aztec Elküldve Május27, 2005 Megoszt Elküldve Május27, 2005 Vágtam már ezelőtt is, csak....Mostanában egyre többször értem, amit írsz. :lol: beszéled a nyelvem :?: nahh majd szépen sorban lehet jelentkezni nyelvvizsgára :lol: :arrow: :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Május27, 2005 Megoszt Elküldve Május27, 2005 Gyere ide egy pofonért töki!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május27, 2005 Megoszt Elküldve Május27, 2005 Gyere ide egy pofonért töki!! :lol: tegnap még nem volt ilyen nagy a szád :lol: ööö mármint nem úgy :roll: :oops: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Május27, 2005 Megoszt Elküldve Május27, 2005 Na mostmár elég volt az oltogatásból :oops: :oops: :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május27, 2005 Megoszt Elküldve Május27, 2005 :lol: oksa de szakaggyak meg nem direkt forgattam kia saját szavaim :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Május27, 2005 Megoszt Elküldve Május27, 2005 de szakaggyak meg nem direkt forgattam kia saját szavaim :roll: ezt már nem dumálod ki, TÖKI! :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május27, 2005 Megoszt Elküldve Május27, 2005 sz.m. ágában sincsen kollega :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
imray Elküldve Május27, 2005 Megoszt Elküldve Május27, 2005 ez nem idevaló hozzászólás! Törölve! - uhuhu Link to comment Megosztás: More sharing options...
mrt Elküldve Június2, 2005 Megoszt Elküldve Június2, 2005 Ha hátramenetbe teszem, néha könnyen, olajozottan a helyére ugrik a váltó, néha meg nagyot recsegnek a fogaskerekek. Mindig álló helyzetben teszem, kuplung teljesen benyomva, gyűrű teljesen felhúzva! Akkor mégis mitől függ, hogy recseg-e? Nemrég volt átvizsgáláson az autó, mindent rendben találtak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június2, 2005 Megoszt Elküldve Június2, 2005 Ha hátramenetbe teszem, néha könnyen, olajozottan a helyére ugrik a váltó, néha meg nagyot recsegnek a fogaskerekek. Mindig álló helyzetben teszem, kuplung teljesen benyomva, gyűrű teljesen felhúzva! Akkor mégis mitől függ, hogy recseg-e? Nemrég volt átvizsgáláson az autó, mindent rendben találtak. nekünk astrásoknak azt mondja a gépkönyv, hogy 3 mp-et kell várni és akkor nemrecseg vagy 2-esből kell R-be tenni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Június2, 2005 Megoszt Elküldve Június2, 2005 Ha hátramenetbe teszem, néha könnyen, olajozottan a helyére ugrik a váltó, néha meg nagyot recsegnek a fogaskerekek. Mindig álló helyzetben teszem, kuplung teljesen benyomva, gyűrű teljesen felhúzva! Akkor mégis mitől függ, hogy recseg-e? Nem tudok válaszolni a kérdésedre, viszont az biztos, hogy néha én is minden mozdulatot jól csinálok (kuplunk, gyűrű, stb.), mégsem akaródzik neki, de sztem ilyenkor nem szabad erőltetni, lehet, hogy mégsem csinálod jól, mert ugyan nem látod, hogy ott lent mi történik valójában, ilyenkor én előről kezdem az egészet. Kuplung vissza, újra kinyom, stb. :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mrt Elküldve Június2, 2005 Megoszt Elküldve Június2, 2005 nekünk astrásoknak azt mondja a gépkönyv, hogy 3 mp-et kell várni és akkor nemrecseg vagy 2-esből kell R-be tenni Mármint a kuplunk lenyomása után várjak 3mp-et? Kipróbálom a 2-esből való áttételt is. Reggel indulásnál még sosem találkoztam a jelenséggel, tehát összefüggésben lehet azzal mennyit pihent előtte a váltó.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június2, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Június2, 2005 jaja, mert vagy kipihente magát a váltó, akkor nem recseg, viszont ha el van fáradva akkor meg recseg..... 8) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Június2, 2005 Megoszt Elküldve Június2, 2005 Nekem még olyan szokott lenni néha, hogy beteszem rükibe, de nem kattan be teljesen, nem tudom ezt elmagyarázni, csak úgy érezni lehet, hogy nincs teljesen jó helyen az a váltókar...Még nem volt rá példa, de gondolom, ha akkor elkezdeném felengedni a kuplungot, akkor is recsegne, vagy ilyesmi :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június2, 2005 Megoszt Elküldve Június2, 2005 ... viszont az biztos, hogy néha én is minden mozdulatot jól csinálok ... na ez ki van zárva, mert nem tudom :roll: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Június2, 2005 Megoszt Elküldve Június2, 2005 Te már megint be vagy szííííívvvvaa töki? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június2, 2005 Megoszt Elküldve Június2, 2005 :lol: :lol: :lol: töki rulez... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Június3, 2005 Megoszt Elküldve Június3, 2005 http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...and=ugras&p=ceg Ez teccik... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június3, 2005 Megoszt Elküldve Június3, 2005 http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...and=ugras&p=ceg Ez teccik... :lol: Lehet, hogy keverlek valakivel, de mintha neked már lenne 1 Tigrincsed nemde ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Június3, 2005 Megoszt Elküldve Június3, 2005 Dede, csak mindig nézegetem a többit, hogy melyikkel jártam volna jobban, stb. Tudod ez az a vásárlás után megnézed, hogy megkaptad volna esetleg olcsóbban, szebben...nem szabadna, de nem bírom ki. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június3, 2005 Megoszt Elküldve Június3, 2005 Dede, csak mindig nézegetem a többit, hogy melyikkel jártam volna jobban, stb. Tudod ez az a vásárlás után megnézed, hogy megkaptad volna esetleg olcsóbban, szebben...nem szabadna, de nem bírom ki. :lol: Ha túl nyugodt napod van, akkor ezzel stressezeld magad ? Nem elég, hogy beülsz a B1-be ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Június3, 2005 Megoszt Elküldve Június3, 2005 Ha túl nyugodt napod van, akkor ezzel stressezeld magad ? Nem elég, hogy beülsz a B1-be ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Nem stresszelem magam, csak körülnézek. :lol: Nem elég, hogy beülsz a B1-be ? :D :D :D :D :D Ezt nem értem :roll: :oops: :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június3, 2005 Megoszt Elküldve Június3, 2005 ....Ezt nem értem :roll: :oops: :oops:.... B1= sofjörülés :wink: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Június3, 2005 Megoszt Elküldve Június3, 2005 Azt értettem, de az miért stresszes? Én szeretek vezetni, más kérdés, hogy nem tudok. Az a napi egy-két ordibálás, dudálás meg belefér :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Június3, 2005 Megoszt Elküldve Június3, 2005 B1= sofjörülés :wink: :lol: Ez hülyeség!!! :roll: :oops: :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts