nyuszmusz Elküldve Augusztus23, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2005 Sziasztok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus23, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2005 Sziasztok! Szia ! Új vagy itt a fórumon ? :lol: :) :( :D :D :D ;) ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszmusz Elküldve Augusztus23, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2005 Új vagy itt a fórumon Igen és nagyon meg vagyok illetődve :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszmusz Elküldve Augusztus23, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2005 És félek is :lol: :) :oops: :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus23, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2005 Igen és nagyon meg vagyok illetődve :wink: Ellenben nagyon illedelmes ! Mindig szépen beköszönsz mindehol :wink: :lol: Ma már cabrió féling ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus23, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2005 És félek is :lol: :) :oops: :oops: Mitől ? A Feket Párduc megvéd téged minden rossztól :wink: :( :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszmusz Elküldve Augusztus23, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2005 Ellenben nagyon illedelmes ! Hát tudod a neveltetésem :lol: Hát majd kiderül. Most dolgozom, de délután ha jó idő lesz, akkor tető nélkül megyünk haza :) :( De ha minden igaz csütörtökön jó idő lesz, tehát mehet a cabriózás a Lurdyba :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszmusz Elküldve Augusztus23, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2005 A Feket Párduc megvéd téged minden rossztól Igen, csakhogy ő most kint áll az utcán, én meg az irodába dolgozgatok Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus23, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2005 Igen, csakhogy ő most kint áll az utcán, én meg az irodába dolgozgatok Olyan nagy baj azért az irodában szerintem nem érhet. Max. leöntöd magad kávéval, vagy ha nagyon figyelmetlen vagy, akkor lenyelsz egy gémkapcsot :D :D ;) ;) :D :D :lol: :) :( :D ui: ha ez sok lenne akkor helyezd át az irodát a Tigrincsbe :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszmusz Elküldve Augusztus23, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2005 Max. leöntöd magad kávéval, vagy ha nagyon figyelmetlen vagy, akkor lenyelsz egy gémkapcsot Ez a gémkapocs lenyelés érdekesen hangzik :lol: :) :( Kávézni csak ritkán szoktam :D ha ez sok lenne akkor helyezd át az irodát a Tigrincsbe Gondolkodom erősen rajta. Csak nem tudom a kolégáim mennyire díjaznák :D Na, majd megkérdezem tőlük :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus23, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2005 ....Ez a gémkapocs lenyelés érdekesen hangzik :lol: :) :(....Az lehet, de nem erőltetném a helyedben :wink: ....Kávézni csak ritkán szoktam :D.... Kávéfogyasztás nem feltétele annak, hogy leöntsd magad kv-val :D :D ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus23, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2005 azt kell mondjam a korzásoktigrásokegyébkisautósokkal nem nagyon gyarapodik a csütörtöki lista :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus23, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2005 azt kell mondjam a korzásoktigrásokegyébkisautósokkal nem nagyon gyarapodik a csütörtöki lista :? Ez van. Szóltam Gergőnek és Lacinak is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszmusz Elküldve Augusztus23, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2005 azt kell mondjam a korzásoktigrásokegyébkisautósokkal nem nagyon gyarapodik a csütörtöki lista :? Hát ez van :lol: Nem érnek rá vagy nem kíváncsiak a TTT-re. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus23, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2005 Megy ez nyszm :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszmusz Elküldve Augusztus23, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2005 Megy ez nyszm :lol: Gyorsan tanulok :) :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Augusztus23, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2005 Én mennék C-T talira,de sajna, Pest nekem kissé messze van.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus23, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2005 Én mennék C-T talira,de sajna, Pest nekem kissé messze van.... :lol: Ha kéred, lehet Budán is a tali :) Majd megkérjüüüüüüüüüüüüüük Nikit, hogy látogasson el a Blitz-re is :wink: ui: majd azzal jóóóóóóóóóóóóóóól megfenyegetjük, hogy ha nem jön el akkor ezt követően csak "szia", "nem", "igen" szavak használatával társalgunk vele a fórumon :wink: :( :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Augusztus23, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2005 Bizony-bizony, egy ilyen szép autónak találkozón a helye! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszmusz Elküldve Augusztus23, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2005 Ha kéred, lehet Budán is a tali :) Majd megkérjüüüüüüüüüüüüüük Nikit, hogy látogasson el a Blitz-re is :wink: ui: majd azzal jóóóóóóóóóóóóóóól megfenyegetjük, hogy ha nem jön el akkor ezt követően csak "szia", "nem", "igen" szavak használatával társalgunk vele a fórumon :wink: :( :twisted: A Talit meglátjuk, előre még nem tudok semmit mondani. ui.: Igen?? :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus23, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2005 ....ui.: Igen?? :wink:.... Nemigen igen :lol: :) :( :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszmusz Elküldve Augusztus23, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2005 Nemigen igen :D :D :D ;) Igen, nem, igen, nem :lol: :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszmusz Elküldve Augusztus23, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2005 Úgy látom szépen eltűnt innen mindenki :) Szomorú vagyok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus23, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2005 Na majd minnyá jön "darkblue" és jól elzavar offolás miatt titeket. :roll: :roll: :? :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus23, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2005 Úgy látom szépen eltűnt innen mindenki :D Szomorú vagyok :lol: mert van egy csomo társalgós topik :D meg van kifejezetten csajos társalgó is, ott van élet :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts