Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

• Hozzászólások 1,6k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Elküldve

Akkor térjünk vissza a Corsákhoz, Tigrákhoz.

Van a Petiéknél egy Tigra a kereskedésben, már 3 hónapja, és már 3x akciózták le szegény párát. Most éppen 1.1 millánál tartanak :S

Elküldve

Ez a beszéd. Nincs róla kép?

Lassan egyébként eljutunk odáig, hogy annyi Tigra lesz az utakon, mint Corsa. Én csak ezen a héten láttam egy csomót :? Hulllik az ára is rendesen.

Elküldve

Na, mesélj!

Bocsánat, ezt elfelejtettem hozzátenni. Én is láttam néhányat nagyon olcsón, szép fotókkal, oszt ki tudja, mennyi baj lehet még vele.

Elküldve

győrben is van egy egy kereskedésben már vagy 10 hónapja...1,5 millára tartották, most lehet 1,3 fele... nagyon egyben van meg légkondis ... de csak 1.4es

megint elgondolkoztam a tigrán de mindig arra jutok hogy csak 4 személyes..... kár hogy nem öt...

Elküldve

Hát ha így számoljuk, akkor nekem meg 4.2 Quattro (bocs, OFF autó) :roll:

Viccet félretéve, van abban az 1.4-ben is erő, de megértelek. Én 1.0 után szálltam 1.4-be. Jó volt :(

Elküldve

:( tudom, hogy az 1.4ben is van erő :D

ha már itt tartunk akkor 1.8T úgyis a laborban ahol a kocsim most tengeti napjait van 4 db bontatlan csomiban :D bele kéne bányászni az egyiket és lehetne csapástmérni....

Elküldve

Nem, inkább föltettem róla egy képet, azon Gábor megszámolta, amit akart :(

Mit akarok, mit akarok?! Az egynyócra túrót! Egynégyre, egyhatra már találtam Tigrához. Egyhat + túró = 155 paci.

Elküldve

felesleges szerintem... 10 lóerő különbséget érzel meg ... egy kati kivétel nem hinném hogy 2-3 nál többet ad... (max 5 .) nekem a sportdob se adott semennyit... mondjuk nem is azért rakattam be :(

Elküldve

off VW ből turbósíottak 1.4et... asszem 75ről 11x le lett.... csak úgy 1-1,2milka... abból meg bőven veszel egy jobb kocsit...

felesleges szerintem azt hergelni

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.