Atommanó Elküldve Május5, 2005 Megoszt Elküldve Május5, 2005 ...ajánlani! (Mert ugye ez lemaradt... :wink: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május5, 2005 Megoszt Elküldve Május5, 2005 A Gsi.Opelclub és a Caravan.Opelcul nevében ezúton is szeretnénk megkösszönni Ricky segítségét 8) Ha nem hoz fényt a brigádba akkor a szerelés leállt volna 8) megjegyzem nem semmi ahogy vezet a csaj Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május5, 2005 Megoszt Elküldve Május5, 2005 Szóval Ti idáig csajoztatok... :roll: Várhatom én akkor az Istit, de most már könyöröghet, hogy beengedjem... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május5, 2005 Megoszt Elküldve Május5, 2005 :lol: IJ kártya Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május5, 2005 Megoszt Elküldve Május5, 2005 A Gsi.Opelclub és a Caravan.Opelcul nevében ezúton is szeretnénk megkösszönni Ricky segítségét 8) Ha nem hoz fényt a brigádba akkor a szerelés leállt volna 8) megjegyzem nem semmi ahogy vezet a csaj Jellemző hogy ezekből mindig kihagytok minket!! :evil: Ha legközelebb csajozás van "autószerelés" címszó alatt, akkor előtte légyszi szóljatok! :wink: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május5, 2005 Megoszt Elküldve Május5, 2005 Nem baj Tom! Majd mi is így teszünk...csak mi nem egy csajt fogunk strapálni... Szegény Ricky... :roll: ...hogy bírta??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május5, 2005 Megoszt Elküldve Május5, 2005 "Ha nem hoz fényt a brigádba..." Jellemző a két sötét csávó mellé kellett valaki... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május5, 2005 Megoszt Elküldve Május5, 2005 Na már Isti is otthon van... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május5, 2005 Megoszt Elküldve Május5, 2005 Gondolom igyekszik felvenni a beszélgetés fonalát... :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május5, 2005 Megoszt Elküldve Május5, 2005 Nem fog neki menni, de azért biztos megpróbál majd úgy tenni mint ha... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május5, 2005 Megoszt Elküldve Május5, 2005 Vigyázz, mert már itt van!! :lol: :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 Na már Isti is otthon van... :wink: Mintha ugyanézt írtam volna én is... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 Én arra írtam hogy már a Corsa-Tigra topicot olvassa. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 "Ha nem hoz fényt a brigádba..." Jellemző a két sötét csávó mellé kellett valaki... :wink: Na Mr. Nemértem - nemtudom :lol: :D :lol: Tom nem kertiparti volt, hanem szerelgetés... minek szóljunk Te? 6an feküdjünk a kocsi alatt :?: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 Ricky vaku nélkül a kistigris :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május6, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Május6, 2005 szép..... jó sokat látni...... :? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 szép..... jó sokat látni...... :? :lol: Ákos és így szereltünk, mondd azt nem vagyok mindenre Lszántak :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 Ez most a királyi többes, vagy a 6ökör dolog... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 Ez most a királyi többes, vagy a 6ökör dolog... :roll: Yo' wa :shock: :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 A Gsi.Opelclub és a Caravan.Opelcul nevében ezúton is szeretnénk megkösszönni Ricky segítségét 8) Ha nem hoz fényt a brigádba akkor a szerelés leállt volna 8) megjegyzem nem semmi ahogy vezet a csaj Csatlakozom :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Köszi a segítséget Ricky ! ui: SENKI NE ÜLJÖN BE A TIGRA HÁTSÓ ÜLÉSÉRE 120 CM FELETT !!!!! :lol: :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ceramic Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 ui: SENKI NE ÜLJÖN BE A TIGRA HÁTSÓ ÜLÉSÉRE 120 CM FELETT !!!!! :lol: :D :lol: :lol: Ez sértés!!!!!Na nem mintha nme lenne igaz. de ha mégis bepréseli magát az ember, olyan mintha üvegbúrában ülne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 Én nem vagyok klausztrofóbiás, de miután hátul keresztbe feküdtem még így is hozzért a plafon a fejemhez. Igaz 1 kicsit 120 cm felett vagyok :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ceramic Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 Én nem vagyok klausztrofóbiás, de miután hátul keresztbe feküdtem még így is hozzért a plafon a fejemhez. Igaz 1 kicsit 120 cm felett vagyok Tudom...de hát ezt a kis hibát el kell nézni az többi pozitív tulajdonságért, a dögös fazonért :lol: Mindenestre ha kölcsönkapom Unokabátyám gyerekeit pár napra, na ők szerintem hátsó részt imádni fogják :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 Honnan tudod milyen magas vagyok ? :lol: :D :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ceramic Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 Honnan tudod milyen magas vagyok ? 120 cm-nél csak magasabra nőttél tán!! :lol: :wink: :!: :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts