nyuszmusz Elküldve Augusztus23, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2005 mert van egy csomo társalgós topik :D meg van kifejezetten csajos társalgó is, ott van élet :) :( Azt hiszem holnap megtekintem a csajos társalgot. Köszi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszmusz Elküldve Augusztus23, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2005 Mindenkinek jó pihenést:) Sziasztok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Augusztus24, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2005 Szia Nyuszmusz! Tényleg van csajos társalgó meg még soksok érdekes dolog itt, de van, amit csak a klubtagok láthatnak. Viszont pl. az anyázós topicba bárki irhat, ha valamiért ideges, ott megnyugszik..... (vagy nem)! :lol: Fedezd fel az egész fórumot, érdemes! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus25, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2005 Fekete Párduc pillanatképek Széphhhhh fekete-piros belsőőőőőőőőőőő OldalZindexxx És a lényeg :lol: :) :( :D :D :D ;) ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszmusz Elküldve Augusztus26, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2005 Jó reggelt! Jó hangulatban telt el tegnap a tali :lol: Jók a képek :) :( És persze a lényeg István :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
*Fószer* Elküldve Augusztus26, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2005 Tudom, hogy köszönhetem magamnak, de mi is a lényeg az utsó képen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus26, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2005 Tudom, hogy köszönhetem magamnak, de mi is a lényeg az utsó képen? Őőőőőőőőő....... tolatóradar érzékelője? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Augusztus26, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2005 Tudom, hogy köszönhetem magamnak, de mi is a lényeg az utsó képen? Jó a kérdés, csak én már nem mertem feltenni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus26, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2005 nyomd meg a gombot s kapsz egy liba combot.... :wink: motoros csomitartó nyitó gombocska....iszonyat jó játék... :lol: :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
*Fószer* Elküldve Augusztus26, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2005 Biztos Istvánon eluralkodott a művészlélek, azért csinált olyan képet, amit csak Ő ért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus26, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2005 Biztos Istvánon eluralkodott a művészlélek, azért csinált olyan képet, amit csak Ő ért. őszinte, egyszerű gyermeki örömmel nézegette ahogy gombnyomásra nyilik a csomagtartó :lol: :) és igen sokszor eljátszott vele :( :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszmusz Elküldve Augusztus26, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2005 nyomd meg a gombot s kapsz egy liba combot.... :wink: motoros csomitartó nyitó gombocska....iszonyat jó játék... :lol: :) :( :D :D :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszmusz Elküldve Augusztus26, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2005 őszinte, egyszerű gyermeki örömmel nézegette ahogy gombnyomásra nyilik a csomagtartó :) :( és igen sokszor eljátszott vele :D :D Ez így történt :lol: De bírta az aksim :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus26, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2005 :lol: :) :( :D bár én csak egyszer nyomtam meg :roll: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszmusz Elküldve Augusztus26, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2005 Ünnepélyesen bejelentem, hogy a mai naptól MOTE tagok vagyunk:) Délbe csattogok a postára befizetni a tagdíjat is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus26, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2005 Ünnepélyesen bejelentem, hogy a mai naptól MOTE tagok vagyunk:) Délbe csattogok a postára befizetni a tagdíjat is :lol: akkor mégiscsak jó benyomást keltettünk :roll: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Augusztus26, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2005 Mindenkinek Jó nagyot! Tegnap voltunk először Veletek Opeles találkozón. Köszönjük szépen az invitációt, nagyon jól éreztük magunkat (nyuszmusszal). Utoljára 1976-ban éreztem ezt a jó érzést, amikor apámmal TRABANT találkozón voltam, és a mi foszöld csodaautónkat nézegette az egész csapat. :lol: Íme néhány fotó a tegnapi mókázásról (előzetesen). Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszmusz Elküldve Augusztus26, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2005 akkor mégiscsak jó benyomást keltettünk :roll: :wink: Igen :D ;) És te csak egyszer nyomtad a gombot :lol: :) :( :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Augusztus26, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2005 ...safolytatás... Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Augusztus26, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2005 MEGAvége... (asszem vmit elcsesszentek, mert nekem keretben jelennek meg a fényrajzok) azért látható így is... remélem Szép napot mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus26, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2005 "Ünnepélyesen bejelentem, hogy a mai naptól MOTE tagok vagyunk:) " Üdv a klubban! :) Szemesre jönni ám!!! :lol: Jók a képek! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszmusz Elküldve Augusztus26, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2005 "Ünnepélyesen bejelentem, hogy a mai naptól MOTE tagok vagyunk:) " Üdv a klubban! :) Szemesre jönni ám!!! :lol: Jók a képek! ;) Persze, hogy megyünk Szemesre :( Megígérted, hogy kipróbáljuk az autód :D :D Nem hagyjuk ki :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus26, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2005 Nagyon Baba volt a Tigrincs. Én egy olyan gombot kérek majd karácsonyra. :wink: Viszont a GSi Corsa sem volt éppenséggel csúnya... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus26, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2005 Persze, hogy megyünk Szemesre :lol: Bikakábel, tartalék akksi legyen!! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus26, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2005 Nyuszi! Persze hogy megyünk egy karikát! :lol: De aztán a tigrinccsel is ám! :) Csináljak neked ujjlenyomat-azonosítós csomagtartó nyitó gombot? :( :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts