aztec Elküldve Május4, 2005 Elküldve Május4, 2005 én meg nem mostam le mert tuttam h esni fog az majd jóóól lemossa :lol:
ceramic Elküldve Május4, 2005 Elküldve Május4, 2005 én meg nem mostam le mert tuttam h esni fog az majd jóóól lemossa :lol: nekem meg ugy mostak le masok autosampon teszt camen :D :lol: be beeeeeeeeee!! :wink:
ceramic Elküldve Május4, 2005 Elküldve Május4, 2005 Ha ez enyhíti a fájdalmadat, akkor szólok, hogy nem vagy egyedül, én is tegnap mostam le, utána, mint egy hülyegyerek ronggyal végignyaltam az egészet, hogy szépen csillogjon-villogjon. Most meg kinnt áll az esőben. Murphy törvény :lol: igy van!!OKes, nekem most szerencsem volt, mert masok megajandekoztak ezzel a dologgal. MIKROSZALAS KENDOVEL TOROLTEK ÁT!!!gyonyoru volt...es akkor reggel szakado eso, elottem akmion, utanam kamion, szembol kamion...oda a munka...
Ricky Elküldve Május4, 2005 Elküldve Május4, 2005 Tényleg. Azt már akartam kérdezni, hogy nem tudja valaki, hogy milyen speckó polírozási technikák vannak, amitől szépen csillog a kocsi? Mert amikor én megvettem, tuti, hogy előtte vmivel lepolírozták, mondta is a mosófiú, hogy tuti pol.va van, mert a víz is könnyebben lepereg róla+ láttam egy másik ezüst Tigrist, ami szintén metál volt, de nem csillogott úgy...
aztec Elküldve Május4, 2005 Elküldve Május4, 2005 ezekhez kellenek a megfelelő cuccok, mert nem shima kézi polir, ami metálokon van... no meg nem mind1 milyen vegyszerrel megy mindez :idea:
aztec Elküldve Május4, 2005 Elküldve Május4, 2005 Akkor el kell vinni egy polírozóemberhez? :lol: igen :wink: de asszem érzékey témát érintettünk :D megfelelő szakemberre kell bizni a polírozást, aki jártas a témában és már többször csinálta :lol:
Ricky Elküldve Május4, 2005 Elküldve Május4, 2005 :oops: Aha köszi. És milyen gyakran kell políroztatnom? :oops:
aztec Elküldve Május4, 2005 Elküldve Május4, 2005 :oops: Aha köszi. És milyen gyakran kell políroztatnom? :oops: kell? ez nem kötelező neeeeem? Amikor jól esik, de nem jellemző hogy valaki havonta csináltsaasa ezt mert nem 2 uff hanem kb 8-10Khuf...
Ricky Elküldve Május4, 2005 Elküldve Május4, 2005 Jó, csak azt szeretném, hogy ne vesszen el a fénye. Meg gondolom ez véd is valamelyest, nem?
aztec Elküldve Május4, 2005 Elküldve Május4, 2005 Jó, csak azt szeretném, hogy ne vesszen el a fénye. Meg gondolom ez véd is valamelyest, nem? védeni nem tudom mennyit véd hiszen finoman csiszolják... szoktak vmi viaszszerűséget használni arra...
mélykék76 Elküldve Május4, 2005 Elküldve Május4, 2005 védeni nem tudom mennyit véd hiszen finoman csiszolják... szoktak vmi viaszszerűséget használni arra... Szerintem védni is véd, mondjuk fél-1 évente érdemes políroztatni tán. Amit Ricky írt, az a viszos bevonattól van, ha ráesik az eső az ilyen kocsira, akkor ceppek szépen szétfutnak, nem ácsorognak és várják a 6os buszt :lol: :D ui: baz különben avtoápolási felelős :lol: :lol: :lol:
Addamsky Elküldve Május4, 2005 Elküldve Május4, 2005 ui: baz különben avtoápolási felelős baz :arrow: bazs
corsarulez Elküldve Május4, 2005 Elküldve Május4, 2005 Én úgy tudom, nem szabad sokszor polírozni, mert akkor vékonyodik a festékréteg! :lol:
warwolf Elküldve Május4, 2005 Elküldve Május4, 2005 Én úgy tudom, nem szabad sokszor polírozni, mert akkor vékonyodik a festékréteg! :lol: én is erre emléxem. :roll:
kavics Elküldve Május4, 2005 Elküldve Május4, 2005 polírozhatod sokat, max. megtudod mi rejlik a festékréteg alatt :lol:
Ricky Elküldve Május5, 2005 Elküldve Május5, 2005 polírozhatod sokat, max. megtudod mi rejlik a festékréteg alatt :D Lehet, hogy találok egy másik színt :roll: :lol:
uhuhu Elküldve Május5, 2005 Szerző Elküldve Május5, 2005 ezen ne nevess.... ez akár igaz is lehet.... :?
mélykék76 Elküldve Május5, 2005 Elküldve Május5, 2005 Ricky-uhuhu-Ricky hozzászólásai. Tiszta macsekklub :lol: :D :lol: :lol: :lol:
mélykék76 Elküldve Május5, 2005 Elküldve Május5, 2005 :lol: :D :lol: Mélykék + macskák = http://www.hetek.hu/images/08.027/szines/13mivanakepen.jpg :lol: :lol: :lol: :lol: Asszem megvan Ákos új avatar képe :lol: :lol: :lol: :D :D
mrt Elküldve Május5, 2005 Elküldve Május5, 2005 Sziasztok! Két Tigrás kérdésem lenne: - esős, sáros úton közlekedve iszonyatosan felverik az első kerekek a sarat az ajtókra. Milyen sárfogót érdemes beszerezni? Valószínű azért ennyire "látványos" a felhordás, mert elég szélesek a gumik, kilógnak oldalra. Voltam Opel alkatrész boltban, 4e-ért ajánlottak egy párt, de csak rendelésre, így nem láthattam. Mit ajánlotok, a gyári gondolom nem 4e. Másik kérdésem: jövő hónapban viszem először tigrisem külföldre. Szeretném előtte átvizsgáltatni a fontosabb dolgokat, hogy 700km megtétele után ne érjen túl nagy meglepetés.. De mik is ezek a fontos dolgok? Fékek állapota, feszítőgörgők, fékfolyadék, szervófolyadék, motorhűtőfolyadék? Természetesen azon kívül amit én is meg tudok otthon nézni (guminyomás, stb) köszike!
mélykék76 Elküldve Május5, 2005 Elküldve Május5, 2005 ....Másik kérdésem: jövő hónapban viszem először tigrisem külföldre. Szeretném előtte átvizsgáltatni a fontosabb dolgokat, hogy 700km megtétele után ne érjen túl nagy meglepetés.... Szia ! Szerintem keresd meg privát üzenetben Ákost : http://www.opelforum.hu/profile.php?mode=v...iewprofile&u=58 , ő Opel márkaszervízben dolgozik és nyugodt lelkiismerettel tudom őt neked. :lol:
Recommended Posts