Ez egy A corsa volt. :D Állítólag még Audi Quattro osztómüvel is össze lehet valahogy hozni, de olyant még nem láttam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
BaTi Elküldve Augusztus12, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2006 Kösszike most megvilágosodtam :) Nincs véletlenül egy ilyen link ill. oldal ahol ezeket taglalják ne keljen már titeket fárasztani... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus12, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2006 Gondolom nem a legaktuálisabb, de azért hasznos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus12, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2006 Erre most lehetne mondani, Google a barátunk, de kérdezz nyugodtan, itt. Itt mi is tanulhatunk a kérdések-válaszok dolgokból! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus12, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2006 Itt mi is tanulhatunk a kérdések-válaszok dolgokból! :) Na ja! Pláne, hogy nekem is tervben van egy Corsa (A), és ahogy magam ismerem, nem biztos, hogy sokáig maradna gyári állapotban. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Augusztus12, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus12, 2006 motorszám: http://www.opel-magazin.hu/index.php?optio...=445&Itemid=106 alvázszám: http://www.opel-magazin.hu/index.php?optio...d=79&Itemid=106 egyéb okosságok: http://www.opel-magazin.hu/index.php?optio...10&limitstart=0 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus12, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2006 Na ja! Pláne, hogy nekem is tervben van egy Corsa (A), és ahogy magam ismerem, nem biztos, hogy sokáig maradna gyári állapotban. :unsure: Májdcsak lesz még egy pár A Corsás közöttünk. Egyébként ha 2000-es motort szeretnél, én elvállalom a beszerelését. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus12, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2006 Hűha! Komoly felajánlás! :unsure: No, majd a szavadon foglak! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus12, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2006 Hűha! Komoly felajánlás! :) No, majd a szavadon foglak! :D Ha viszlek egy kört, akkor biztos kelleni fog egy olyan. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus12, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2006 Nekem már most kellene. :unsure: De sejtem, hogy milyen lehet. A 2.2-ből kiindulva örök élmény lehet. Pláne, hogy a te kasztnid jóval könnyebb, és a motor is modernebb, tehát erősebb. Úgyhogy idővel jöhet egy ilyen. Ja, és akkor már valami 1.0 matrica is kell a farára, csak úgy, optikai tuningnak, mint most a Mantán az 1.2. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus12, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2006 Én is gondolkozok rajta, hogy leszedem hátulról az 1.4-et, és fölragasztom az 1.2-eset. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus12, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2006 Te kis trükkös! :unsure: Hát illik így megtréfálni az autós társakat piroslámpánál? Cö-cö! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus12, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2006 Te kis trükkös! :D Hát illik így megtréfálni az autós társakat piroslámpánál? Cö-cö! :lol: Még mindig nem olyan mint mikor rajta áll egy C20LET A Corsán az 1.2-es felirat. :unsure: Ö lenne az. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus12, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2006 Ha sikerült rájönni akkor mond majd el nekem is :unsure: Hát pl. ilyenek, hogy C20NE :) F16CR, és tsai, de bővebben a Corsa tuningban már beszéltem-tünk róla..... Holnap melyek Demóhoz féltengelyileg konzultálni, mert lehet, hogy meglesz erre a problémára is a megoldás......... S, mint tudjuk, esetünkben igazándiból ennek a Corsa tunerkedésnek ez az igazi gyenge láncszeme, a többit már össze lehet legózni, meg ugye egy "zsák pénz" meg szabadidő, meg ilyenek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus12, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2006 Még mindig nem olyan mint mikor rajta áll egy C20LET A Corsán az 1.2-es felirat. :unsure: Tudod, hogy van ez. Nem a motor számít, csak a motorszám! :) De mókás lehet az ellenfél arca, ha csak a cimkét nézi, és nem a motorteret. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus12, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2006 Nekem is az lesz a következö projekt. Szeretem hallgatni, ahogy a turbó sziszeg. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus12, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2006 Tudod, hogy van ez. Nem a motor számít, csak a motorszám! :D De mókás lehet az ellenfél arca, ha csak a cimkét nézi, és nem a motorteret. Az a baj, hogy nálam az a fránya :lol: ültetés, meg a Demó féle Smoor felnik árukodó jelek lesznek! :) Meg a kipuff sem 1.2S alól fog muzsikálni.......... :unsure: Nekem is az lesz a következö projekt. Szeretem hallgatni, ahogy a turbó sziszeg. :D Először féltengelyek, aztán csövezés, aztán sziszeghet a dolog. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus12, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2006 Szóval ti a sziszegésre esküsztök? Én a Mantát kasztnizás, fényezés és motorgenerál után egy kompresszorral szerelem fel. Engem nem annyira nyűgöz le a sziszegés, inkább a minden fordulaton ugrásra kész motor hoz lázba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus12, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2006 Az a gáz, hogy a C20XE-re igen drága a Kompressor kit. Annyiból már böven meglenne a LET és a 6-os váltó. Söt, még a Phase 3 is. De ha tudsz olcsóbban Kompresszort (pl. a Mercedes 230-as kompressorát :unsure: ) Akkor az se lenne rossz. Eleinte én is azt akartam, de túl drága. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus12, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2006 Szóval ti a sziszegésre esküsztök? Én a Mantát kasztnizás, fényezés és motorgenerál után egy kompresszorral szerelem fel. Engem nem annyira nyűgöz le a sziszegés, inkább a minden fordulaton ugrásra kész motor hoz lázba. Engem már az is lázba hozna, ha a motort bele tudtam volna tenni, meg meglenne az injektoros üza.tartályom, ami tul.képpen már megvan, csak ki kellene fizetni.De nekem ölég lesz az a 115 paripa. De a Demó féle emberek......... :unsure: :) :D :lol: Mások! :) Lásd Mor16V-t.Átlagos GSi-s volt, aztán hazajött Demó, és már a Dbilast kínozzák rá, a Calibrából átaplikált motorra! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus12, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2006 Engem már az is lázba hozna, ha a motort bele tudtam volna tenni, meg meglenne az injektoros üza.tartályom, ami tul.képpen már megvan, csak ki kellene fizetni.De nekem ölég lesz az a 115 paripa. De a Demó féle emberek......... :unsure: :) :D :lol: Mások! :) Lásd Mor16V-t.Átlagos GSi-s volt, aztán hazajött Demó, és már a Dbilast kínozzák rá, a Calibrából átaplikált motorra! :D Várd csak ki, lesz még neked is C20XE a Corsádban. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus12, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2006 De ha tudsz olcsóbban Kompresszort (pl. a Mercedes 230-as kompressorát :unsure: ) Akkor az se lenne rossz. Eleinte én is azt akartam, de túl drága. Azt javasolták nekem is, no meg a VW G feltöltőjét (vagy mijét), bontóból állítólag nem olyan drága... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus12, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2006 Azt javasolták nekem is, no meg a VW G feltöltőjét (vagy mijét), bontóból állítólag nem olyan drága... De azok annyit is érnek. Elég gyakran tönkremennek. Még a G60-as Corradósok is Mercedes kompresszort raknak a kocsiba, ha épp találnak. Asszem fel kell vennem a kapcsolatot régi lengyel ismeröseimmel, hogy van-e nekik valami. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts