Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

• Hozzászólások 1,6k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

• 3 weeks later...
Elküldve

Nos, hát nem semmi, csak nagyon sok km van benne:(....

Milyen érdekes, az össszes tigrát úgy hirdetik: "női tulajdonostól". :(

Csak azt nem tudom, ez pozitív vagy negatív dolognak értendő?? :D

Egyébként tényleg nagyon szép! Elfogadnám....

Elküldve

Én nem írnám oda. (Bocs, hogy ezt mondom), de a nők nem tudnak úgy vezetni, mint a palik. Több kárt okoznak. Az ok, hogy nem hajtják szét a kocsit, de van, amelyik képes 5-ösben 30-cal menni, éjjel-nappal kuplungolni, meg ilyenek, épp azért, mert nem értünk hozzá.... :oops:

Elküldve

Igen, én is erre gondoltam, hogy ez legalább többé-kevésbé reális lehet.

Tényleg ez a helyzet a nőkkel, hogy technikailag nem értenek úgy az autóhoz, pl. lehet, hogy nem viszik el időben szervízbd, ha valami baja van, egyszerűen, mert nem érzik, látják, hallják, hogy baj van.

Vagy leengedett kerékkel járnak, mert elfejetik, és nem érzik, hogy lapos.

Persze, vannak kivételek!!!!! :(

Elküldve

Igen, tisztelet Nekünk, és a hozzánk hasonló szerényeknek :( Én már apám agyára mentem, kéthetente mérettem vele olajszintet, nyomást, meg minden kis hülyeséget.

Kezd az agyamra menni a kocsi, nemrég azt álmodtam, hogy ellopták, felkeltem és eszeveszetten kezdtem telefonálni a családnak hogy hol a verda.

Tegnap meg azt álmodtam, hogy kivertem egy oszlopot és eltört mindkét első lámpám. Felkeltem és anyáztam, hogy mennyibe fog kerülni...Lehet, hogy meglátogatom a Csernust...

Elküldve

Nálunk nemrég volt, haragudtam is rá, mert amíg apám őt hallgatta tátott szájjal, addig én ott rohadtam az esőben a nem működő ablaktörlőmmel, és nem tudtam vatert felhívni.

A baba csak a szőke haja miatt van kint :wink: Nem tudom, kié...

Elküldve

Óóóóó, köszi! Csak szeretném még mellé a traktort is! Lécciiii, léccciiii, lécccíííííííííííí

Naon remélem, hogy az új verdáddal jössz!!! :(

Elküldve
Óóóóó, köszi! Csak szeretném még mellé a traktort is! Lécciiii, léccciiii, lécccíííííííííííí

Naon remélem, hogy az új verdáddal jössz!!! :(

Még meggondolom a dolgot. :roll:

A traktort csak akkor kapod meg ha szerzel magadnak mezőgazdasági tornacipőt. :D

Elküldve
Igen, tisztelet Nekünk, és a hozzánk hasonló szerényeknek :( Én már apám agyára mentem, kéthetente mérettem vele olajszintet, nyomást, meg minden kis hülyeséget.  

Kezd az agyamra menni a kocsi, nemrég azt álmodtam, hogy ellopták, felkeltem és eszeveszetten kezdtem telefonálni a családnak hogy hol a verda.

Tegnap meg azt álmodtam, hogy kivertem egy oszlopot és eltört mindkét első lámpám. Felkeltem és anyáztam, hogy mennyibe fog kerülni...Lehet, hogy meglátogatom a Csernust...

Csernus? Az nem az a "betépetteket" baszogató doki?

(Öcsém a multkor nem eset ott az eső , csak "haluci" voltál...)

Elküldve
Tomi! Adj neki egy esélyt kééééérlek, hátha elmagyarázza... :shock: :wink:

Csak a TE kedvedért. :wink:

Akarunk róla beszélni, :roll:

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.