Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Corsások-Tigrások beszélgetnek

uhuhu

Recommended Posts

• Hozzászólások 1,6k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Kedves érdeklődők!

Az alábbi link-en található "Opel" mappában vannak a képeink:

http://internet.imsys.hu/letoltes.asp?page=256

Jelenleg a 2005.08.25.-i Lurdy parkolós találkozó és a Blitz tali 2005.09.03.-i (szombat) napja van fennt.

Az újakat is ide fogom tenni!

Üdv,

voszi, NyuszMusz

Gyóóóóóóóók lettek a képek ;)

Megosztás:

• 3 weeks later...

Én nem írnám oda. (Bocs, hogy ezt mondom), de a nők nem tudnak úgy vezetni, mint a palik. Több kárt okoznak. Az ok, hogy nem hajtják szét a kocsit, de van, amelyik képes 5-ösben 30-cal menni, éjjel-nappal kuplungolni, meg ilyenek, épp azért, mert nem értünk hozzá.... :oops:

Megosztás:

Igen, én is erre gondoltam, hogy ez legalább többé-kevésbé reális lehet.

Tényleg ez a helyzet a nőkkel, hogy technikailag nem értenek úgy az autóhoz, pl. lehet, hogy nem viszik el időben szervízbd, ha valami baja van, egyszerűen, mert nem érzik, látják, hallják, hogy baj van.

Vagy leengedett kerékkel járnak, mert elfejetik, és nem érzik, hogy lapos.

Persze, vannak kivételek!!!!! :(

Megosztás:

Igen, tisztelet Nekünk, és a hozzánk hasonló szerényeknek :( Én már apám agyára mentem, kéthetente mérettem vele olajszintet, nyomást, meg minden kis hülyeséget.

Kezd az agyamra menni a kocsi, nemrég azt álmodtam, hogy ellopták, felkeltem és eszeveszetten kezdtem telefonálni a családnak hogy hol a verda.

Tegnap meg azt álmodtam, hogy kivertem egy oszlopot és eltört mindkét első lámpám. Felkeltem és anyáztam, hogy mennyibe fog kerülni...Lehet, hogy meglátogatom a Csernust...

Megosztás:

Nálunk nemrég volt, haragudtam is rá, mert amíg apám őt hallgatta tátott szájjal, addig én ott rohadtam az esőben a nem működő ablaktörlőmmel, és nem tudtam vatert felhívni.

A baba csak a szőke haja miatt van kint :wink: Nem tudom, kié...

Megosztás:

Óóóóó, köszi! Csak szeretném még mellé a traktort is! Lécciiii, léccciiii, lécccíííííííííííí

Naon remélem, hogy az új verdáddal jössz!!! :(

Még meggondolom a dolgot. :roll:

A traktort csak akkor kapod meg ha szerzel magadnak mezőgazdasági tornacipőt. :D

Megosztás:

Igen, tisztelet Nekünk, és a hozzánk hasonló szerényeknek :( Én már apám agyára mentem, kéthetente mérettem vele olajszintet, nyomást, meg minden kis hülyeséget.  

Kezd az agyamra menni a kocsi, nemrég azt álmodtam, hogy ellopták, felkeltem és eszeveszetten kezdtem telefonálni a családnak hogy hol a verda.

Tegnap meg azt álmodtam, hogy kivertem egy oszlopot és eltört mindkét első lámpám. Felkeltem és anyáztam, hogy mennyibe fog kerülni...Lehet, hogy meglátogatom a Csernust...

Csernus? Az nem az a "betépetteket" baszogató doki?

(Öcsém a multkor nem eset ott az eső , csak "haluci" voltál...)

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.