Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Corsások-Tigrások beszélgetnek

uhuhu

Recommended Posts

• Hozzászólások 1,6k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

HEY GELKO EGY RAJONGÓ! :) :( :D :D :D

Jó volt nagyon a tali és Nyuszmusz autója is szupi volt!

A szúnyogok is szupik voltak! Azzóta is vakargatom magam. :lol:

Ez az estébe borult fényképezgetés nekem sem jött nagyon össze, de a nappali képek talán türhetőek lettek.

Felraktam őket a megújulófélben lévő honlapomra, ott megtaláljátok őket.

Megosztás:

Nem tudja vki hogy a regisztrációs díj mostanába mennyi?

Mert amit kinéztem Tigrát arra még kell fizetni reg.díjjat.

Én áprilisban hoztam az astrámat németországból, de szerintem várjál jövő tavaszig, mert a regisztrációs adó nem EU konform dolog és emiatt jövőre eltörlik.

Ha még idén akarod behozni, akkor innen tájékozódhatsz.

Regisztrációs díj

Megosztás:

Én áprilisban hoztam az astrámat németországból, de szerintem várjál jövő tavaszig, mert a regisztrációs adó nem EU konform dolog és emiatt jövőre eltörlik.

Ha még idén akarod behozni, akkor innen tájékozódhatsz.

Regisztrációs díj

Köszi hogy segítettél! :lol:

Hát már idén szeretnék Tigrát,csak amibe bele szerettem persze hogy külföldi.

De akkor mindegy. :?

Jövőig meg már nem szeretnék várni,akkor inkább megnézem a másik Tigrát amit Kecskeméten láttam.

zért mégegyszer köszi!

Megosztás:

Üdv emberek! ;) én inkább az A corsa-sok fórumon vaygok,de gondoltam ideis benézek mostmár,aztán esetlegesen,ha nemleszek kinézve,még a végén ide is ide szokok :lol:

lassan A corsa-ból talán sikerül is kiszállni,és B-re cserélni.

Tigranézéshez énis alátudom támasztani,énis láttam naygon ratyi tigrát már!ha valakit viszont érdekel,van erre felénk kaposváron egy egész szép állapotú tigra,1.6-os,kék színű,és klímás,szervízkönyves,és talán ilyen 140ezer km-el,és 1,15mill körül volt azt hiszem.mindezt csak azért mondom,mert egész jónak tűnt az ára számomra,aztán lehet már lementek a tigra árak idáig,és csak én maradtam még a régi áraknál:)

ja és azt hiszem 95-ös évjárat volt.

itt ugye naygrészben B corsa-sok vagytok?

ha igen,mitnézzek meg B corsa-n vételkor?1.5td,és gsi esetében?ez a kettő közt gondolkodom.végletek....ahogy én hallottam,az első nyúlvány szokott rohadni hamar,és kb ennyi....mitkell még nézni?mert A corsa után minden autónaka karoszériájától félek főként....

hát kb asszem ennyi :lol:

üdv mindenkinek!

Megosztás:

Nekem 11 éves lesz az autóm (B Corsa), de egy szem rohadás nincs rajta, pedig másfél évig nem volt garázsom. De lehet, hogy az enyém kivételes darab.....??

Én meg vagyok vele elégedve, bár lehetne erősebb is (1.2-es) :D

Eddig semmi baja nem volt - csak a vészvillogó kapcsolót kellett egyszer cserélni.

Nagyon-nagyon szép volt Nyuszmusz és Voszi Tigrája, Corsája! ;) :lol: Persze, mi is megnéztük a GOMBOT..... :lol: :( Gratulálunk a díjhoz is! :D

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.