Ricky Elküldve Szeptember5, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2005 Milyen díjat kapott? :oops: :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszmusz Elküldve Szeptember5, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2005 Sziasztok! Nagyon jó volt a tali. ;) :lol: Nagyon-nagyon szép volt Nyuszmusz és Voszi Tigrája, Corsája! :lol: :( Persze, mi is megnéztük a GOMBOT..... :D :D Gratulálunk a díjhoz is! ;) Köszönjük szépen :D :D :D Igen, a gomb, ami lassan legenda lesz :D :D Köszönöm szépen, nagy megtiszteltetés ért, hogy első lettem. Nagyon örültem neki :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszmusz Elküldve Szeptember5, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2005 Milyen díjat kapott? :oops: :roll: Szia! Első lett a Tigi a szépségverseny széria kategóriájába ;) :lol: :lol: Kaptunk róla szép kupát :( :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Szeptember5, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2005 Tyűűűűű!!! Gratulálok!!! ;) :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszmusz Elküldve Szeptember5, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2005 Tyűűűűű!!! Gratulálok!!! ;) :wink: Köszönjük szépen :lol: :lol: :( Láttam a találkozón a te Tigidet és nagyon szép állapotban van, gratulálok hozzá! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Szeptember5, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2005 Mostmár nincs annyira szép állapotban, de köszönöm! :? Nemsokára meggyógyítjuk. Nekem annyira tetszik most az új Tigrincs, mint amennyire nem tetszett, amikor először megláttam :roll: Szóal étted...naon ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszmusz Elküldve Szeptember5, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2005 Nekem annyira tetszik most az új Tigrincs, mint amennyire nem tetszett, amikor először megláttam :roll: Szóal étted...naon ;) Értem :lol: :lol: :( Több embertől hallottam már, hogy elsőre nem tetszett neki. Én első látásra beleszerettem :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Szeptember5, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2005 A Tijedébe én is, talán a szín is rájátszott. Amit először láttam, nagyon csúúúnya kék volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszmusz Elküldve Szeptember5, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2005 A Tijedébe én is, talán a szín is rájátszott. Amit először láttam, nagyon csúúúnya kék volt. Igen, nagyon jól áll neki a fekete ;) :lol: A piros-fekete belső is feldobja. Amúgy is feketepárti vagyok :lol: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Szeptember5, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2005 Nyuszmusz, és hogy tetszettek az Opeles emberkék? Mármint a klubtagok és a többiek? Nekem például csak pozitív élményeim vannak! ;) :lol: Igaz, én már elég sok embert ismertem, és tudtam, mire számíthatok! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember5, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2005 ....Persze, mi is megnéztük a GOMBOT..... ;) :lol:.... :lol: :( :D :D Te mentél oda úgy Nikihez, hogy a "Gombot szeretném megnézni !" ? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember5, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2005 ....Első lett a Tigi a szépségverseny széria kategóriájába ;) :lol: :lol:.... A Fekete Párduc szerintem megérdemelten nyert, gazdijához méltó a kocsi :( :D :D ;) ui: 1 tábla sima Milka csokit kérek :wink: :D :D :D :D 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszmusz Elküldve Szeptember6, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2005 Üdvözletem mindenkinek! Nyuszmusz, és hogy tetszettek az Opeles emberkék? Mármint a klubtagok és a többiek? Nekem például csak pozitív élményeim vannak! ;) :lol: Igaz, én már elég sok embert ismertem, és tudtam, mire számíthatok! ;) Nagyon sok kedves, jófej emberkével találkoztam :lol: Nekem is csak pozitív élményeim vannak :( :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszmusz Elküldve Szeptember6, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2005 A Fekete Párduc szerintem megérdemelten nyert, gazdijához méltó a kocsi ;) :lol: :lol: :( ui: 1 tábla sima Milka csokit kérek :wink: :D :D ;) :D 8) Sziaaaaaaaaaaaaa :D :D Köszönöm szépen :smt058 ::oops: ui.: A Milkát a köv. talin megkapod :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember6, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2005 ....ui.: A Milkát a köv. talin megkapod ;).... Te is tudod jól, hogy nem a csokin volt/van a lényeg :wink: Pezsgőtabletaaaaaaaaaaaa rulez :lol: :lol: :( :D Képeiteket mikor lehet megtekinteni ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszmusz Elküldve Szeptember6, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2005 Te is tudod jól, hogy nem a csokin volt/van a lényeg :wink: Pezsgőtabletaaaaaaaaaaaa rulez ;) :lol: :lol: :( Képeiteket mikor lehet megtekinteni ? Tudom, tudom :D :D ;) És köszönöm szépen :wink: Az Oszi most nincs az irodába, de ha megérkezik fel fogja tölteni őket :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember6, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2005 ....Az Oszi most nincs az irodába, de ha megérkezik fel fogja tölteni őket ;) :lol:.... Gyóóóóóó. Remélem, jó sok lesz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Szeptember7, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2005 Nézd csak Rulezke: http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...and=ugras&p=ceg Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Szeptember7, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2005 JÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ! Itt az autóm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;) :lol: Bár kissé sok km van benne..... lehet, hogy most bevallják azt, ami múltkor csak 98000 volt?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Szeptember7, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2005 Ugye, hogy ez ugyanaz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Szeptember7, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2005 Igen, kiskunhalasi, megismerem a háztömböt! De most mrt nevű fórumozónk tett fel egy olyan szép tigrist, hogy olyan már nincs is! Óceánkék fehér felnikkel..... hmmmmmmmmmmmmmmmmm! És nem is drága! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Szeptember7, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2005 Hol van :shock: ?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Szeptember7, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2005 Itt - hmmmmmmmmmmmmmmmmm...... sürgősen pénzt kell szereznem! Ez a gyöngyszem kell nekem! http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1280 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Szeptember7, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2005 Ez tényleg szép és nemis drága.Erre mifelénk a 98-99-es Corsákat adják ennyiért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Szeptember12, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2005 Nyuszmusz! Nézz be a társalgó Jókivánságok rovatba! ;):D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts