tourist Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 Talán pont egy cm-vel? :lol: Nem tudom, én mindig annyit tudok dilemmázni ezeken a hülye gumikon. :shock: Ha a 14-est választom és veszek mellé 4 lemezfelnit, akkor is szívinfarktust fogok kapni, mert az is egy 100-as összesen :lol: De valszleg az lesz. Nincs más választásom. A nyáriban adott a 15-ös, mert akkorák a felnijeim, abból nem akarok négy újat venni... Neked 14 van fent, igaz? Télen 14 nyáron 15-ös. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 Ja, így lesz nekem is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adiboy Elküldve Május27, 2005 Megoszt Elküldve Május27, 2005 Sziasztok! Éppen most készülöke egy Corsát venni és szeretnék tőletek egy pár infót kérni a kiszemelt "áldozatról". A kiválasztott autó egy 1994/2-es 1.5ös D 3 ajtós csöppség. Még soha nem volt diesel opelem és nem tudom, hogy jó választás-e, illetve az eladó által említett 4,5-5 literes fogyasztás valós adat-e vagy csak kedvet akar csinálni nekem a járgányhoz? Olvastam egy pár tesztet és ott inkább a benzines típust javasolják. Nektek mi a véleményetek? Egyébként az autó irányára 660e Ft., nekem jónak tűnik, de kíváncsi vagyok a véleményetekre. Előre is köszönöm! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május27, 2005 Megoszt Elküldve Május27, 2005 Ja, így lesz nekem is. Nu tegnap mekkora Lismerést kapott a vasad mi :?: :lol: Sztem shemmi baj nincsen a gumóval, max ha nagyon téped neki - mint amikor nekikoccantál az ajtónak pl - akkor lefordul6, de azért láttad azt sem 2vel csináltuk... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Május27, 2005 Megoszt Elküldve Május27, 2005 Aha. Kár volt annyit a barom autósokról beszélni. Ma reggel csak kétszer ütköztem majdnem, mindkétszer valami idióta béna nő miatt. Bocsánat, de ez van. Olyat csikorogtak a gumijaim, mint a Ladáknak múltkor a szlalombulin :roll: Cm-k kérdése volt. Majdnem kiszedtem a kocsiból a csajt! :evil: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Május27, 2005 Megoszt Elküldve Május27, 2005 max ha nagyon téped neki - mint amikor nekikoccantál az ajtónak pl - akkor lefordul6, de azért láttad azt sem 2vel csináltuk... Ezt le is teszteltem hazafelé :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Május27, 2005 Megoszt Elküldve Május27, 2005 Talán pont egy cm-vel? :lol: Nem tudom, én mindig annyit tudok dilemmázni ezeken a hülye gumikon. :shock: 185/55R15 585mm magas a 195/50R15 nem váltója ennek, mert az 577mm a jó váltó 205/50R15, ez 587mm Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Május27, 2005 Megoszt Elküldve Május27, 2005 Értem. Köszi. De mostmár végképp nem tudnám eldönteni, hogy mikor milyen legyen :shock: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Május27, 2005 Megoszt Elküldve Május27, 2005 :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május27, 2005 Megoszt Elküldve Május27, 2005 Ezt le is teszteltem hazafelé :lol: közben rájöttem jahhh, hogy ezt 1 személlyel bekötve kell csinálni akkor nem repkedünk a kocsiban jobbra is meg balra is :lol: nem kicsit koppantál a második tesztél azért SRY utólag is :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Május27, 2005 Megoszt Elküldve Május27, 2005 közben rájöttem jahhh, hogy ezt 1 személlyel bekötve kell csinálni akkor nem repkedünk a kocsiban jobbra is meg balra is :lol: nem kicsit koppantál a második tesztél azért SRY utólag is :wink: Semmi baj. Soha többé nem ülhetsz a verdámba :twisted: :lol: Az viszont kár, hogy a bizt.övet nem próbáltad ki, mert azt menet közben előbabrálni a Tigrisből kész cirkuszmutatvány....Ez az egyik nagy hátránya, ha meglátja az ember, hogy jön a Yard, nem tudja pikk pakk bekapcsolni :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május27, 2005 Megoszt Elküldve Május27, 2005 minek bizt öv, ha a homkolom nekifeszül a tetőnek az a oszlop mellett :?: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Május27, 2005 Megoszt Elküldve Május27, 2005 Én is azért nem használom. Pedig kéne :oops: Viszont tetszett a fekvős feeling, úgyhogy visszaállítottam olyanra az ülést 8) Sztem előlről nézve nem is látszik, hogy ül vki a kocsiban :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május27, 2005 Megoszt Elküldve Május27, 2005 8) mondottam h én h ígyen nagy királyság :wink: jó kis vas nemmondom de az ajtón kár h az ablak nem teli, mert akkor shimán ki lehetne könyökölni.... Az a kis ablak az ki sem akaszt6ó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május27, 2005 Megoszt Elküldve Május27, 2005 Viszont tetszett a fekvős feeling, úgyhogy visszaállítottam olyanra az ülést 8) Hmm... Hogy is volt ez gyerekek? :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május27, 2005 Megoszt Elküldve Május27, 2005 :lol: Tom felvette Anti stílusát bazs kérdezi szokásaival :lol: Ricky jó volt A KOCSIDBAN FEKKÜDNI :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Május27, 2005 Megoszt Elküldve Május27, 2005 Hmm... Hogy is volt ez gyerekek? :lol: :lol: :lol: Rossz az, aki rosszra gondol. 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Május27, 2005 Megoszt Elküldve Május27, 2005 8) mondottam h én h ígyen nagy királyság :wink: jó kis vas nemmondom de az ajtón kár h az ablak nem teli, mert akkor shimán ki lehetne könyökölni.... Az a kis ablak az ki sem akaszt6ó? Megcsinálhatták volna oda a pillangóablakot Lada mintára :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Május27, 2005 Megoszt Elküldve Május27, 2005 :lol: Tom felvette Anti stílusát bazs kérdezi szokásaival :lol: Ricky jó volt A KOCSIDBAN FEKKÜDNI :lol: Elhiszem, csak ne horkolnál ilyen hangosan :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május27, 2005 Megoszt Elküldve Május27, 2005 Rossz az, aki rosszra gondol. 8) Ezt nem tagdom! :wink: Viszont én nem "ültem" még Tigrában, úgyhogy legközelebb engem is hívjatok! :wink: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május27, 2005 Megoszt Elküldve Május27, 2005 Rossz az, aki rosszra gondol. 8) De ő pont hogy Jó, hiszen jóra gondolt :wink: :roll: :lol: :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Május27, 2005 Megoszt Elküldve Május27, 2005 Tyűűűű, akkor én valamiről biztos nem tudok.. :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május27, 2005 Megoszt Elküldve Május27, 2005 Tyűűűű, akkor én valamiről biztos nem tudok.. :roll: Aztec, ennél azért többet vártam volna tőled... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május27, 2005 Megoszt Elküldve Május27, 2005 Tyűűűű, akkor én valamiről biztos nem tudok.. :roll: mind1. miért rosssz amire gondolt? miért rossz attól h az általad rossznak tituált jó dologra gondolt? amikor azt mondtam jóra gondolt nem arra gondoltam hogy jó volt, hanem a rossz az jó. De ezt már Eddie kollegám 1ik filmjében kifejtette 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Május27, 2005 Megoszt Elküldve Május27, 2005 Vágtam már ezelőtt is, csak....Mostanában egyre többször értem, amit írsz. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts