mélykék76 Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Én nem Corsás vagyok, hanem Tigrás. :( :( :lol: :D :D :D :D 8) 8) 8) 8) 8) 8) Azért még örömmel látunk a talikon :wink: :D B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ceramic Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Szerintem ez az üdvös hozzállás ! Köszönöm!! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Illetve látnánk. Ha eljönnél :( :( :lol: ui: kocsidról képek ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ceramic Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Azért még örömmel látunk a talikon Én meg örömmel elmegyek, ha el tudok. :( :( :lol: :D Látod mennyit fejlődtem mosolyikonok használatát illetően? :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ceramic Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 ui: kocsidról képek ? lesz!!De tenyleg!!A napokban!!Biztosan bénazni fogok annak beszúrásával is... :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Én meg örömmel elmegyek, ha el tudok. :( :( :lol: :D Látod mennyit fejlődtem mosolyikonok használatát illetően? :wink: Értékelem is az igyekezeted :D :D :D :D Köfffiiii Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 lesz!!De tenyleg!!A napokban!!Biztosan bénazni fogok annak beszúrásával is... :oops: Küldd el nekem a kepoptimalizalas@freemail.hu -ra és leírom hogyan tudod belinkelni :wink: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
ceramic Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Küldd el nekem a kepoptimalizalas@freemail.hu -ra és leírom hogyan tudod belinkelni Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Khhmmmm..... :( :( :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Khhmmmm..... naaa mostmár igyekezzél azzal a beszurással :( :( :lol: mivanazokonaképeken? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 ....naaa mostmár igyekezzél azzal a beszurással :( :( :lol:....We-heh-he :D :D Vicces fiú :twisted: ....mivanazokonaképeken? :D :D.... Gondolom, egy szép Tigra :D B) B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ceramic Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Gondolom, egy szép Tigra Nagyon jól gondolod :( :( :lol: :D :D :D :D :D B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Userrel együtt? :roll: :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Userrel együtt? :roll: :oops: Következő az lesz, hogy kérsz hozzáférést is ? :( :( :lol: :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Következő az lesz, hogy kérsz hozzáférést is ? Ne rohanjunk ennyire előre! :( :( :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Ne rohanjunk ennyire előre! :( :( :lol: :D Mr. Hűdenagyonkopogatós :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Én nem Corsás vagyok, hanem Tigrás. :lol: :D :D :D :D :D B) 8) 8) 8) 8) 8) 8) igen csak az autód korza igaz tiger skinnel fűszerezve :( és a többijek már oltanak is annak rendje s módja szerint :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
ceramic Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Következő az lesz, hogy kérsz hozzáférést is ? :( nem, user nélkül. a userrel majd összefuttok egy talin vmikor. :( :wink: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 ....és a többijek már oltanak is annak rendje s módja szerint :(.... Szerintem Kecskemét irányába tekingessssssss :wink: :( :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ceramic Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 igen csak az autód korza igaz tiger skinnel fűszerezve :( és a többijek már oltanak is annak rendje s módja szerint :( :lol: nem baj.én bírom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 ezt azt hiszem túl korán mondtad! hidd el én sem vaok eveszett soul de néha Pisti még engem is floodol... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Ha belép, akár Svadkerten is össze jöhetne ez a dolog.Akkor legalább jól megcsodálnánk. 8) Az autót is! :oops: :wink: Mi nem is vagyunk olyan oltósak ám! :wink: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 ezt azt hiszem túl korán mondtad! hidd el én sem vaok eveszett soul de néha Pisti még engem is floodol... Gombi példája lebeg a szemed előtt ? :( :( :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Nem a példa, hanem az az este lebeg elöttem :( De az eljárásod 6ásos volt, mert hazaértünk s se szó se beszéd goto bed én meg tuttam nyugodtan netelni és olvasgatni és zenét hallgatni :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
ceramic Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Ha belép, akár Svadkerten is össze jöhetne ez a dolog.Akkor legalább jól megcsodálnánk. 8) Az autót is! :oops: :wink: Mi nem is vagyunk olyan oltósak ám! :wink: :( :( :lol: hát persze!! Merre szoktat talik lenni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts