Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Corsások-Tigrások beszélgetnek

uhuhu

Recommended Posts

• Hozzászólások 1,6k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Ha ez enyhíti a fájdalmadat, akkor szólok, hogy nem vagy egyedül, én is tegnap mostam le, utána, mint egy hülyegyerek ronggyal végignyaltam az egészet, hogy szépen csillogjon-villogjon. Most meg kinnt áll az esőben. Murphy törvény :lol:

igy van!!OKes, nekem most szerencsem volt, mert masok megajandekoztak ezzel a dologgal. MIKROSZALAS KENDOVEL TOROLTEK ÁT!!!gyonyoru volt...es akkor reggel szakado eso, elottem akmion, utanam kamion, szembol kamion...oda a munka...

Megosztás:

Tényleg. Azt már akartam kérdezni, hogy nem tudja valaki, hogy milyen speckó polírozási technikák vannak, amitől szépen csillog a kocsi? Mert amikor én megvettem, tuti, hogy előtte vmivel lepolírozták, mondta is a mosófiú, hogy tuti pol.va van, mert a víz is könnyebben lepereg róla+ láttam egy másik ezüst Tigrist, ami szintén metál volt, de nem csillogott úgy...

Megosztás:

védeni nem tudom mennyit véd hiszen finoman csiszolják...

szoktak vmi viaszszerűséget használni arra...

Szerintem védni is véd, mondjuk fél-1 évente érdemes políroztatni tán.

Amit Ricky írt, az a viszos bevonattól van, ha ráesik az eső az ilyen kocsira, akkor ceppek szépen szétfutnak, nem ácsorognak és várják a 6os buszt :lol: :D

ui: baz különben avtoápolási felelős :lol: :lol: :lol:

Megosztás:

Sziasztok!

Két Tigrás kérdésem lenne:

- esős, sáros úton közlekedve iszonyatosan felverik az első kerekek a sarat az ajtókra. Milyen sárfogót érdemes beszerezni? Valószínű azért ennyire "látványos" a felhordás, mert elég szélesek a gumik, kilógnak oldalra. Voltam Opel alkatrész boltban, 4e-ért ajánlottak egy párt, de csak rendelésre, így nem láthattam. Mit ajánlotok, a gyári gondolom nem 4e.

Másik kérdésem:

jövő hónapban viszem először tigrisem külföldre. Szeretném előtte átvizsgáltatni a fontosabb dolgokat, hogy 700km megtétele után ne érjen túl nagy meglepetés..

De mik is ezek a fontos dolgok? Fékek állapota, feszítőgörgők, fékfolyadék, szervófolyadék, motorhűtőfolyadék? Természetesen azon kívül amit én is meg tudok otthon nézni (guminyomás, stb)

köszike!

Megosztás:

....Másik kérdésem:

jövő hónapban viszem először tigrisem külföldre. Szeretném előtte átvizsgáltatni a fontosabb dolgokat, hogy 700km megtétele után ne érjen túl nagy meglepetés....

Szia !

Szerintem keresd meg privát üzenetben Ákost : http://www.opelforum.hu/profile.php?mode=v...iewprofile&u=58 , ő Opel márkaszervízben dolgozik és nyugodt lelkiismerettel tudom őt neked. :lol:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.