Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Corsások-Tigrások beszélgetnek

uhuhu

Recommended Posts

• Hozzászólások 1,6k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Oké, megbeszéltük :D

Igen, szeretnék egy ilyen azonosítót mindenkképen :lol: :) :(

Biztos ?

Szerinted az jó ötlet, hogy egyész nap ott állsz az opeltalin a Feket Párduc mellet és én ötpercenként odarohanok valakivel "Ezt nézd !" felkiáltással és te kicsit morogva azt mondod "Jóóóóóóóóóóóóóóóóó, de tényleg ez az utolsó alkalommmmmm" ? :D :D :twisted: :twisted:

Megosztás:

Biztos ?

Szerinted az jó ötlet, hogy egyész nap ott állsz az opeltalin a Feket Párduc mellet és én ötpercenként odarohanok valakivel "Ezt nézd !" felkiáltással és te kicsit morogva azt mondod  "Jóóóóóóóóóóóóóóóóó, de tényleg ez az utolsó alkalommmmmm" ?  :D  :lol:  :twisted:  :twisted:

Hát, így megmenekül talán az aksim :D :D ;)

Morogva? Hallottál engem már morogni? ;) :D :D :D

Még nem :) :(

Megosztás:

....Morogva? Hallottál engem már morogni? ;)  ;)  :D  :D Még nem :lol:  :)....

Még nem.

De azt sem hallottam, hogy mit mondtál a taliról otthon.

Tán ezt : "Ehhhhhhhhhhhh.....az a lökött gyerel állandóan nyomkodta a gombot a Tigi hátulján ! Esküszüm, hogy a következő talira leragaszton ragasztószalaggal, hogy ne férjen hozzá a gombhoz !!!!" :D :D :D :D :D

ui: rákérdeznétek arra, hogy arra gombra is 3 gari van-e ? :( :D :D :D

Megosztás:

Még nem.

De azt sem hallottam, hogy mit mondtál a taliról otthon.

Tán ezt :  "Ehhhhhhhhhhhh.....az a lökött gyerel állandóan nyomkodta a gombot a Tigi hátulján ! Esküszüm, hogy a következő talira leragaszton ragasztószalaggal, hogy ne férjen hozzá a gombhoz !!!!"  ;)  ;)  :D  :D  :D  

ui: rákérdeznétek arra, hogy arra gombra is 3 gari van-e ?  :lol:  :)  :(  :D

Hát......, valami hasonlót :D :D

Gondolkodom ám a megfelelő megoldáson. Ez a ragasztószalag nem is olyan rossz ötlet és gyorsan kivitelezhető :D

Elvileg arra a gombra is annyi a garancia. Remélem....... :D :D

Megosztás:

Pont az akartam vésni, hogy bár nagyon szép volt a TTT, ne feledkezzünk meg arról sem, hogy vót ám másik széph Tigrincs is :lol:

http://melykek76.uw.hu/kepek/opel/SANY0184.JPG

http://melykek76.uw.hu/kepek/opel/SANY0185.JPG

ui: és milyen kis morci hagja volt, amikor elment

tetszett :)

Ha ebben is X14XE volt, akkor erősen érdekelne hogy mitől lett ilyen hangja!!

(képeket levettem linkre, bocsi)

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.