aztec Elküldve Május4, 2005 Megoszt Elküldve Május4, 2005 én meg nem mostam le mert tuttam h esni fog az majd jóóól lemossa :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ceramic Elküldve Május4, 2005 Megoszt Elküldve Május4, 2005 én meg nem mostam le mert tuttam h esni fog az majd jóóól lemossa :lol: nekem meg ugy mostak le masok autosampon teszt camen :D :lol: be beeeeeeeeee!! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ceramic Elküldve Május4, 2005 Megoszt Elküldve Május4, 2005 Ha ez enyhíti a fájdalmadat, akkor szólok, hogy nem vagy egyedül, én is tegnap mostam le, utána, mint egy hülyegyerek ronggyal végignyaltam az egészet, hogy szépen csillogjon-villogjon. Most meg kinnt áll az esőben. Murphy törvény :lol: igy van!!OKes, nekem most szerencsem volt, mert masok megajandekoztak ezzel a dologgal. MIKROSZALAS KENDOVEL TOROLTEK ÁT!!!gyonyoru volt...es akkor reggel szakado eso, elottem akmion, utanam kamion, szembol kamion...oda a munka... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Május4, 2005 Megoszt Elküldve Május4, 2005 Tényleg. Azt már akartam kérdezni, hogy nem tudja valaki, hogy milyen speckó polírozási technikák vannak, amitől szépen csillog a kocsi? Mert amikor én megvettem, tuti, hogy előtte vmivel lepolírozták, mondta is a mosófiú, hogy tuti pol.va van, mert a víz is könnyebben lepereg róla+ láttam egy másik ezüst Tigrist, ami szintén metál volt, de nem csillogott úgy... Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május4, 2005 Megoszt Elküldve Május4, 2005 ezekhez kellenek a megfelelő cuccok, mert nem shima kézi polir, ami metálokon van... no meg nem mind1 milyen vegyszerrel megy mindez :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Május4, 2005 Megoszt Elküldve Május4, 2005 Akkor el kell vinni egy polírozóemberhez? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május4, 2005 Megoszt Elküldve Május4, 2005 Akkor el kell vinni egy polírozóemberhez? :lol: igen :wink: de asszem érzékey témát érintettünk :D megfelelő szakemberre kell bizni a polírozást, aki jártas a témában és már többször csinálta :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Május4, 2005 Megoszt Elküldve Május4, 2005 :oops: Aha köszi. És milyen gyakran kell políroztatnom? :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május4, 2005 Megoszt Elküldve Május4, 2005 :oops: Aha köszi. És milyen gyakran kell políroztatnom? :oops: kell? ez nem kötelező neeeeem? Amikor jól esik, de nem jellemző hogy valaki havonta csináltsaasa ezt mert nem 2 uff hanem kb 8-10Khuf... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Május4, 2005 Megoszt Elküldve Május4, 2005 Jó, csak azt szeretném, hogy ne vesszen el a fénye. Meg gondolom ez véd is valamelyest, nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május4, 2005 Megoszt Elküldve Május4, 2005 Jó, csak azt szeretném, hogy ne vesszen el a fénye. Meg gondolom ez véd is valamelyest, nem? védeni nem tudom mennyit véd hiszen finoman csiszolják... szoktak vmi viaszszerűséget használni arra... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Május4, 2005 Megoszt Elküldve Május4, 2005 :prayer: Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május4, 2005 Megoszt Elküldve Május4, 2005 védeni nem tudom mennyit véd hiszen finoman csiszolják... szoktak vmi viaszszerűséget használni arra... Szerintem védni is véd, mondjuk fél-1 évente érdemes políroztatni tán. Amit Ricky írt, az a viszos bevonattól van, ha ráesik az eső az ilyen kocsira, akkor ceppek szépen szétfutnak, nem ácsorognak és várják a 6os buszt :lol: :D ui: baz különben avtoápolási felelős :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Addamsky Elküldve Május4, 2005 Megoszt Elküldve Május4, 2005 ui: baz különben avtoápolási felelős baz :arrow: bazs Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Május4, 2005 Megoszt Elküldve Május4, 2005 Én úgy tudom, nem szabad sokszor polírozni, mert akkor vékonyodik a festékréteg! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május4, 2005 Megoszt Elküldve Május4, 2005 Én úgy tudom, nem szabad sokszor polírozni, mert akkor vékonyodik a festékréteg! :lol: én is erre emléxem. :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Május4, 2005 Megoszt Elküldve Május4, 2005 polírozhatod sokat, max. megtudod mi rejlik a festékréteg alatt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Május5, 2005 Megoszt Elküldve Május5, 2005 polírozhatod sokat, max. megtudod mi rejlik a festékréteg alatt :D Lehet, hogy találok egy másik színt :roll: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május5, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Május5, 2005 ezen ne nevess.... ez akár igaz is lehet.... :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Május5, 2005 Megoszt Elküldve Május5, 2005 Akkor így jártam.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május5, 2005 Megoszt Elküldve Május5, 2005 Ricky-uhuhu-Ricky hozzászólásai. Tiszta macsekklub :lol: :D :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Május5, 2005 Megoszt Elküldve Május5, 2005 :lol: :D :lol: Mélykék + macskák = Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május5, 2005 Megoszt Elküldve Május5, 2005 :lol: :D :lol: Mélykék + macskák = http://www.hetek.hu/images/08.027/szines/13mivanakepen.jpg :lol: :lol: :lol: :lol: Asszem megvan Ákos új avatar képe :lol: :lol: :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mrt Elküldve Május5, 2005 Megoszt Elküldve Május5, 2005 Sziasztok! Két Tigrás kérdésem lenne: - esős, sáros úton közlekedve iszonyatosan felverik az első kerekek a sarat az ajtókra. Milyen sárfogót érdemes beszerezni? Valószínű azért ennyire "látványos" a felhordás, mert elég szélesek a gumik, kilógnak oldalra. Voltam Opel alkatrész boltban, 4e-ért ajánlottak egy párt, de csak rendelésre, így nem láthattam. Mit ajánlotok, a gyári gondolom nem 4e. Másik kérdésem: jövő hónapban viszem először tigrisem külföldre. Szeretném előtte átvizsgáltatni a fontosabb dolgokat, hogy 700km megtétele után ne érjen túl nagy meglepetés.. De mik is ezek a fontos dolgok? Fékek állapota, feszítőgörgők, fékfolyadék, szervófolyadék, motorhűtőfolyadék? Természetesen azon kívül amit én is meg tudok otthon nézni (guminyomás, stb) köszike! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május5, 2005 Megoszt Elküldve Május5, 2005 ....Másik kérdésem: jövő hónapban viszem először tigrisem külföldre. Szeretném előtte átvizsgáltatni a fontosabb dolgokat, hogy 700km megtétele után ne érjen túl nagy meglepetés.... Szia ! Szerintem keresd meg privát üzenetben Ákost : http://www.opelforum.hu/profile.php?mode=v...iewprofile&u=58 , ő Opel márkaszervízben dolgozik és nyugodt lelkiismerettel tudom őt neked. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts