Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

• Hozzászólások 1,6k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Elküldve

"ha a tulaj netán pesti lenne és nem szégyenlős akkor rendezhetnénk egy tigrincskukkoló lurdy talit"

Pesten lekom és nem vagyok szégyenlős, csak egy kicsit: :lol:

Szívesen megmutatom a Tigit, ha érdekel titeket:)

Elküldve

Grat. a verdához! Én is megnézném egyszer, ha lehet. A kereskedésben még nem tetszett, de amikor megláttam utcán, akkor már annál jobban :lol: :oops:

Elküldve
Grat. a verdához! Én is megnézném egyszer, ha lehet. A kereskedésben még nem tetszett, de amikor megláttam utcán, akkor már annál jobban

Köszönöm szépen:)

Persze, megmutatom szívesen:)

Elküldve
Grat. a verdához! Én is megnézném egyszer, ha lehet. A kereskedésben még nem tetszett, de amikor megláttam utcán, akkor már annál jobban :lol: :oops:

Ricky! én még a tiédet sem láttam :)

Elküldve

Csak ott lehet megmutatni? :roll: :lol:

Nem, csak anno volt valami, hogy ott csinálunk talit....Vagy mi is volt? Nem is emléxem már :oops: :?

Elküldve

Nem, csak anno volt valami, hogy ott csinálunk talit....Vagy mi is volt? Nem is emléxem már :oops: :?

Hát akkor Gelko elmegy hozzád, és ott megmutatod neki! :wink: S, akkor mindenki boldog lesz. :)

Elküldve

Szia!

Sajnos igen. Bár az egyik oldalra szereztem pluszba egy lyukat is, de attól függetlenül is párásodik. Neked mi van a Tigraprojekttel?

Elküldve
Nem, csak anno volt valami, hogy ott csinálunk talit....Vagy mi is volt? Nem is emléxem már :oops:  :?

vmi olyasmi volt h kiülünk a Duna partra Ganxstát hallgatni..de nem emléxem én sem h honnan jött ez :roll:

Elküldve

Sziaaaaaaaaaaaaa:)

Megnéztem és beírtam a naptárba:)

Nekem sajna csak a csütörtök jó:lol:

Szia :) :( :D :D

Ok, akkor aki tud jönni most, az eljön, aki pedig nem annak gondolom lesze oly kedves és megteszed hogy máskor is ellátogatsz 1 talitra és megszemlélhetik az ótódat :wink:

Elküldve
Ok, akkor aki tud jönni most, az eljön, aki pedig nem annak gondolom lesze oly kedves és megteszed hogy máskor is ellátogatsz 1 talitra és megszemlélhetik az ótódat

Leszek olyan kedves :lol: :) :( Talán:))))))))))

Csak vicceltem:))))

Azért remélem lesz aki ráér csütörtökön.

Elküldve

Leszek olyan kedves :lol: :) :( Talán:))))))))))

Csak vicceltem:))))

Azért remélem lesz aki ráér csütörtökön.

Persze, hogy lesz, nézd meg, páran már fel is vésték magukat :wink:

És majd fotóckodjuk a FP-ot, hogy aki nem vót ott az is gyönyörködhessen :D :D :D ;)

Elküldve
Persze, hogy lesz, nézd meg, páran már fel is vésték magukat
Látom és örülök neki :lol: :) :(

És majd fotóckodjuk a FP-ot, hogy aki nem vót ott az is gyönyörködhessen

oké, megbezéltük :D

Elküldve
Szia!

Sajnos igen. Bár az egyik oldalra szereztem pluszba egy lyukat is, de attól függetlenül is párásodik. Neked mi van a Tigraprojekttel?

Hááát, eddig csak naon leharcolt 200 000 km-es behozott Tigriseket láttam, illetve, ami jó, az meg igenigen srága lett volna.....

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.