mélykék76 Elküldve Május11, 2005 Megoszt Elküldve Május11, 2005 Alfa Holdázis ! Alfa Holdázis ! Jelentezz !!!!! :lol: :D :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Május11, 2005 Megoszt Elküldve Május11, 2005 Ezt még 68szor leírhatnád, mert úgy sokkal-sokkal meggyőzőbb lenne :lol: :D :lol: :lol: ui: nézd Gergő ! Ricky-nél is jelentkezik az "Virág-szindróma" Miért, ezt már írtam??? :roll: Ne szójjáá beee! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Május11, 2005 Megoszt Elküldve Május11, 2005 :lol: :D :lol: nem vaok rasszista de annyira csípom, mikor német-bajor vasakon ott feszít az A2es kin-japó jel :lol: Na ez is ilyen lett volna ha ricky nem fékez :lol: Legközelebb rámegyek, de Te takarítod le a kocsit. :lol: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Május17, 2005 Megoszt Elküldve Május17, 2005 Jó reggelt! Merre vannak a corsások-tigrások? :lol: Én éppen dolgozom (nemsokára becsöngetnek....... :evil: ). Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Május17, 2005 Megoszt Elküldve Május17, 2005 tanulgatnak (vagy legalábbis úgy tesznek) :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Május17, 2005 Megoszt Elküldve Május17, 2005 Én épp úgy teszek, mintha dolgoznék. De már azt is meguntam, úgyhogy megyek kv-zni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május17, 2005 Megoszt Elküldve Május17, 2005 Legközelebb rámegyek, de Te takarítod le a kocsit. :lol: :wink: benne vagyok. de jó lett volna vynilnek mint nfsuban, akkor minek leszedni? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május17, 2005 Megoszt Elküldve Május17, 2005 Alfa Holdázis ! Alfa Holdázis ! Jelentezz !!!!! :lol: :D :lol: :lol: :lol: http://home.tiscali.be/thrasher/tigra/imag...ion_day_011.JPG pedig ezek a felnik állatul néznek ki Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Május18, 2005 Megoszt Elküldve Május18, 2005 benne vagyok. de jó lett volna vynilnek mint nfsuban, akkor minek leszedni? :lol: :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május18, 2005 Megoszt Elküldve Május18, 2005 most zen mér nevecc :?: komolyan gondoltam kivételesen.... :roll: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Május18, 2005 Megoszt Elküldve Május18, 2005 Pont azééé :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május19, 2005 Megoszt Elküldve Május19, 2005 kavics ! 1 jópofa avatar kedvéért nem kellet volna felgyújtanod a kocsid tetejét !!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabzso Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 A hétvégém (meg az elkövetkező jópár hétvégém) kicsit elszaródott, mert pénteken egy "kedves" valaki volt oly rendes, hogy ellopta az autómat :twisted: (Corsa 1.2, 2004.04, piros, frsz: JIX-949). Remélem, egyszer lesz alkalmam az illetővel barátilag összefutni, és "elbeszélgetni" vele a történtekről. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 :lol: :lol: Félő, hogy az már most egy, vagy több bontóban van... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 A hétvégém (meg az elkövetkező jópár hétvégém) kicsit elszaródott, mert pénteken egy "kedves" valaki volt oly rendes, hogy ellopta az autómat :twisted: (Corsa 1.2, 2004.04, piros, frsz: JIX-949). Remélem, egyszer lesz alkalmam az illetővel barátilag összefutni, és "elbeszélgetni" vele a történtekről. Milyen biztonsági felszerkók voltak benne?Már csak azért, hogy más is esetleg rá tudjon készülni egy ilyen G E C I Dologra. :evil: :smt066 Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 kavics ! 1 jópofa avatar kedvéért nem kellet volna felgyújtanod a kocsid tetejét !!!!!!!!!!!!! pedig tök jól égett :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 :diabloanifire: :smt042 :smt043 :smt044 Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 Még mindig naaagyon fáj a szívem azért a tigrisért, amiről Kecsón beszéltem a fiúknak. Ott áll Halason a kereskedésben és hívogat..... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 Még mindig naaagyon fáj a szívem azért a tigrisért, amiről Kecsón beszéltem a fiúknak. Ott áll Halason a kereskedésben és hívogat..... :lol: Engem több kocsi is hívogat........ lehet hogy eladósorba kerül a corsa....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 Még mindig naaagyon fáj a szívem azért a tigrisért, amiről Kecsón beszéltem a fiúknak. Ott áll Halason a kereskedésben és hívogat..... :lol: Naaaaaaaaaaaaaaaa :lol: :lol: :lol: És mikor veszed fel ? :wink: 8) Sokkal-sokkal jobb ötlet, mint egy Smart. Szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 Naaaaaaaaaaaaaaaa :lol: :lol: :lol: És mikor veszed fel ? :wink: 8) Sokkal-sokkal jobb ötlet, mint egy Smart. Szerintem. :supz: :supz: :supz: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 Egyetértek az előttem szólókkal. Van kép a Tigrisről? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 Smart. én paráztam a smartba amikor mentem vele..... alig vártam hogy kiszállhassak belőle :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 ....Van kép a Tigrisről?.... Hejjjjjjjjjjj, plágiummmmmmmmmmmm :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 Na milyen klafapöpec avatarképet találtam?? :lol: Nekem ne írjáááá idegen szavakat István!! Nyóccosztályom van eeee! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts