mélykék76 Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 én paráztam a smartba amikor mentem vele..... alig vártam hogy kiszállhassak belőle :lol: :lol: :lol: :lol: Csak pár autó van, amit roppant mód nem szívlelek. Kitalálod az 1iket ? :wink: :lol: 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 csak nem a smárt? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 Ti nem is tudjátok a Smartokat kultiválni, mivel totálisan női autó, és női szemmel mást részesít előnyben az ember. Az biztos, hogy egyszerűbb vele parkolni, mint egy A8-assal. :lol: Városba kismuternak bejárni dolgozni nagyon kircsi autó az. Persze az tény, hogy sosem cserélném Smartra a Tigrincset. :roll: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 Nincs, de pénteken lehet, hogy csinálok, ha megengedik. Nagy Tigra felirat van az oldalán (matrica), nekem nagyonb tetszik! Olyan színű, mint Ricky-é. 97-es, 12. hó. 1.4 16 szelepes. 150e km. Szinte hibátlan fényezés 8egy apró horpadás a mociháztetőn, beázó első lámpa (bal). az ára (Wolfi szerint magas...) : 1.5 M. Naaa?? nagyon örülnék, ha a Tigrások leíránk a főbb hibaforrásokat (mi szokott elromlani a legtöbbször? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 ....Na milyen klafapöpec avatarképet találtam?? :lol:....Szuper :lol: :D :D :D Mi ez ? Valamilyen kínai tigrisleves granulátum csomagolása ? :lol: :lol: :lol: ....Nekem ne írjáááá idegen szavakat István!! Nyóccosztályom van eeee! :lol: Ezt a mondatot én szoktam írni :wink: :D :D :D :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 csak nem a smárt? :lol: Ding-ding-ding-ding :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabzso Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 Milyen biztonsági felszerkók voltak benne?Már csak azért, hogy más is esetleg rá tudjon készülni egy ilyen G E C I Dologra. :evil: :smt066 Sajnos még nem volt pénzem másra, úgyhogy csak a gyári immobiliser volt benne. Javaslom, aki a XIII. kerben lakik, aludjon az autójában, mert arrafelé nagyon lopkodják a kocsikat mostanában (az enyémmel együtt összesen 5 db autót fújtak meg péntek hajnalban a kerületből...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 Szuper :lol: :lol: :D :D Mi ez ? Valamilyen kínai tigrisleves granulátum csomagolása ? :lol: :lol: :lol: Kivételesen egyetértünk. De mostmár így marad egy darabig. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 ....Nagy Tigra felirat van az oldalán (matrica), nekem nagyonb tetszik! Olyan színű, mint Ricky-é. 97-es, 12. hó. 1.4 16 szelepes. 150e km.... Az első szélvédő tetején nincs 1 fekete "Tigra" felirat ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 Nekem mindegy, nem az én hozzászólásom mellett fog megjelenni minden alkalommal :lol: :lol: :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 http://totalcar.hu/magazin/hirek/?main:200...5.05.23.&223121 Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 http://totalcar.hu/magazin/hirek/?main:2005.05.23.&223121 Hát, elsőre elég bizarrr, főleg a hátsó lámpa, de az új "mocika' azért bizakodásra ad okot.Sztem. :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 Sajnos még nem volt pénzem másra, úgyhogy csak a gyári immobiliser volt benne. Javaslom, aki a XIII. kerben lakik, aludjon az autójában, mert arrafelé nagyon lopkodják a kocsikat mostanában (az enyémmel együtt összesen 5 db autót fújtak meg péntek hajnalban a kerületből...) 13. ker melyik részéről vitték el a gépeket? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 http://totalcar.hu/magazin/hirek/?main:2005.05.23.&223121 ezek a korzák, hogy elszemtelenedtek :lol: egyre nagyobbak lesznek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 ezek a korzák, hogy elszemtelenedtek :lol: egyre nagyobbak lesznek :lol: Miaz Red? Kezded kevésnek érezni a 150 pacit? :lol: :lol: (Ha igen cserélhetünk egy hétre kocsit... :oops: :oops:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 fizikai méretre értettem :lol: kolléganőm gyakran hoz haza a b corsajával alig férek el benne az Addamsky c kotzájában me kényelmesen üldögélek és igy kép alapján ez még nagyobbnak tunik... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 fizikai méretre értettem :lol: Na nem kell megmagyarázni!!! :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 Na, itten van a Tigrám! :wink: http://www1.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?h...screenwidth=800 Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 Nincs, de pénteken lehet, hogy csinálok, ha megengedik. Nagy Tigra felirat van az oldalán (matrica), nekem nagyonb tetszik! Olyan színű, mint Ricky-é. 97-es, 12. hó. 1.4 16 szelepes. 150e km. Szinte hibátlan fényezés 8egy apró horpadás a mociháztetőn, beázó első lámpa (bal). az ára (Wolfi szerint magas...) : 1.5 M. Naaa?? nagyon örülnék, ha a Tigrások leíránk a főbb hibaforrásokat (mi szokott elromlani a legtöbbször? tipp: méresd körbe az összes karosszéria elemet.... sok olyan tigrát láttam már ami szépen néz ki, de 2 vagy 3 autóból lett összehordva..... most nézem a képeket... egészen egybe van... én még alkudnék belőle :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 Ott a motor bal oldalán az a kerek buci mire való?A szervótartály fölött, nem mellett! Amúgy jól sejtem, hogy az ECOTEC feliratos takarólemezen az még a gyári zsír lehet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 Corsa (Tigra?) vajbőr valakinek? ]http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...me=WDVW Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Május24, 2005 Megoszt Elküldve Május24, 2005 Nincs, de pénteken lehet, hogy csinálok, ha megengedik. Nagy Tigra felirat van az oldalán (matrica), nekem nagyonb tetszik! Olyan színű, mint Ricky-é. 97-es, 12. hó. 1.4 16 szelepes. 150e km. Szinte hibátlan fényezés 8egy apró horpadás a mociháztetőn, beázó első lámpa (bal). az ára (Wolfi szerint magas...) : 1.5 M. Naaa?? nagyon örülnék, ha a Tigrások leíránk a főbb hibaforrásokat (mi szokott elromlani a legtöbbször? Ezt a Tigrist múltkor én is láttam hirdetve, szerintem nagyon gyönyörű!!!!! Azt viszont tényleg nagyon meg kell nézni, hogy nem-e több darabból lett összepakolva. Ha felemelteted, az tutira meglátszik, de gondolom hozzáértő úriemberrel is megnézeted. Én majdnem megvettem anno egy 4 darabból összepakolt kis Corsát. Az szinte biztos, hogy már volt törve, szakszervízben megmondják a festékvastagságból, hogy hol. Sztem középáron van, egyáltalán nem drága, ha minden ok vele. Kérdés, hogy az az apró horpadás, mennyire apró, stb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Május24, 2005 Megoszt Elküldve Május24, 2005 Megnéztem mégegyszer a hirdetést, szerintem fain a kocsi nagyon. Mondjuk azt sajnálom, hogy nem a gyári aluf. van rajta. De ha minden ok vele + 4 téli gumi, rohadtul nem drága! Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Május24, 2005 Megoszt Elküldve Május24, 2005 Mióta képet váltottam, nem találom meg a saját hozzászólásomat.... :lol: De le kellett cserélni, mert cseszegettek miatta. 8) A horpadás tényleg pici, a motorház elején. Jól megnézegetttem, nagyon kőfelverődést se láttam rajta. Belül is tip-top, szép, nem kiült ülés, sport kipuf, kevéssé használt nyári gumik. Azt a plusz télit nem láttam, de biztos ott volt valahol. Az eladó éppen egy Suzit próbált eladni egy családnak, ugyhogy velem nem foglalkozott nagyon senki, igy csak a rendszámból sejtem, hogx magyarországi autó és nem behozott. De sajna csak hitelre tudnám megvenni, mert jelenleg pénzem nuku..... :lol: Meghát a Corsácskám is gyönyörű és 3 éve hűséges, sosecserbenhagyó, soseelromló társam...... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Május24, 2005 Megoszt Elküldve Május24, 2005 Ja, azt én is néztem, hogy Mo.-i. A Corsa mellé akarod a kocsit? :roll: Nem helyette? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts