mélykék76 Elküldve Augusztus15, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2005 Akkor marad a citromsárga! :lol: És ezt választanám a tigrincsek közül is! ;) Bár az meg bogárvonzó szín..... Akkor mégsem fekete ? Kis határozatlan :) :( :D :D :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus16, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2005 Kis határozatlan :lol: :) :( :D :D :D Vagy nem? :roll: :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszmusz Elküldve Augusztus22, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2005 Sziasztok! Nagyon jó ez a színjáték:) Én maradok a feketénél:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszmusz Elküldve Augusztus22, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2005 "ha a tulaj netán pesti lenne és nem szégyenlős akkor rendezhetnénk egy tigrincskukkoló lurdy talit" Pesten lekom és nem vagyok szégyenlős, csak egy kicsit: :lol: Szívesen megmutatom a Tigit, ha érdekel titeket:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Augusztus22, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2005 Grat. a verdához! Én is megnézném egyszer, ha lehet. A kereskedésben még nem tetszett, de amikor megláttam utcán, akkor már annál jobban :lol: :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus22, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2005 Fószer! Szemesre lesz Tigra? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszmusz Elküldve Augusztus22, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2005 Grat. a verdához! Én is megnézném egyszer, ha lehet. A kereskedésben még nem tetszett, de amikor megláttam utcán, akkor már annál jobban Köszönöm szépen:) Persze, megmutatom szívesen:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus22, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2005 Grat. a verdához! Én is megnézném egyszer, ha lehet. A kereskedésben még nem tetszett, de amikor megláttam utcán, akkor már annál jobban :lol: :oops: Ricky! én még a tiédet sem láttam :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Augusztus22, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2005 Meee nem mentünk a Duna-partra... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus22, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2005 Meee nem mentünk a Duna-partra... Csak ott lehet megmutatni? :roll: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Augusztus22, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2005 Csak ott lehet megmutatni? :roll: :lol: Nem, csak anno volt valami, hogy ott csinálunk talit....Vagy mi is volt? Nem is emléxem már :oops: :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus22, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2005 Nem, csak anno volt valami, hogy ott csinálunk talit....Vagy mi is volt? Nem is emléxem már :oops: :? Hát akkor Gelko elmegy hozzád, és ott megmutatod neki! :wink: S, akkor mindenki boldog lesz. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Augusztus22, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2005 :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Augusztus22, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2005 Szia Ricky! Nézegettem egy pár Tigrát az utóbbi időben, de kivétel nélkül mindnek beázik valamelyik első lámpája. Ez ennyire gyakori?! A tiednél is volt ilyen problem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Augusztus22, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2005 Szia! Sajnos igen. Bár az egyik oldalra szereztem pluszba egy lyukat is, de attól függetlenül is párásodik. Neked mi van a Tigraprojekttel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus22, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2005 Köszönöm szépen:) Persze, megmutatom szívesen:) http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?p=109860#109860 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus22, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2005 Nem, csak anno volt valami, hogy ott csinálunk talit....Vagy mi is volt? Nem is emléxem már :oops: :? vmi olyasmi volt h kiülünk a Duna partra Ganxstát hallgatni..de nem emléxem én sem h honnan jött ez :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Augusztus22, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2005 Hát, ha nem baj, én sem olvasnék vissza, örök rejtély marad. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszmusz Elküldve Augusztus22, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2005 http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?p=109860#109860 Sziaaaaaaaaaaaaa:) Megnéztem és beírtam a naptárba:) Nekem sajna csak a csütörtök jó:lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus22, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2005 Sziaaaaaaaaaaaaa:) Megnéztem és beírtam a naptárba:) Nekem sajna csak a csütörtök jó:lol: Szia :) :( :D :D Ok, akkor aki tud jönni most, az eljön, aki pedig nem annak gondolom lesze oly kedves és megteszed hogy máskor is ellátogatsz 1 talitra és megszemlélhetik az ótódat :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszmusz Elküldve Augusztus22, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2005 Ok, akkor aki tud jönni most, az eljön, aki pedig nem annak gondolom lesze oly kedves és megteszed hogy máskor is ellátogatsz 1 talitra és megszemlélhetik az ótódat Leszek olyan kedves :lol: :) :( Talán:)))))))))) Csak vicceltem:)))) Azért remélem lesz aki ráér csütörtökön. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus22, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2005 Leszek olyan kedves :lol: :) :( Talán:)))))))))) Csak vicceltem:)))) Azért remélem lesz aki ráér csütörtökön. Persze, hogy lesz, nézd meg, páran már fel is vésték magukat :wink: És majd fotóckodjuk a FP-ot, hogy aki nem vót ott az is gyönyörködhessen :D :D :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszmusz Elküldve Augusztus22, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2005 Persze, hogy lesz, nézd meg, páran már fel is vésték magukatLátom és örülök neki :lol: :) :( És majd fotóckodjuk a FP-ot, hogy aki nem vót ott az is gyönyörködhessen oké, megbezéltük :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Augusztus22, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2005 Szia! Sajnos igen. Bár az egyik oldalra szereztem pluszba egy lyukat is, de attól függetlenül is párásodik. Neked mi van a Tigraprojekttel? Hááát, eddig csak naon leharcolt 200 000 km-es behozott Tigriseket láttam, illetve, ami jó, az meg igenigen srága lett volna..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Augusztus23, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2005 Azért akad jó is. Majd küldök linkeket :wink: A kecskeméti kereskedésekben van a legtöbb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts