aztec Elküldve Május24, 2005 Megoszt Elküldve Május24, 2005 Corsa (Tigra?) vajbőr valakinek? ]http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...me=WDVW áhhh én kivárnán ezt :lol: http://totalcar.hu/magazin/hirek/?main:200...5.05.23.&223121 Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Május24, 2005 Megoszt Elküldve Május24, 2005 Ja, azt én is néztem, hogy Mo.-i. A Corsa mellé akarod a kocsit? :roll: Nem helyette? De, helyette lesz, majd valamikor..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 Kavics! Eladó a géped?? :shock: Miért??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 sziasztok! a kérdésre válaszolva, igen, meghirdettem a kocsimat, meglátjuk elviszik-e (sajnos -szerencsére?) nem tolonganak érte...... (klubtagoknak kedvezmény :lol: ) Ha elviszik valami erősebb kocsit szeretnék (120+ le), ha nem viszik el akkor jó lesz még nekem is... (csakhát lehetne benne kicsit több paci) meglátjuk mi lesz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 sziasztok! a kérdésre válaszolva, igen, meghirdettem a kocsimat, meglátjuk elviszik-e (sajnos -szerencsére?) nem tolonganak érte...... (klubtagoknak kedvezmény :lol: ) Ha elviszik valami erősebb kocsit szeretnék (120+ le), ha nem viszik el akkor jó lesz még nekem is... (csakhát lehetne benne kicsit több paci) meglátjuk mi lesz :lol: Értem. De ha elviszik akkor Corsa C GSi, ugye? :twisted: :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 háááát eddig úgy néz ki hogy off márkákat találtam csak... nem rossz a gsi, mentem már vele, de én többet várnék egy 1.8-as motortól..... akkor inkább astra gsi.... de meglátjuk :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 Kavics viszlek majd egy körre, és megpróbállak meggyőzni... ...Tomot azt hiszem sikerült... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 oké... én benne vagyok :lol: cak akkor olyan gsi-t kell találni ami már ki van lakatolva..... :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 Na ebben nem fogok tudni segíteni... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 Kavics viszlek majd egy körre, és megpróbállak meggyőzni... ...Tomot azt hiszem sikerült... :lol: :lol: GSi rulez!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 egyenlőre még megvan a corsa... de ha elment, akkor állok neki igazából keresgélni. van egy egész szép gsi a láthatáron :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 Na még egy miliomos... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 show me kavics :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 sajnos a milliomostól távol állok :lol: http://www2.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?h...creenwidth=1024 http://www2.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?h...creenwidth=1024 ezek tetszenek :lol: bár nem tudom miért dobna egy sportdob +10lóerőt és az első kalaptartójában minek van az a két papírnehezék :lol: de ha jobban megnézem ez se rossz : http://www2.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?h...creenwidth=1024 bár ebben van egy paradoxon :lol: de talán ez teccik a legjobban :twisted: de még van egy versenyző..... de ő off.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 Hát lehet, hogy ezt nem a Corsa tigraban kéne... Az első jó vételnek tűnik 990 HUf-ért... :lol: a km gyanús...ugyanúgy mint az utolsónál.. A 2-nál szimpi a 94-es évjárat... Az utolsónál meg a lexmaul... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 Hát lehet, hogy ezt nem a Corsa tigraban kéne... Az első jó vételnek tűnik 990 HUf-ért... :lol: a km gyanús...ugyanúgy mint az utolsónál.. A 2-nál szimpi a 94-es évjárat... Az utolsónál meg a lexmaul... :wink: szerintem elfér itt is... bár nem vagyok modi :lol: végülis kapcsolódik a témához.... vagy berakjuk a gsi topicba? a kmban igazad van... elég csak osztani és máris kilóg a lóláb.... 13.000km/év :lol: :lol: :lol: én szinte csak városban használom, meg egyszer-kétszer pesten de nekem ennyi fél év alatt megy bele.... a lexmaul cucc nekem is nagyon gyere be, de ugye nem tudni mennyire van kitaposva a szeme.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 Akkor Gó tu GSI topic... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 Akkor Gó tu GSI topic... :wink: Anti lörnin inglis :lol: áj tínk disz iz ö bigning óv ö bjútifúl frencsípp 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 Valaki legyen oly kedves és segítsen: Elfelejtettem, hogy hogy szól a mondás, hogy keskenyebb gumi jó télen, vagy a szélesebb....vagy milyen méretű téligumit érdemes venni a Tigrára? 195/65/15 T-re gondoltam én, vagy lecseréljem az egészet 14-esre, vagy melyik a legjobb? :roll: Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 minél vékonyabb akkor nem ül fel a hóóóra :wink: az a méret még az én vasamra is nagy lenne, maradj a 14" nál mindenféleképpen és sztem arra sem kell /65s :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tourist Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 Valaki legyen oly kedves és segítsen: Elfelejtettem, hogy hogy szól a mondás, hogy keskenyebb gumi jó télen, vagy a szélesebb....vagy milyen méretű téligumit érdemes venni a Tigrára? 195/65/15 T-re gondoltam én, vagy lecseréljem az egészet 14-esre, vagy melyik a legjobb? :roll: Köszi Szia Ricky! Téliben mindig a keskenyebb a jobb! A gyári : 175/65R14. Előnye még, hogy gyakorisága miatt az olcsó méretek közé tartozik. Tigrára a másik lehetőség a 185/55R15 ami jóval drágább mint a fent említett... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 Szia Ricky! Téliben mindig a keskenyebb a jobb! A gyári : 175/65R14. Előnye még, hogy gyakorisága miatt az olcsó méretek közé tartozik. Tigrára a másik lehetőség a 185/55R15 ami kb. kétszer drágább mint a fent említett... Szia! Jó téged is "látni" néha! :lol: Azt hiszem, pont Veled beszéltük ki a témát, de az már régen volt, elfelejtettem :oops: Nekem a mostani 185/55R15, azt nagyon is észrevettem, hogy drága. Köszi a segítséget!!! Mostmár legalább ki tudok indulni vmiből. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tourist Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 Szia! Jó téged is "látni" néha! :lol: Azt hiszem, pont Veled beszéltük ki a témát, de az már régen volt, elfelejtettem :oops: Nekem a mostani 185/55R15, azt nagyon is észrevettem, hogy drága. Köszi a segítséget!!! Mostmár legalább ki tudok indulni vmiből. :lol: :lol: Ha a 14-est választod és veszel mellé négy lemezfelnit, még mindig olcsóbban jössz ki mint a 185/55R15-el. Csak halkan súgom, hogy a 195/50R15 csak egy picivel "alacsonyabb" és szélesebb mint a 185/55. Ráadásul az árlistákon mindig az a legolcsóbb 15-ös abroncs. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 Ha a 14-est választod és veszel mellé négy lemezfelnit, még mindig olcsóbban jössz ki mint a 185/55R15-el. Csak halkan súgom, hogy a 195/50R15 csak egy picivel "alacsonyabb" és szélesebb mint a 185/55. Ráadásul az árlistákon mindig az a legolcsóbb 15-ös abroncs. Talán pont egy cm-vel? :lol: Nem tudom, én mindig annyit tudok dilemmázni ezeken a hülye gumikon. :shock: Ha a 14-est választom és veszek mellé 4 lemezfelnit, akkor is szívinfarktust fogok kapni, mert az is egy 100-as összesen :lol: De valszleg az lesz. Nincs más választásom. A nyáriban adott a 15-ös, mert akkorák a felnijeim, abból nem akarok négy újat venni... Neked 14 van fent, igaz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 minél vékonyabb akkor nem ül fel a hóóóra :wink: az a méret még az én vasamra is nagy lenne, maradj a 14" nál mindenféleképpen és sztem arra sem kell /65s :wink: Köszi neked is! :wink: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts