aztec Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Ha lány vagy és optika=1, aranyos=1 and opeles=1, akkor nálam :( :( kell a cím :?: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Ha lány vagy és optika=1, aranyos=1 and opeles=1, akkor nálam :( :( kell a cím :?: :lol: S, még én vagyok oltogatós mii? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ceramic Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Ha lány vagy és optika=1, aranyos=1 and opeles=1, akkor nálam :( :( kell a cím :?: :lol: :D :D nagyon vicces!! Hallod ezt Ricky? Mégis mit gondolnak itt a csajokról??Csúnyák! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 :D :D nagyon vicces!! Hallod ezt Ricky? Mégis mit gondolnak itt a csajokról??Csúnyák! Álj, álj, álj, Rickyt már láttuk online, és az összes áll a földön hevert! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 S, még én vagyok oltogatós mii? :( :( Igen! Amig Ti oltogatjátok a nőji júzereket én gyakorlatiasan és kényelmesen más vízeken evezve indirekt módon tárom fel a lehetőségek gigantikus tárházát :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 :oops: Csak figyelek a szememmel :shock: Ez ám a betámadás! Szólj, ha erősítésre van szükséged! Jó topikba írkáljuk ezeket most? Nem figyeltem. Nehogy itt letolás legyen a vége... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Ja, igen. Mostmár figyeltem :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Igen! Amig Ti oltogatjátok a nőji júzereket én gyakorlatiasan és kényelmesen más vízeken evezve indirekt módon tárom fel a lehetőségek gigantikus tárházát :wink: Megint a Ti :D Én nem oltogattam senkit :lol: :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Ja, igen. Mostmár figyeltem :oops: Nem figyelsz pedig még bókoltunk is :smt009 Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Nehogy itt letolás legyen a vége... leOLTÁS :wink: 8) és igen Mélykék hijába mentegetőzöl a TE kezed is benne van! mármint a felbújtásban :( :( :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ceramic Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Álj, álj, álj, Rickyt már láttuk online, és az összes áll a földön hevert! :wink: :( ennek örülök. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Nem figyelsz pedig még bókoltunk is Te nem figyelsz. Ezért volt ott az első hozzászólásom legeslegelején a piruló pofi ( :oops: tudod). Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 netbókoló peoplez :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 leOLTÁS :wink: 8) és igen Mélykék hijába mentegetőzöl a TE kezed is benne van! mármint a felbújtásban :( :( :lol: Na álljunk meg egy pillanatra ! :D Az, hogy kérek valakitől képet a kocsijáról, invitálom talira az nem ugyanaz, mint amit ti műveltek oltogatás címszó alatt :wink: :D 8) Azt pedig, hogy milyen amikor kötekszem, ugye nem kell neked elmagyaráznom :twisted: ui: most ne az legyen a válaszod: hogy a cél ugyanaz, csak más köntösbe bújtatva :D :D :D B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 pedig.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ceramic Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Na álljunk meg egy pillanatra ! :( Az, hogy kérek valakitől képet a kocsijáról, invitálom talira az nem ugyanaz, mint amit ti műveltek oltogatás címszó alatt :wink: :lol: 8) Azt pedig, hogy milyen amikor kötekszem, ugye nem kell neked elmagyaráznom :twisted: ui: most ne az legyen a válaszod: hogy a cél ugyanaz, csak más köntösbe bújtatva Mélykéknek...(azaz Pisti?) igaza van. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 na tessék! úgy benyalta magát emberünk, hogy mindjárt ellenemfordítja az egész haddelhadat :( Csajok! Azért mielött nagyon belelódultok Eva Peron példáját felhoznám :roll: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Fight! :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Te nem figyelsz. Ezért volt ott az első hozzászólásom legeslegelején a piruló pofi ( :oops: tudod). Aham ! Legközelebb kicsit egyértelműbben az olyan gyenge felfogásúak kedvéért mint én vagyok jóóóóóóóó ? Kösziiii :wink: :( :( :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ceramic Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Azért mielött nagyon belelódultok Eva Peron példáját felhoznám :roll: :( Vagyis? Hogy jön ide az ő példája? Mindig jó helyen "lódult bele...a témába.." :( :lol: Énnem lódultam bele semmibe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 pedig.... Srácoktól ugyanúgy megkérdezem, hogy van-e kép a kocsijukról te nagyon lükeeeeeeeeeee, vagy nem jönnek-e el talira :( :( :lol: :D 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Fight! :twisted: just 4 your RIGHT :twisted: :( tuom Pista csak nem tudtam kihagyni :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Aham ! Legközelebb kicsit egyértelműbben az olyan gyenge felfogásúak kedvéért mint én vagyok jóóóóóóóó ? Kösziiii Rendben. :wink: Tehát: Kedves Mélykék és Warwolf! Nagyon köszönöm a bókjaitokat, olyan zavarba hoztok vele! :oops: :( Így okés? :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Kösszziiiiiii :D :D :D :D :D De ha lehet inkább István, vagy Isti jóóóó ? Téged hogyan szólíthatunk ? ui: most úgy csinálok, mintha nem néztem volna meg az adataidnál megadott mail címet jóóóóóóóóóó ? :oops: B) B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 just 4 your RIGHT :twisted: :( Vigyázz, mert szavadon foglak. :twisted: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts