nyuszmusz Elküldve Augusztus23, 2005 Elküldve Augusztus23, 2005 mert van egy csomo társalgós topik :D meg van kifejezetten csajos társalgó is, ott van élet :) :( Azt hiszem holnap megtekintem a csajos társalgot. Köszi :D
corsarulez Elküldve Augusztus24, 2005 Elküldve Augusztus24, 2005 Szia Nyuszmusz! Tényleg van csajos társalgó meg még soksok érdekes dolog itt, de van, amit csak a klubtagok láthatnak. Viszont pl. az anyázós topicba bárki irhat, ha valamiért ideges, ott megnyugszik..... (vagy nem)! :lol: Fedezd fel az egész fórumot, érdemes! :)
mélykék76 Elküldve Augusztus25, 2005 Elküldve Augusztus25, 2005 Fekete Párduc pillanatképek Széphhhhh fekete-piros belsőőőőőőőőőőő OldalZindexxx És a lényeg :lol: :) :( :D :D :D ;) ;) :D
nyuszmusz Elküldve Augusztus26, 2005 Elküldve Augusztus26, 2005 Jó reggelt! Jó hangulatban telt el tegnap a tali :lol: Jók a képek :) :( És persze a lényeg István :D :D
*Fószer* Elküldve Augusztus26, 2005 Elküldve Augusztus26, 2005 Tudom, hogy köszönhetem magamnak, de mi is a lényeg az utsó képen?
warwolf Elküldve Augusztus26, 2005 Elküldve Augusztus26, 2005 Tudom, hogy köszönhetem magamnak, de mi is a lényeg az utsó képen? Őőőőőőőőő....... tolatóradar érzékelője? :roll:
Ricky Elküldve Augusztus26, 2005 Elküldve Augusztus26, 2005 Tudom, hogy köszönhetem magamnak, de mi is a lényeg az utsó képen? Jó a kérdés, csak én már nem mertem feltenni...
Gelko Elküldve Augusztus26, 2005 Elküldve Augusztus26, 2005 nyomd meg a gombot s kapsz egy liba combot.... :wink: motoros csomitartó nyitó gombocska....iszonyat jó játék... :lol: :) :(
*Fószer* Elküldve Augusztus26, 2005 Elküldve Augusztus26, 2005 Biztos Istvánon eluralkodott a művészlélek, azért csinált olyan képet, amit csak Ő ért.
redline Elküldve Augusztus26, 2005 Elküldve Augusztus26, 2005 Biztos Istvánon eluralkodott a művészlélek, azért csinált olyan képet, amit csak Ő ért. őszinte, egyszerű gyermeki örömmel nézegette ahogy gombnyomásra nyilik a csomagtartó :lol: :) és igen sokszor eljátszott vele :( :D
nyuszmusz Elküldve Augusztus26, 2005 Elküldve Augusztus26, 2005 nyomd meg a gombot s kapsz egy liba combot.... :wink: motoros csomitartó nyitó gombocska....iszonyat jó játék... :lol: :) :( :D :D :D ;)
nyuszmusz Elküldve Augusztus26, 2005 Elküldve Augusztus26, 2005 őszinte, egyszerű gyermeki örömmel nézegette ahogy gombnyomásra nyilik a csomagtartó :) :( és igen sokszor eljátszott vele :D :D Ez így történt :lol: De bírta az aksim :D
Gelko Elküldve Augusztus26, 2005 Elküldve Augusztus26, 2005 :lol: :) :( :D bár én csak egyszer nyomtam meg :roll: :D
nyuszmusz Elküldve Augusztus26, 2005 Elküldve Augusztus26, 2005 Ünnepélyesen bejelentem, hogy a mai naptól MOTE tagok vagyunk:) Délbe csattogok a postára befizetni a tagdíjat is :lol:
Gelko Elküldve Augusztus26, 2005 Elküldve Augusztus26, 2005 Ünnepélyesen bejelentem, hogy a mai naptól MOTE tagok vagyunk:) Délbe csattogok a postára befizetni a tagdíjat is :lol: akkor mégiscsak jó benyomást keltettünk :roll: :wink:
voszi Elküldve Augusztus26, 2005 Elküldve Augusztus26, 2005 Mindenkinek Jó nagyot! Tegnap voltunk először Veletek Opeles találkozón. Köszönjük szépen az invitációt, nagyon jól éreztük magunkat (nyuszmusszal). Utoljára 1976-ban éreztem ezt a jó érzést, amikor apámmal TRABANT találkozón voltam, és a mi foszöld csodaautónkat nézegette az egész csapat. :lol: Íme néhány fotó a tegnapi mókázásról (előzetesen).
nyuszmusz Elküldve Augusztus26, 2005 Elküldve Augusztus26, 2005 akkor mégiscsak jó benyomást keltettünk :roll: :wink: Igen :D ;) És te csak egyszer nyomtad a gombot :lol: :) :( :D
voszi Elküldve Augusztus26, 2005 Elküldve Augusztus26, 2005 MEGAvége... (asszem vmit elcsesszentek, mert nekem keretben jelennek meg a fényrajzok) azért látható így is... remélem Szép napot mindenkinek!
opel16v Elküldve Augusztus26, 2005 Elküldve Augusztus26, 2005 "Ünnepélyesen bejelentem, hogy a mai naptól MOTE tagok vagyunk:) " Üdv a klubban! :) Szemesre jönni ám!!! :lol: Jók a képek! :(
nyuszmusz Elküldve Augusztus26, 2005 Elküldve Augusztus26, 2005 "Ünnepélyesen bejelentem, hogy a mai naptól MOTE tagok vagyunk:) " Üdv a klubban! :) Szemesre jönni ám!!! :lol: Jók a képek! ;) Persze, hogy megyünk Szemesre :( Megígérted, hogy kipróbáljuk az autód :D :D Nem hagyjuk ki :D
Tom Elküldve Augusztus26, 2005 Elküldve Augusztus26, 2005 Nagyon Baba volt a Tigrincs. Én egy olyan gombot kérek majd karácsonyra. :wink: Viszont a GSi Corsa sem volt éppenséggel csúnya...
Tom Elküldve Augusztus26, 2005 Elküldve Augusztus26, 2005 Persze, hogy megyünk Szemesre :lol: Bikakábel, tartalék akksi legyen!! :wink:
opel16v Elküldve Augusztus26, 2005 Elküldve Augusztus26, 2005 Nyuszi! Persze hogy megyünk egy karikát! :lol: De aztán a tigrinccsel is ám! :) Csináljak neked ujjlenyomat-azonosítós csomagtartó nyitó gombot? :( :D
Recommended Posts