Gelko Elküldve Augusztus26, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2005 Ajándék neked Gelko!!! :wink: :wink: kössssziiiiiiiii !!!!! :wink: ez a kedvenc képem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
BallaImi Elküldve Augusztus26, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2005 Sziasztok! Üdv. az új tagoknak, immár hivatalosan is :lol: Télleg jó tali volt. Jók lettek a képek nagyon. Én is készítettem egy csómó képet és nemcsak a Tigiről, henem a többi gépről is. Hamarosan amint lesz időm majd feldobom őket. Addig is kellemes hétvégét! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus26, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2005 tudom h senki sem fotóz egy öreg, korhadt, tető nélküli asconát de ha mégis....:lol: Csoportképen ott az Ascona :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Augusztus27, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2005 Ünnepélyesen bejelentem, hogy a mai naptól MOTE tagok vagyunk:) Délbe csattogok a postára befizetni a tagdíjat is :lol: Gratulálok!!!!!! :) :( Üdv közöttünk! Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Augusztus27, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2005 Ajándék neked Gelko!!! :wink: :wink: Tényleg nagyon jó kép, csak kár, hogy Gelko nem látszik rajta..... :lol: Úgy lenne az igazi! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Augusztus27, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2005 HEY GELKO EGY RAJONGÓ! :) :( :D :D :D Jó volt nagyon a tali és Nyuszmusz autója is szupi volt! A szúnyogok is szupik voltak! Azzóta is vakargatom magam. :lol: Ez az estébe borult fényképezgetés nekem sem jött nagyon össze, de a nappali képek talán türhetőek lettek. Felraktam őket a megújulófélben lévő honlapomra, ott megtaláljátok őket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bianca Elküldve Augusztus28, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2005 Nem tudja vki hogy a regisztrációs díj mostanába mennyi? Mert amit kinéztem Tigrát arra még kell fizetni reg.díjjat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus28, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2005 Nem tudja vki hogy a regisztrációs díj mostanába mennyi? Mert amit kinéztem Tigrát arra még kell fizetni reg.díjjat. Mint minden behozott, vagy újonan vásárolt autóra, a környezetvédelmi besorolás, és a motorccm, és üzemmódtól függően.(benzin vs. Diesel) Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Augusztus28, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2005 Nem tudja vki hogy a regisztrációs díj mostanába mennyi? Mert amit kinéztem Tigrát arra még kell fizetni reg.díjjat. Én áprilisban hoztam az astrámat németországból, de szerintem várjál jövő tavaszig, mert a regisztrációs adó nem EU konform dolog és emiatt jövőre eltörlik. Ha még idén akarod behozni, akkor innen tájékozódhatsz. Regisztrációs díj Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bianca Elküldve Augusztus28, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2005 Én áprilisban hoztam az astrámat németországból, de szerintem várjál jövő tavaszig, mert a regisztrációs adó nem EU konform dolog és emiatt jövőre eltörlik. Ha még idén akarod behozni, akkor innen tájékozódhatsz. Regisztrációs díj Köszi hogy segítettél! :lol: Hát már idén szeretnék Tigrát,csak amibe bele szerettem persze hogy külföldi. De akkor mindegy. :? Jövőig meg már nem szeretnék várni,akkor inkább megnézem a másik Tigrát amit Kecskeméten láttam. zért mégegyszer köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus29, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2005 Tényleg jó volt a tali most is, szépek voltak az ótók, csak kár hogy korán le kellett lépnünk...:-( Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Augusztus29, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2005 Bianca, én is néztem sok Tigrát, de sajnos főleg a külföldeik nagyon ramatyok (tisztelet a kivételnek!)! Nagyon nézd meg, mit veszel, én ajánlom a mo.-iakat. Egyébként tényleg Kecsón van a legtöbb! Link to comment Megosztás: More sharing options...
BallaImi Elküldve Augusztus30, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2005 Megvannak a talis képek. Akit érdekel itt megnézheti: Tali Képek Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Augusztus30, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2005 Megvannak a talis képek. Akit érdekel itt megnézheti: Tali Képek Nagyon jók a képek! Egyetsmást leloptam... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Augusztus31, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2005 Hétvégén lemostam a kocsit... http://img378.imageshack.us/my.php?image=d...scf3990o1ed.jpg http://img385.imageshack.us/my.php?image=d...scf3992o6gn.jpg http://img392.imageshack.us/my.php?image=d...scf3965o0vt.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Augusztus31, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2005 Nagyon szép az autód!!!!!!!!!!!! ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Augusztus31, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2005 Köszönöm szépen! ;) Lesz még szebb is, remélem (ha egyszer nyerek a lottón) A lényeget lehagytam: http://img369.imageshack.us/my.php?image=d...dscf39701ae.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus31, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2005 Hétvégén lemostam a kocsit... http://img378.imageshack.us/my.php?image=d...scf3990o1ed.jpg http://img385.imageshack.us/my.php?image=d...scf3992o6gn.jpg http://img392.imageshack.us/my.php?image=dscf3965o0vt.jpg Olyan kép nincs, amin rajta vagy ahogy éppen mosod? :roll: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Augusztus31, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2005 Hehe. Nincs. Egyébként nem volt egy erotikus látvány. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Augusztus31, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2005 Na, de kérem, az egy másik topic lenne! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Szeptember2, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2005 Szóval foszer: A Tigrában borzasztó nehéz dohányozni, ebből a szempontból tényleg nagyon kényelmetlen. De kb. 60km/h-ig még meg tudom oldani, hogy egy gyors mozdulattal kihamuzok. Ált. sikerrel járok ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Szeptember2, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2005 Én sok olyan Tirgát láttam, ahol az ajtót borító plüss hamu-által-kiégetett volt.... ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Szeptember2, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2005 Ricky a Tigrád bezony-bezony nagyon szép állapotban van. Gratulkodás! Pár Tigrát körbenéztünk azelőtt mi is, de lehangoló volt a kínálat... Link to comment Megosztás: More sharing options...
PYTHON Elküldve Szeptember3, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2005 Üdv emberek! ;) én inkább az A corsa-sok fórumon vaygok,de gondoltam ideis benézek mostmár,aztán esetlegesen,ha nemleszek kinézve,még a végén ide is ide szokok :lol: lassan A corsa-ból talán sikerül is kiszállni,és B-re cserélni. Tigranézéshez énis alátudom támasztani,énis láttam naygon ratyi tigrát már!ha valakit viszont érdekel,van erre felénk kaposváron egy egész szép állapotú tigra,1.6-os,kék színű,és klímás,szervízkönyves,és talán ilyen 140ezer km-el,és 1,15mill körül volt azt hiszem.mindezt csak azért mondom,mert egész jónak tűnt az ára számomra,aztán lehet már lementek a tigra árak idáig,és csak én maradtam még a régi áraknál:) ja és azt hiszem 95-ös évjárat volt. itt ugye naygrészben B corsa-sok vagytok? ha igen,mitnézzek meg B corsa-n vételkor?1.5td,és gsi esetében?ez a kettő közt gondolkodom.végletek....ahogy én hallottam,az első nyúlvány szokott rohadni hamar,és kb ennyi....mitkell még nézni?mert A corsa után minden autónaka karoszériájától félek főként.... hát kb asszem ennyi :lol: üdv mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Szeptember4, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2005 Nekem 11 éves lesz az autóm (B Corsa), de egy szem rohadás nincs rajta, pedig másfél évig nem volt garázsom. De lehet, hogy az enyém kivételes darab.....?? Én meg vagyok vele elégedve, bár lehetne erősebb is (1.2-es) :D Eddig semmi baja nem volt - csak a vészvillogó kapcsolót kellett egyszer cserélni. Nagyon-nagyon szép volt Nyuszmusz és Voszi Tigrája, Corsája! ;) :lol: Persze, mi is megnéztük a GOMBOT..... :lol: :( Gratulálunk a díjhoz is! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts