Ricky Elküldve Február24, 2006 Megoszt Elküldve Február24, 2006 Számból vetted ki a szót :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február24, 2006 Megoszt Elküldve Február24, 2006 http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...and=ugras&p=ceg Ha ez 103 lóerős, akkor nekem 180-as az IQ-m :rolleyes: A lángnyelves váltógomb is rátesz vagy tizet. :blink: Attól még lehet,hogy 180 az Intelligencia Qvociensed csak rosszul csoportosítod néha. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Február24, 2006 Megoszt Elküldve Február24, 2006 Attól még lehet,hogy 180 az Intelligencia Qvociensed csak rosszul csoportosítod néha. :blink: Nem az a baj, a felét elhagytam kiskoromban... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február24, 2006 Megoszt Elküldve Február24, 2006 Nem az a baj, a felét elhagytam kiskoromban... :rolleyes: Beszélj egy kéményseprővel hátha nagykoromban megtalálod. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Február24, 2006 Megoszt Elküldve Február24, 2006 Beszélj egy kéményseprővel hátha nagykoromban megtalálod. :blink: hüle :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Február24, 2006 Megoszt Elküldve Február24, 2006 a párducmintás üléshuzat kapásból +13 le Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Február24, 2006 Megoszt Elküldve Február24, 2006 a párducmintás üléshuzat kapásból +13 le De legalább Tigrismintás lenne, az még eredetibb ötlet lett volna, mint ez. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Február24, 2006 Megoszt Elküldve Február24, 2006 Gondolták, hogy macska-macska.... :rolleyes: De lehetne roszabb is: tehénmintás!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Február24, 2006 Megoszt Elküldve Február24, 2006 győzikesztájl? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Február24, 2006 Megoszt Elküldve Február24, 2006 Nemrég a Győzike akart venni egy Merci CLS-t a Peti főnökétől, de aztán mégse jött le, sokallta a távolságot Salgótarjánból. 3 napig tiszta izgalomban voltak az alkalmazottk, élesítették a fényképezőket! :rolleyes: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Február24, 2006 Megoszt Elküldve Február24, 2006 muahaha :rolleyes: megvette volna a nagymutternak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Február24, 2006 Megoszt Elküldve Február24, 2006 Amúgy én is rendszeresen nézegetem a használt Tigrákat, és feltűnt, hogy a legtöbb "megkimélt, hölgy tulajtól" van! :rolleyes: Namármost, ennyire női autó a tigra vagy ennyire lódítanak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Február24, 2006 Megoszt Elküldve Február24, 2006 alapjában véve szerintem női autónak számít... mondjuk anno én is ezt akartam venni... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ccorsa Elküldve Február25, 2006 Megoszt Elküldve Február25, 2006 Sziasztok! A5.hu oldalán vannak fent szerintem az eredetihez már nagyon hasonló képek. Nekem nagyon tetszik. Alsó képen látni, hogy egy mini Astra. http://www.a5.hu/cikkek/1/14167.shtml ccorsa Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február25, 2006 Megoszt Elküldve Február25, 2006 Igen valóban szép,én már fenem rá a fogam régóta.Főleg azóta,hogy a fiuk a C Corsás részben lebeszéltek a mocicseréről. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnnyp Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 Helló mindenki! Lehet hogy már nem emlékszik rá senki de azért írom hogy kész a karosszéria munka az autón. Nagyon király főleg az új tetőm, egyébként nem kellett levágni a tetőt csak a tetőlemezt cserélte ki a csávó. A festés még hátra van. Gyöngyházmetál fekete. Megjöttek hozzá az új alkatrészek is: Fekete Angel Eyes, Króm index, Króm indexes M3-as tükör, króm ajtópöcök, króm ablaktörlő, belső neonok, króm kilincs, váltógomb, váltókeret, fehér számlap stb. DE amiért irok az az lenne, hogy szeretnék rá komolyabb felnit is venni és a 17"-hoz húzok. Rámegy? És ha igen a gumi milyen peres legyen? Köszi a segítséget. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 Namármost, ennyire női autó a tigra vagy ennyire lódítanak? alapjában véve szerintem női autónak számít... mondjuk anno én is ezt akartam venni... :blink: A Corsát is női autónak mondják. :rolleyes: Pedig nem is!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnnyp Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 A Tigra 100%-osan női autó. (női bevásárlókocsi) A nevében is benne van mivel a Tigra azt jelenti hogy nőstény tigris. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 Szias Johnnyp! Nem felejtettünk el! Örülök, hogy alakul a kocsi, tegyél fel majd róla képeket is!!!!! Hogy női autó-e a Corsa/Tigra? Nálunk szinte az összes G Astra (a munkahelyemen) nőké! :blink: ;) (pedig az nagyobb!) Corsás meg csak én vagyok. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 Megjöttek hozzá az új alkatrészek is: Fekete Angel Eyes, Króm index, Króm indexes M3-as tükör, króm ajtópöcök, króm ablaktörlő, belső neonok, króm kilincs, váltógomb, váltókeret, fehér számlap stb. DE amiért irok az az lenne, hogy szeretnék rá komolyabb felnit is venni és a 17"-hoz húzok. Rámegy? És ha igen a gumi milyen peres legyen? Köszi a segítséget. Szabad tudni, hogy ezeket honnan vásároltad be? Én úgy tudom, rámegy a 17-es. Ahhoz már biztos 45-ös gumi kell. http://www2.reifen.com/openshop?0000000000...000000233127ff5 Szerintem a Corsa nem, de a Tigra határozottan csajos autó. Már csak azért is, mert én a 170 cm-mel sokszor még a mai napig beverem a fejem be- és kiszállásnál :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 A Tigra 100%-osan női autó. (női bevásárlókocsi) A nevében is benne van mivel a Tigra azt jelenti hogy nőstény tigris. Akkor beszéljünk pl. *Fószer* Tigrincséről.Azzal pl. elég gyorsba be lehetne vásárolni! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 Azzal pl. elég gyorsba be lehetne vásárolni! :blink: Ha egyszer kész lesz. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 Ha egyszer kész lesz. :blink: Márciusra konkrét ígéretet kapott!!Ha jók az infóim, bár nem most p.ü.ztünk. :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 A Corsát is női autónak mondják. :rolleyes: Pedig nem is!!! és ha női autó? nekem teccik :blink: ill elvagyok vele... az enyém 2xeresen nőinek látszik mert piros is ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 Márciusra konkrét ígéretet kapott!!Ha jók az infóim, bár nem most p.ü.ztünk. :rolleyes: :blink: Én drukkolok neki. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts