Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

• Hozzászólások 1,6k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Elküldve
Te már megint be vagy szííííívvvvaa töki? :lol:

ne tökizzetek má le mikor én szoktam eeee :lol:

nem talált bibibááááá :lol:

Elküldve

Épp azért tökizünk, hogy érezd, milyen megtisztelő, amikor ezt mondod valakinek :lol: Engem a volt palim hívott így drágám/kedvesem/édesegyetlenem helyett. :shock: :?

Elküldve

Nekik ez a szavajárásuk. :lol: Én már sokszor egész jól megértem, hogy mit akarnak mondani.....

Megin nem értettetek. :smt089 :smt089 :smt089

Elküldve
Megin nem értettetek. :smt089 :smt089 :smt089

Én értettem tessvírem :goodman:

:smt017 Magánál a jobb 1 a sofjőrülés :wink: :lol: :lol:

Elküldve
Greg: Most, hogy visszaolvastam, tök logikus. Nem tud valaki gyártani egy szöszis emoticont? Szeretném használni :roll:

Ez nem jó? :smt061

A "többi emotikon megtekintése" alatt található...

Szóval máris kiérdemelted... :lol: :oops: :smt077

Elküldve

de iitten vannak a jók kis emoticon rajzoló progik, csak át kell festeni a haját :lol:

de ha kell Ricky kivánságra mellírozott hajjal is elő lehet állítani :lol:

itt e szőke version 1.0.0b

061.gif

Elküldve

Hát fiúk, hiába várok 3mp-et, vagy nyomom le még egyszer a kuplungot, ez a "rükverc" néha még mindig recseg. (reggelente viszont azóta sem)

2-esből nem is tudom betenni, mert onnan 1-esbe vált.

Ez hiba, vagy ilyen és törődjek bele? Ráadásul pénteken külföldre megyek..

Elküldve

A rudzat volt már ellenőrizve? Lehet hogy az kopott és be kéne állítani vagy cserélni. Még egy kicsi stift is lehet a ludas. Szerintem vidd el egy kontrollra...

Elküldve

:?: :shock: :shock:

Mit nem értesz? Tanácsolták itt, hogy próbáljam 2-esből, ne üresből.

Meg kell nézetnem egy szakival, mert bár lehet hogy semmi baja, engem idegesít, hogy 2-3 naponta hallom.

Elküldve

Tanácsolták itt, hogy próbáljam 2-esből, ne üresből.

Meg kell nézetnem egy szakival, mert bár lehet hogy semmi baja, engem idegesít, hogy 2-3 naponta hallom.

Aha. Én azt nem értettem, hogy hogy lehet betenni 2-esből rögtön rükvercbe..... :oops: A leírásod szerint nem is lehet....

Elküldve

Aha. Én azt nem értettem, hogy hogy lehet betenni 2-esből rögtön rükvercbe..... :oops: A leírásod szerint nem is lehet....

De lehet.

Kettesből, előre tolni a váltókart a középpontig (also known as neutral), majd alaposan balra, miközben a gyűrűcskét két ujjal fölhúzod (párhuzamosan végezhető műveletek).

Így.

:lol: :lol: ;) :(

Elküldve
  Kettesből, előre tolni a váltókart a középpontig (also known as neutral), majd alaposan balra, miközben a gyűrűcskét két ujjal fölhúzod (párhuzamosan végezhető műveletek).

Így.

:lol:  :lol:  ;)  :(

A kutyafáját, ezt kipróbálom! köszi :D

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.