Tom Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Látod én mondtam neked,erre azt mondtad nekem minden bejön csak a sajátom nem :huh: Hát azért abban akkor is egyetértettem Veled, hogy nagyon szép az A Corsa és iszonyat brutál autót lehet belőle építeni. Lásd Rábaring. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Hát azért abban akkor is egyetértettem Veled, hogy nagyon szép az A Corsa és iszonyat brutál autót lehet belőle építeni. Lásd Rábaring. :lol: Légyszi ne kanyarodjunk el a témától , mert ez ez autós topic, nem pedig vadászrepülőgépes! :D :huh: Nem kell annak a Corsának annyira állat módon mennie, olyan 90LE-120-130LE-vel már igenszépeket lehet autózni egy ilyen kicsi kasztnival.CSak a megállásra is rá kell számolni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Ricky miért nem veszed meg a morcitőt ? szép lenne :) Az mi is? :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Ha még valaki vágyik egy A Corsára, akkor lassan megalakíthatnánk az "1x úgyis lesz egy A corsám - szekciót". Ha jól számolom, már 4-en vagyunk! :huh: :lol: :D Legyen öt! :) Mondjuk én nem csak szeretnék, de be is van tervezve egy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Legyen öt! :huh: Mondjuk én nem csak szeretnék, de be is van tervezve egy. Nah, a végére egész korekt kis társaság jönne össze Corsa A-sokból.De legyen ám közte TR-es is! :lol: Egyébként beszéltem tegnap Kiskasza cartárssal, úgy tűnik, hogy a jelenlegi Corsa A, 1.5D mellé beújít majd egy Corsa A GS-i-t, 1.4Si motorral.Néztem is nagyot, hogy ilyen is létezik, de Demó megerősítette az infót mert létezik, bár v.mi határtalanul kevés volt, van belőle. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Hát azért abban akkor is egyetértettem Veled, hogy nagyon szép az A Corsa és iszonyat brutál autót lehet belőle építeni. Lásd Rábaring. :lol: Videót nézve kicsit nehezen tud egyenesen menni :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Az mi is? :huh: :lol: íráshiba :) azt akartam irni h morcosított motorháztető :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 íráshiba :huh: azt akartam irni h morcosított motorháztető :D :lol: Jajóó. Sajnos egyelőre nem úgy áll a helyzetem, hogy bármit is tudok neki venni. :) :D Gyerekek, ez mi? http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1024 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Gyerekek, ez mi? http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1024 gázos Tigra ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 gázos Tigra ? Én is erre tippelek :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 9 éves, 1.4-es, 2.2 millióért. Kár, hogy csak egy van belőle. :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 :huh: Jajóó. Sajnos egyelőre nem úgy áll a helyzetem, hogy bármit is tudok neki venni. :lol: :) Gyerekek, ez mi? http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1024 konkrétan?Vicc. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Szerintem nem is annyira eladó.... :D Az árát nézve... :huh: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Gyerekek, ez mi? http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1024 Ez egy begázozott Tigra akárhogy is nézem, de engem inkább a gazdája érdekelne, mert az nagyon nincs tisztában az árakkal... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június15, 2006 Megoszt Elküldve Június15, 2006 Ez egy begázozott Tigra akárhogy is nézem, de engem inkább a gazdája érdekelne, mert az nagyon nincs tisztában az árakkal... Legalább lelkes............ :huh: :lol: :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Június15, 2006 Megoszt Elküldve Június15, 2006 Ez egy begázozott Tigra akárhogy is nézem, de engem inkább a gazdája érdekelne, mert az nagyon nincs tisztában az árakkal... Én is így érzem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június15, 2006 Megoszt Elküldve Június15, 2006 Szerintem nem is annyira eladó.... :D Az árát nézve... :huh: :lol: :) biztosan gondolta h egy próbát megér :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Június15, 2006 Megoszt Elküldve Június15, 2006 Lehet,hogy adja vele a házat is! :lol: ,vagy a férj adja el a női tulajdonossal együtt! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Június16, 2006 Megoszt Elküldve Június16, 2006 ... ,vagy a férj adja el a női tulajdonossal együtt! :huh: :lol: :) De az még úgy is drága! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Június16, 2006 Megoszt Elküldve Június16, 2006 :huh: :lol: De az még úgy is drága! :) :D Na menjetek a hímsoviniszta topicba :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június16, 2006 Megoszt Elküldve Június16, 2006 Szóval a női társalgóba? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Június16, 2006 Megoszt Elküldve Június16, 2006 Szóval a női társalgóba? :huh: Dehátazacsajokéé Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június16, 2006 Megoszt Elküldve Június16, 2006 Papíron... Nézd meg, a legtöbb ott dumáló csak szereti a csajokat! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Június16, 2006 Megoszt Elküldve Június16, 2006 Papíron... Nézd meg, a legtöbb ott dumáló csak szereti a csajokat! :huh: Az biztos. De én most erre reagáltam, és ez nem illik oda :lol: -"vagy a férj adja el a női tulajdonossal együtt! " - "De az még úgy is drága!" Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június16, 2006 Megoszt Elküldve Június16, 2006 Na ja. De igaz! :huh: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts