nyuszmusz Elküldve Augusztus26, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2005 Nagyon Baba volt a Tigrincs. Én egy olyan gombot kérek majd karácsonyra. :wink: Viszont a GSi Corsa sem volt éppenséggel csúnya... Köszi :D :D Rendeld meg a Jézuskától és ha jó voltál megkapod :lol: :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszmusz Elküldve Augusztus26, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2005 Nyuszi! Persze hogy megyünk egy karikát! :D De aztán a tigrinccsel is ám! :D Csináljak neked ujjlenyomat-azonosítós csomagtartó nyitó gombot? :D ;) Oké, megbeszéltük ;) Igen, szeretnék egy ilyen azonosítót mindenkképen :lol: :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Augusztus26, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus26, 2005 Én egy olyan gombot kérek majd karácsonyra. :wink: rendeljek neked egyet? :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus26, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2005 rendeljek neked egyet? :wink: Gondolom jó drága... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus26, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2005 őszinte, egyszerű gyermeki örömmel nézegette ahogy gombnyomásra nyilik a csomagtartó :lol: :) és igen sokszor eljátszott vele :( :D Minden újonnan érkezőnek meg kellet mutatni :D :D ;) ;) Lényeget nem véstétek : nem csak nyitódik, csukódik is ezen pötty használatával :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus26, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2005 ....Tegnap voltunk először Veletek Opeles találkozón. Köszönjük szépen az invitációt, nagyon jól éreztük magunkat (nyuszmusszal).... Övrülök, hogy te is eljöttél és mindketten jól érezteétek magatokat :lol: :) :( :D Jóóóóóóóóóóóóóók lettek a képek :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszmusz Elküldve Augusztus26, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2005 Minden újonnan érkezőnek meg kellet mutatni :lol: :) :( :D Lényeget nem véstétek : nem csak nyitódik, csukódik is ezen pötty használatával :wink: Szia :D :D ;) ;) Természetesen :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus26, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2005 Oké, megbeszéltük :D Igen, szeretnék egy ilyen azonosítót mindenkképen :lol: :) :( Biztos ? Szerinted az jó ötlet, hogy egyész nap ott állsz az opeltalin a Feket Párduc mellet és én ötpercenként odarohanok valakivel "Ezt nézd !" felkiáltással és te kicsit morogva azt mondod "Jóóóóóóóóóóóóóóóóó, de tényleg ez az utolsó alkalommmmmm" ? :D :D :twisted: :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszmusz Elküldve Augusztus26, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2005 Biztos ? Szerinted az jó ötlet, hogy egyész nap ott állsz az opeltalin a Feket Párduc mellet és én ötpercenként odarohanok valakivel "Ezt nézd !" felkiáltással és te kicsit morogva azt mondod "Jóóóóóóóóóóóóóóóóó, de tényleg ez az utolsó alkalommmmmm" ? :D :lol: :twisted: :twisted: Hát, így megmenekül talán az aksim :D :D ;) Morogva? Hallottál engem már morogni? ;) :D :D :D Még nem :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus26, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2005 ....Morogva? Hallottál engem már morogni? ;) ;) :D :D Még nem :lol: :).... Még nem. De azt sem hallottam, hogy mit mondtál a taliról otthon. Tán ezt : "Ehhhhhhhhhhhh.....az a lökött gyerel állandóan nyomkodta a gombot a Tigi hátulján ! Esküszüm, hogy a következő talira leragaszton ragasztószalaggal, hogy ne férjen hozzá a gombhoz !!!!" :D :D :D :D :D ui: rákérdeznétek arra, hogy arra gombra is 3 gari van-e ? :( :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszmusz Elküldve Augusztus26, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2005 Még nem. De azt sem hallottam, hogy mit mondtál a taliról otthon. Tán ezt : "Ehhhhhhhhhhhh.....az a lökött gyerel állandóan nyomkodta a gombot a Tigi hátulján ! Esküszüm, hogy a következő talira leragaszton ragasztószalaggal, hogy ne férjen hozzá a gombhoz !!!!" ;) ;) :D :D :D ui: rákérdeznétek arra, hogy arra gombra is 3 gari van-e ? :lol: :) :( :D Hát......, valami hasonlót :D :D Gondolkodom ám a megfelelő megoldáson. Ez a ragasztószalag nem is olyan rossz ötlet és gyorsan kivitelezhető :D Elvileg arra a gombra is annyi a garancia. Remélem....... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus26, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2005 ....Elvileg arra a gombra is annyi a garancia. Remélem....... :lol: :).... Akkor már kettem vagyunk :wink: :( :D :D :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszmusz Elküldve Augusztus26, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2005 Akkor már kettem vagyunk :wink: :lol: :) :( :D :D Reménykedünk együtt :D Készítettél még képeket a találkozóról? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus26, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2005 ....Készítettél még képeket a találkozóról?.... Pont az akartam vésni, hogy bár nagyon szép volt a TTT, ne feledkezzünk meg arról sem, hogy vót ám másik széph Tigrincs is :lol: ui: és milyen kis morci hagja volt, amikor elment tetszett :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszmusz Elküldve Augusztus26, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2005 Pont az akartam vésni, hogy bár nagyon szép volt a TTT, ne feledkezzünk meg arról sem, hogy vót ám másik széph Tigrincs is :lol: ui: és milyen kis morci hagja volt, amikor elment tetszett :) Szép volt a Tigrincs :( :D :D A TTT orráról nem készítettél netán fotót? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus26, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2005 Pont az akartam vésni, hogy bár nagyon szép volt a TTT, ne feledkezzünk meg arról sem, hogy vót ám másik széph Tigrincs is :lol: http://melykek76.uw.hu/kepek/opel/SANY0184.JPG http://melykek76.uw.hu/kepek/opel/SANY0185.JPG ui: és milyen kis morci hagja volt, amikor elment tetszett :) Ha ebben is X14XE volt, akkor erősen érdekelne hogy mitől lett ilyen hangja!! (képeket levettem linkre, bocsi) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Augusztus26, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2005 Na, kezd ON lenni a topic. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus26, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2005 Ha ebben is X14XE volt, akkor erősen érdekelne hogy mitől lett ilyen hangja!! (képeket levettem linkre, bocsi) Gondolom :lol: :) :( :D Mén lenne gond ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus26, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2005 C Corsa Gsi Kellemetes gumákkal :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus26, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2005 ....A TTT orráról nem készítettél netán fotót? :lol:.... Kis tlhetetlen :) Netán készítettem :( Mindjárt elküldöm azokat is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszmusz Elküldve Augusztus26, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2005 Kis tlhetetlen :) Netán készítettem :( Mindjárt elküldöm azokat is. Á, nem vagyok én telhetetlen :D :D Csak egy kicsit :D ;) Köszönöm szépen :prayer: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszmusz Elküldve Augusztus26, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2005 Mindenkinek jó hétvégét! Link to comment Megosztás: More sharing options...
*Fószer* Elküldve Augusztus26, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2005 Kit tisztelhetünk a sötétkék Tigra-tesó tulajában? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus26, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2005 tudom h senki sem fotóz egy öreg, korhadt, tető nélküli asconát de ha mégis....:lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus26, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2005 tudom h senki sem fotóz egy öreg, korhadt, tető nélküli asconát de ha mégis....:lol: Ajándék neked Gelko!!! :wink: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts